User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: Cam filmi yasal olacak =)

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cam filmi yasak diye bir yasa yok ki zaten yasallaşsın. Ülkece en büyük eksiğimiz haklı olduğumuzda hakkımızı aramamamız zaten
    cam filmi yasak diye bir yasa olabilirmi allah aşkına bir şeyler yazmadan önce bir bilgi süzgecinizden geçirin cam filmi yasak diye yasa yapılsa adamlar cama film değil başka bir madde uygular folyo uygular başka bir kaplama maddesi uygular adamlar direk yasaya koymuşlar şöförün görünmesini engelliycek her tür madde ve çıkıntı diye ordaki o madde zaten bütün her şeyi kapsıyor camfilmide dahil.. adamlar birde tek tek her kaplamaya yasamı çıkarıcak ayrı ayrı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    cam filmi yasak diye bir yasa yok ki zaten yasallaşsın. Ülkece en büyük eksiğimiz haklı olduğumuzda hakkımızı aramamamız zaten
    Kanunları iyicene öğren, ondan sonra yorum yap... Kanunda cam filmi, cam tentesi, cam folyosu gibi ayrımlar yapılmaz. Kanun böyle yazılmaz. Kanun bu tür ekipmanların tamamını kapsayacak şekilde yazılır ve bu şekilde yazılmış bir kanun vardır.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cam filmi yasak diye bir yasa olabilirmi allah aşkına bir şeyler yazmadan önce bir bilgi süzgecinizden geçirin cam filmi yasak diye yasa yapılsa adamlar cama film değil başka bir madde uygular folyo uygular başka bir kaplama maddesi uygular adamlar direk yasaya koymuşlar şöförün görünmesini engelliycek her tür madde ve çıkıntı diye ordaki o madde zaten bütün her şeyi kapsıyor camfilmide dahil.. adamlar birde tek tek her kaplamaya yasamı çıkarıcak ayrı ayrı..
    Şöförün görüşünü engelliyorsa cam filmi polis otolarında neden var zifiri siyah? makam araçlarında neden var? Onlarda şöför himayesinde değilmi? O zaman onlarıda çıkarmasınlar trafiğe.. Cam filmi yasak diye madde çıksın demiyorum ben ,sürüşe engelse , görüşe engelse o araçlardan da sökülsün. Kafalarına göre yazıyorlar cezayı.
    Geçenlerde yeni polis olmuş belli , kalkmış bana jantlar orjinal değilse o bile yasak muhabbeti yapıyor , muhabbet tartışmaya dönüştü halbuki benim söylediğim tek cümle şu 'bu jantta tse damgası var devlet onayı var neden satılıyor o zaman?'..olay hararetlenince amirde girdi muhabbete ve arkadaşı bir güzel fırçaladı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanunları iyicene öğren, ondan sonra yorum yap... Kanunda cam filmi, cam tentesi, cam folyosu gibi ayrımlar yapılmaz. Kanun böyle yazılmaz. Kanun bu tür ekipmanların tamamını kapsayacak şekilde yazılır ve bu şekilde yazılmış bir kanun vardır.
    cam filmi yasak diye bir kanun çıkmaz tabiki, bilmem gerektiği kadar biliyorum kanunları... Benim demek istediğim o maddeye cam filmi sokulamaz. Kanunlar açık olmalı net olmalı, kişilerin yorumuna kalırsak o işin ucu gelmez. Madem cam filmi sürüşü, görüşü engelliyor zifiri siyah camlı polis otoları, makam araçları men edilsin o zaman trafikten...

alperkirman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biri egzoz için dava açsın
    Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Şöförün görüşünü engelliyorsa cam filmi polis otolarında neden var zifiri siyah? makam araçlarında neden var? Onlarda şöför himayesinde değilmi? O zaman onlarıda çıkarmasınlar trafiğe.. Cam filmi yasak diye madde çıksın demiyorum ben ,sürüşe engelse , görüşe engelse o araçlardan da sökülsün.

Katılıyorum onlarında yapdığı yasal bir suç..ama ben geçen aylarda bir sürü sıfır panemera range mercedes s classe türü araçların cam filmden çevrilip ceza yediğini gördüm..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katılıyorum onlarında yapdığı yasal bir suç..ama ben geçen aylarda bir sürü sıfır panemera range mercedes s classe türü araçların cam filmden çevrilip ceza yediğini gördüm..
    tayyibin arabalarınında camları siyah. Makam aracından kastım onlar

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    cam filmi yasak diye bir kanun çıkmaz tabiki, bilmem gerektiği kadar biliyorum kanunları... Benim demek istediğim o maddeye cam filmi sokulamaz. Kanunlar açık olmalı net olmalı, kişilerin yorumuna kalırsak o işin ucu gelmez. Madem cam filmi sürüşü, görüşü engelliyor zifiri siyah camlı polis otoları, makam araçları men edilsin o zaman trafikten...
    Hukukçumusun bu genç yaşında? Kaç yıllık deneyim ve hangi sıfatla sokulup sokulamayacağı konusunda kesin yargıda bulunuyorsun?

Kanunda geçen "Görüşün engellenmesi" açıklaması gayet açık ve nettir ve bu madde özellikle idrak etmek istemeyenler haricinde açık bir madde olup cam filmini kapsar. Cam filmi renklidir, koyudur, görüntüyü karartır. Bak Türkçe yazıyorum, görüntüyü karartır.. Bu kararma da rahatlıkla "görüşün engellenmesi" ibaresinin geçtiği maddeye uyar. Ayrıca özellikle geceleri görüşü ciddi oranda engeller.

Makam araçları ve polis otoları trafikten men edilmiyor diye bu hiçbir vatandaşa aynı suçu işleme hakkı, suçu işlediğinde de bunun suç kapsamından çıkarılıp legal hale getirme hakkı vermez.

Ha hala "sokulamaz, böyle bir kanun yok" diye iddia edeceksen, klavyeden yapma bunu. Madem lafının arkasındasın ve doğru olduğuna inanıyorsun, bunu savunacak donelerin de var git bi dava aç. Kazanırsan emsal teşkil edersin, hepimiz de arkandan dua ederiz. Ama kaybedersende güç yoldan öğrenmiş olursun neyin o kapsama dahil edilip neyin edilemeyeceğini..

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tayyibin arabalarınında camları siyah. Makam aracından kastım onlar
    kurşun geçirmez güvelik camı onlar aksaray da çekilmiş 5 yıl garantili film değil ve adam tc başbakanı sanırım farkındasın
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hukukçumusun bu genç yaşında? Kaç yıllık deneyim ve hangi sıfatla sokulup sokulamayacağı konusunda kesin yargıda bulunuyorsun?

Kanunda geçen "Görüşün engellenmesi" açıklaması gayet açık ve nettir ve bu madde özellikle idrak etmek istemeyenler haricinde açık bir madde olup cam filmini kapsar. Cam filmi renklidir, koyudur, görüntüyü karartır. Bak Türkçe yazıyorum, görüntüyü karartır.. Bu kararma da rahatlıkla "görüşün engellenmesi" ibaresinin geçtiği maddeye uyar. Ayrıca özellikle geceleri görüşü ciddi oranda engeller.

Makam araçları ve polis otoları trafikten men edilmiyor diye bu hiçbir vatandaşa aynı suçu işleme hakkı, suçu işlediğinde de bunun suç kapsamından çıkarılıp legal hale getirme hakkı vermez.

Ha hala "sokulamaz, böyle bir kanun yok" diye iddia edeceksen, klavyeden yapma bunu. Madem lafının arkasındasın ve doğru olduğuna inanıyorsun, bunu savunacak donelerin de var git bi dava aç. Kazanırsan emsal teşkil edersin, hepimiz de arkandan dua ederiz. Ama kaybedersende güç yoldan öğrenmiş olursun neyin o kapsama dahil edilip neyin edilemeyeceğini..
    Bu şekilde kazanılan bir dava var zaten. Mahkemeden çıkan karar var. Kendi mantığım ile konuşmuyorum.
    Buyrun ilgili yazıda forumda daha önce paylaşılmış zaten

http://www.google.com.tr/imgres?q=ca...&tx=657&ty=233

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 numara filme izin verilse, bizim milletimiz 1 numara filmi söküp 3 numara çektirir.
    gecenin 3-4 ü şehir içinde adam yüksek devirde abart egzozla geziyor beynimin içinde adeta. bunlar yasaksa kendimizdede aramalıyız. ne kadar abartmayı seven bit milletiz biz. belkide bazı şeyleri tadında bırakıp bu kadar zorlamasak karşımızdaki insanlarda bize karşı saygılı olucak.
    cam filmleri gibi bir çok şey serbest kalsın hepimiz istiyoruz ama bizde izn verildiğinde bo.unu çıkarıyoruz.

white light - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecen gece maltepede sahilyolunda evegıderken trafık uygulamaya gırdım ve aracda fılm olmamasına ragmen yenı yetme polısler ceza kesmeye kalktılar arac 1,4 tsı leon 2012 arka camlar fabrıka cıkıs sıyah yanı orjınal cam ve bunda Fılm var dıyıp tutturdu hatta bır ara elınde kı anahtara benzer seyle camı cızmeye kaltı bu polıs memurunu naparsınız adam laftan sozden de anlamıyor naparsınız bu olay ılk deıl sonda olmayacak bu belırsızlıkler ınsanı canından bezdırıyor

emirhan sph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orjinalden filmli gelen fabrikasyon renkli cam olan araclarin camlarindaki etikette V harfi bulunur bu V harfi o camin siyah uretildigini ve uzrinde film olmadigini gosterir. Ayrica arka yan camlara renkli cam yasak degil diye biliyorum.

samuray
    Misafir
    Geçen hafta İzmir A.O.S.B. de bir seminer de bahsi geçti. Cam filminin serbest bırakılacağı, Üretimini yapan Türk firmalarına teşvik veya hibe kredi verilebileceği gibi.
    Umarım olumlu yönde sonuçlanır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)