https://www.facebook.com/photo.php?v=10150936986839232
izleyin arkadaşlar yıllardır cam filmi hasreti vardı bende![]()
https://www.facebook.com/photo.php?v=10150936986839232
izleyin arkadaşlar yıllardır cam filmi hasreti vardı bende![]()
kaçıncı konu oldu bununla birlikte acep
ceza yiyenler adliyede şikayet dilekçelerini verebilecekleri yerler var oraya gitsinler..
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Camları metalik siyaha boyucam
videoda sorunun cevabı zaten var .. adam diyor orda zaten ; mahkeme kararını torpidomda gezdiriyorum .. polislere gösteriyorum diye ... polis de sende git kardeşim mahkemeye ben keserim sen hakkını orda ara diyor ..
yasallaşsında kurtulalım ya.
bosuna umutlanmıyalım yasal olması cok zor adamlar teroru bahane gosterıyolar cok kısıyle muhabbet ettım adam dıo ıstersen en sıyah fılımle kapla ben bıse demem ama teror var arabanın ıcını gormem lazım dıyo belkı bomba tasıyosun belkı sılah tasıyosun felan fılan bı yandanda haklılar
cam filmi sittin sene yasal olmayacaktır!
madem o konuda haklılar fabrika cıkıslı sıhah camlı araclara neden birşey yapmıyorlar. teröristler o araclara binince terörist oldugunumu unutuyor demek lazım o şeylere.... polislere.... ugrasmasınlar mılletle adamı zorla terorıst eder bagzı polısler. otobandan sesler gelıyor bu arada kım yardırıyor ya![]()
yasak olmasına kesinlikle katılıyorum, trafik kazasında korunmak isteyende normal şeffaf film taksın ki onda da araç suya düştü içinden çıksınlar da görelim,
güneş ve ya cevre rahatsızlıkları için orj onaylı camlar var onları kullansınlar feraride bile cam film i var milyonluk arabaya orj renkli cam yaptıramıyorlar mı,
kendi adıma böyle takıntım olsa orj renkli cam yaptırırım dertsiz tasasız
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
2 numara filmleri söktürür, 3 numara yaptırırım![]()
Straight roads are for fast cars, corners are for fast drivers.
1 numara cam filmi bence serbest olmalı.tamamen içi simsiyah olan filmlere bende karsıyım.ama arabada aile oluyor mıllet kızarkadası vs gezıyor araçla.yanda bırı gelıp bakınca sınırlerım bozuluyor.ayrıca polis arabalarıda cam filmli.kimi polis takmıyor bile kimisi gıcıklık yapmak ıcın elınden gelenı yapıyor.çizimmi camı çizimmi camı dıye tehdıt edenlerı çok gördüm.bu ülkede adaletmi varpolis aracları kapkara camlarla gezssın.normal vatandas 1 numara cam filmi cektirse cek kenara men edıyorum trafıkten 154 lira ceza yazıyorum.Tavan kaplamaya bile laf edıyorlar yani.Sanırsam ugrasacak ıslerı yok.
haber de yanlış her kez duymak istediğini duyuyor görmek istediğini görüyor kimsenin fazlası hesabına gelmiyor..
birincisi avukat beyfenindinin sadece arka camlarında film varmış.. altını çizelim arka camlarında film varmış.. zaten burdan o avukatında bir akrabası vardı oda yazmışdı arka camlarında film olduğunu ve avukat buna itiraz etmiş yani şöförün görüşünü engelliycek bir şey yok ön camlarda arka camlardaki filmde açık renk ondan itiraz etmiş.
ama ben şundan %100 eminimki kimse bu yazımı okumıycak hatta okuycak ama hesabına gelmiycek gene hemen alta harika işde bu falan filan diye yazıcak..
Farkında değilsiniz ama polisin eline elindeki açıkları altın tepsiyle sunuyorsunuz şimdi polis artık yasadaki açığı biliyor orda ufak bir düzenleme yapıcak yasaya camlarda görüşü az yada çok engelliycek bütün madde çıkıntı diyicek birde bütüncamlar ön yada arka fark etmez ibaresini ekliycek olucak biticek bakın görürsünüz.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
cam filmi yasak diye bir yasa yok ki zaten yasallaşsın. Ülkece en büyük eksiğimiz haklı olduğumuzda hakkımızı aramamamız zaten
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)