Bizim bahçedede 10tane kedi var ama bizimkiler usluarabaya yaklaşmıyolar hiç , kışın araba sıcakken motorun altına giriyolar
![]()
Bizim bahçedede 10tane kedi var ama bizimkiler usluarabaya yaklaşmıyolar hiç , kışın araba sıcakken motorun altına giriyolar
![]()
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Takipteyim bende. Kedi izlerine ag srp sürmekten bıktım artık.![]()
enough ?
ufak tefek çizikler için sakın hayvanların canına kastetmeyin.. yazıktır..
bizim bahçedede var dostum acını paylaşıyorum2 yavru geçen motora girdi 5 saat uğraştık cıkarmak için
![]()
küçükken otoparkdaki kedileri boncuklu pompalı tüfekle kovalardım.Site erbabımız tabi severdi beni.Mahallenin kedileri beni gördümü kaçardı ama buda biraz vahşi bir çözüm galiba
annemlerde binanın bahçesi müstakil ev bahçesinden büyük kedi kaynıyor var birde catwoman var apartmanda 7/24 besler kedileri. sitedeki bütün herkez şikayetçi kedilerin arabalara verdikleri zarardan. tek bende sıkıntı yoktu, oda benim oğlan lastiğe işerdi hep iş yerine geldiğimde sanırım ondan benim arabaya yaklaşmıyorlardı hiç.
e60 535d & THE A45 AMG
Aracı yıkadım cilaladım ayna gibi parlıyordu evden çıkarken o parlaklığı görecek olmanın heyecanıyla otoparka bir indim ki ne göreyim, kedi çamura basmış sonra araca çıkmış ön tampondan zıplayıp camdan da yürüyüp tavanın en arkasına kadar pati izleri.
ilk başta çok sinirlendim sonra baktım çok güzel duruyor 1 hafta temizlemedim öyle kaldı paticik izleri![]()
kedi naftalini sever kokusuna gelir, bizim şirketin terasına pisliyorlar devamlı naftalin koyun dediler koyduk daha beter oldudeterjan kokusuna uyuz olurlarda arabaya nasıl yapıcan onu bilemiyorum
![]()
https://www.instagram.com/rr_ek_project/
inananlar mutludur, şüphe edenler ise bilgili.
Kediler değilde asıl kuş familyasını nasıl uzak tutarız onu bulmak lazım. Öğlen arasında camdan bakıyordum, Duster'ın tavanında parkinson hastası bir karga 10sn boyunca patinaj yaptı birde .ıçtı tavana gitti.
Hayır kargayı havalı tüfekle vurayım desem 100 küsür yaşındadır, devlet korumasındadır, al başına bela.
Aynen kediler suyu sevmez bi kova su dök başlarından aşşağıya sıcaklarda hem serinlemiş olurlar.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
gece gizlice pusuya yatıp yakaladğınız bi tanesinin bağırsaklarını deşin sonrada sürükleyin kollarını bacaklarını koparıp sokakta ibret olur ötekilere
böyle bişimi yazmamız bekleniyor acaba?
yıllardır kedi(ler)imiz vardır garajın içinde arabada uyur tepesine çıkar bırak çizsinde o çizsin asıl 2 ayaklı insan kılığına bürünmüş hayvanlara ne yapmak lazım onu bulun
körler sağırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)