ıbretı alem yakala hepsının gozunun onunde bagar cagar assala bak bıdaha gelıyolarmı bakalımD:şaka şaka hayvanları sewıyoruz ama su aynaya falan ruzgar gulu bagla hareket etsın gelemesınler bence![]()
ıbretı alem yakala hepsının gozunun onunde bagar cagar assala bak bıdaha gelıyolarmı bakalımD:şaka şaka hayvanları sewıyoruz ama su aynaya falan ruzgar gulu bagla hareket etsın gelemesınler bence![]()
kedileri görünce su atın arabaya ve onları en fazla 1 kere daha gelirler gine su atın sonra kaybolurlar.
DRİLL
Dr.Ecu
Geçen abimin arbasına detaylı yapılmıştı garajda yan yana duruyolar sayılır arabalar abim Aren kedi kaputa *ıçmış dedi normaldir abi benimkinede çıkyo kaputu çizmişler dedim
olum kaputa gerçekten *ıçmış dedi gittim baktım isal olmuş şerefsizilk defa arabaya pisleyen kedi gördüm güvenlik besliyo -4. kata kadar iniyolar e serin hayvanlarada hak veriyorum çok sıcak ama zarar vermeden uzak tutmanın bi yolu olmalı
alptug ismini bilir bir sprey var o yada karabiber dokun arabanin uzerine ve cevresine yaklasmazlar![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
naftalin işe yaradı sanıosam.en azından sabah ise gderken ve gelirken hicbirinle arabamın ustunde papaz olmuorm![]()
Vakti zamanında sitede konusu olmustu, uyelerde birisi bahcesine "Sirke Ruhu" dökmüştü.
Mahallede kedi kalmadı vallahi diyordu![]()
KA Style
Böyle indirebilirsiniz.
LiveLeak.com - Cat gets removed from car hood
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
kedileri uzaklaştırmak için bi koku vardı galiba sprey gibi bişey sıkıyosun arabaya gelmişyolar o kokuya
ben solemistim valla arabanin etrafina sirke ruhu doktum kokusu biraz degil epeyce keskindir ama kedileri uzaklastirmakta birebir tek gecerim 3 4 ay caresizlikten kivranirken bu cozumu buldum gittim baharatcidan sirke ruhu aldim 1 litre felan abartim tabi. arabyi yerinden cikardim altina epeyce doktum sonra arabanin 1 metre disina tasacak kadar devam ettim ondan sonra baktimki mahllede kediden eser yokkedilere zarar vermeden yapilabilecek en iyi cozum bu
kesinlikle tavsiye ederim herkese denendi mahllece onaylandi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)