User Tag List

Sonuçlar: ZC civic Sİ meydan okuma KİM önde olur???

Katılımcı sayısı
140. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • ZC civic Sİ

12 8.57%
  • EH Vtec

21 15.00%
  • KD Vtec

24 17.14%
  • VB Saxo

14 10.00%
  • VT Egvtec

19 13.57%
  • AJ Vtec

3 2.14%
  • DC_Onur Crx

6 4.29%
  • Ömer YH Crx

18 12.86%
  • H Vtec

6 4.29%
  • ------

17 12.14%
Sayfa 45/48 İlkİlk ... 354344454647 ... SonSon
906 sonuçtan 837 ile 855 arası

Konu: ZC civic Sİ den Meydan Okuma VOL 2

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inşallah çok guzel olur aracın ömerim ama nedir yanı bu max 5 araçla çıkarım yalnış bir kelime 10 arabaylada çıkılır 20 arabyalda önemli olan rol yapmasını bilmektir rol yapmasını bilmeyen adamla çıkarsan sıkıntı yaşarsın sahsen sen bana çok sıkıntı yaşatıyorsun rol esnasında aracın benım aracımı gecebilir ama rol yapmak sadece hızlı vites atmak degildir onuda sana söylıyeyım....
    cok araba oldumu ortalık karısıyo dun de çıkısta plan yaptık ben laci sedan vtecle denicektim yolda baktım önumde turuncu aracla deniyo sagdan soldan sıkan vs vs karısıyo ortalık bide cok dikkat cekiyoruz kamyonculardan guvenliğe herkes hayrdır diye sorup durdu.
    senle yasadıgımız tek sıkıntı roll baslamadan önce eşit hızaya gelme konusu onun haricinde ne sıkıstırıyorm ne ani fren yapıyorum.
    ayrıca senin kornada cok zayıf zaten yuksek devir bagıran eksozlu araclarla deniyoruz birde onu duymaynca kalkarken sıkıntı oluyo
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katılıyorum...
    kanka seninle bi daha deneyek, saç jant yada enkei takıcam ama
    tak gel laa.. bekliyorum gazlama mode on
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Roll'de sadece kendinizi değil başkalarınıda düşünün 200+ hızlardayz en ufak hatamız başkalarının canına mal olabilir roll yaparken solda yapmazken hep sağda durdum kimse sıkıntı vermediğimi düşünüyorum hatta sağda olduğum halde bile bir ara kadir abi geliyordu arkamdan şeridini bozmasın die emniyet şeridine attım kendimi
    sagolsın kardeşim yol verdigin gördüm ztn rolde önünu sagını solunu arkanı kollamalısın böyle olursa sıkıntı olmaz
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tak gel laa.. bekliyorum gazlama mode on
    onurcan senı bayabi keyifli gördum maşallah aracın çok guzel gidiyo çok daha iyi olur inşallah.

hepsiniz aracı için bunu söyluyorum emek veriyoruz para harcıyoruz kimimiz çocuklarını rıskından kesip aracına birseyler yapıyor suan görüyoruz ki karşılıgını alıyoruz....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok araba oldumu ortalık karısıyo dun de çıkısta plan yaptık ben laci sedan vtecle denicektim yolda baktım önumde turuncu aracla deniyo sagdan soldan sıkan vs vs karısıyo ortalık bide cok dikkat cekiyoruz kamyonculardan guvenliğe herkes hayrdır diye sorup durdu.
    senle yasadıgımız tek sıkıntı roll baslamadan önce eşit hızaya gelme konusu onun haricinde ne sıkıstırıyorm ne ani fren yapıyorum.
    ayrıca senin kornada cok zayıf zaten yuksek devir bagıran eksozlu araclarla deniyoruz birde onu duymaynca kalkarken sıkıntı oluyo
    kardeşim role alışmış insan yan yana gelmeyı hemen yapar ve ben antalyada korna olayını bile çözen insanlar gördüm çünkü beklemeye gerek yok nedir 2 . vites 60 km iki araba yan yana geliniri direk basarlar. senınle yan yana gelebilmek için çok vakit harcıyoruz buda arkamışzdan gelenlere tehlike oluşturuyor sahsen ilk deneme için yanyana gelmeye çalışrken arkadan komyon giriyordu adam emniyete attı aracını.

bu genel bir söylemdir ömerim hepimiz için gecerlidir.

bizler kendı içimizde araçlarımızın giderlerini görüyoruz geçip yada geçilme önemli degil bizim için

sor istersen timur abiye crx le vtecleri gecerken stock vtec ın nasıl geçtigini o yuzden iyi giden bir vteci geçince tüm vtecleri gecicegın anlamına gelmez muhakkak daha iyi giden bir araç vardır....

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her zaman tabi ki daha iyisi vardır biz D serisine elimizden geleni yapmaya çalışan insanlarız ki bi üst kapak sökmeden bile aracımla uğraşıyorum şuan mutluyum sebebi dediğim gibi aracımın üst kapağı daha açılmadı Maşallah sıkıntım yok f/h/e ve 4.25 kısa'lı hali bu kadar gayet memnunum kimseyle hırs yapmadım ömer'le denerkende Ömer'ede dedim benim için zevkli deneme olsun gerisi boş geçtim geçildim muhabbeti yapmadım kimseye yapmam tekrar tekrar söylüyorum.. sadece bir eğlencemiz sosyal hayatımız varsa bunu canımıza kasıtlı şekilde yapmayalım yeter ömer'Le de denerken yanyana gelme sıkıntımız oldu 2.kornada gaza basma sıkıntımız oldu tabi ki ama zevkliydi..
    hele Kadir abi seninle ben seninle denerken kornanı hiç duymadım sen bastın okey işareti verdin ben o zaman bastım gaza aman geçmişin yarım boy önde başlamışın dert değilki abi o kadar gazladık terimizi attık rahatladık yeter bana bu.. AMA BİR DAHA Kİ DENEMEDE GELECEK İNSANLAR BELLİ GELMEYECEKLER BELLİ
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim role alışmış insan yan yana gelmeyı hemen yapar ve ben antalyada korna olayını bile çözen insanlar gördüm çünkü beklemeye gerek yok nedir 2 . vites 60 km iki araba yan yana geliniri direk basarlar. senınle yan yana gelebilmek için çok vakit harcıyoruz buda arkamışzdan gelenlere tehlike oluşturuyor sahsen ilk deneme için yanyana gelmeye çalışrken arkadan komyon giriyordu adam emniyete attı aracını.

bizler kendı içimizde araçlarımızın giderlerini görüyoruz geçip yada geçilme önemli degil bizim için

sor istersen timur abiye crx le vtecleri gecerken stock vtec ın nasıl geçtigini o yuzden iyi giden bir vteci geçince tüm vtecleri gecicegın anlamına gelmez muhakkak daha iyi giden bir araç vardır....
    ben sen gibi her gece roll yapan birisi değilimki güzel vitesde atamam iki arabayı ayarlayamama gibi acemilklerim olabilir dogrudur.
    crx le bugune kadar 3 kere roll yaptım ilkini senle beraber cıktık kd vtec oldugu aksam 2. atasehirde H vtecle denemiştim 3. gecemde bu aksam işte
    ayrıca konuyu meydan okuma diye acan sensin ben bi iddia ile gelmedim ki herkesi gecicem diye ayrıca benm agzımdan tüm vtecleri geciyorum yada tüm vtecleri gecicem diye bi cumlemi cıktıda benm haberim yok
    timur abinin o vtecle denediği aksam bende vardım Rıdvanın vteci maşallah cok iyi yürüyen bi vtec denk gelirsek birde ben denemek isterim onunla suan
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni bir cozum bulayim size
    Araclar 2 ser 2 ser ciksin 10 ar dakka arayla
    2 ser kere denesin
    Donus yolundada gecenler birbiriyle denesin
    Bi tasta iki kus mantigi
    Hemde riski minimuma indirinilitesi olur
    .

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence en iyi yıllar sword amcada ab vtec burakta eh vtec ve up 306 olduğu zmanlardı o kadar kalabalık cıkılırdı ve her araç denerdi sorunsuz sıkıntısız olurdu heydi eski günler heyyy

biraz pratık olmak deniceyegin araçıda bazen yönlendirmek de iş biter diye düşünüyorum

ama tavsiye ne kdr az araç o kdr keyif derim her zman

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence en iyi yıllar sword amcada ab vtec burakta eh vtec ve up 306 olduğu zmanlardı o kadar kalabalık cıkılırdı ve her araç denerdi sorunsuz sıkıntısız olurdu heydi eski günler heyyy

biraz pratık olmak deniceyegin araçıda bazen yönlendirmek de iş biter diye düşünüyorum

İnsan sayisi ve arac sayisi o zamana gore bayagi artti
    Yollar bu kadar kalabalik degildi
    5. Viteste top speed i gorebilmis degilim 8 aydir gorebilecek yol kalmadi inan
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsan sayisi ve arac sayisi o zamana gore bayagi artti
    Yollar bu kadar kalabalik degildi
    5. Viteste top speed i gorebilmis degilim 8 aydir gorebilecek yol kalmadi inan
    geç cıkacaksınız saat 2-3 veya 4 gibi yollar boş ve keyifli denemeler bol bol topspeed

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Her zaman tabi ki daha iyisi vardır biz D serisine elimizden geleni yapmaya çalışan insanlarız ki bi üst kapak sökmeden bile aracımla uğraşıyorum şuan mutluyum sebebi dediğim gibi aracımın üst kapağı daha açılmadı Maşallah sıkıntım yok f/h/e ve 4.25 kısa'lı hali bu kadar gayet memnunum kimseyle hırs yapmadım ömer'le denerkende Ömer'ede dedim benim için zevkli deneme olsun gerisi boş geçtim geçildim muhabbeti yapmadım kimseye yapmam tekrar tekrar söylüyorum.. sadece bir eğlencemiz sosyal hayatımız varsa bunu canımıza kasıtlı şekilde yapmayalım yeter ömer'Le de denerken yanyana gelme sıkıntımız oldu 2.kornada gaza basma sıkıntımız oldu tabi ki ama zevkliydi..
    hele Kadir abi seninle ben seninle denerken kornanı hiç duymadım sen bastın okey işareti verdin ben o zaman bastım gaza aman geçmişin yarım boy önde başlamışın dert değilki abi o kadar gazladık terimizi attık rahatladık yeter bana bu.. AMA BİR DAHA Kİ DENEMEDE GELECEK İNSANLAR BELLİ GELMEYECEKLER BELLİ
    baştan soyledık ama duymamıssınız demekkı .

dıreksıyonun gobegınden cıkmıs bır yay var korna butonu torpıdoda eger korna butonunun ıcındekı metalı alıp yayın ustune takıp basarsan korna calıyor .
    cogunuzla yanyana geldıgımızde kornayı karsı taraftan bekledık ama buna 2ncı denememızde bı tek onurcan uyandı korna bende dedı .bastı yuruduk hıcte bekleme olmadı.
    yoksa emın olun kafa kafaya arabaları getırmek gıbı bı olusum yoktu zaten ha 20 cm arkandan basmısım ha onden gorunen zaten gorunuyor. kı melih abıyle denemede baktım kornaya basıcagı yok korna butonunu buldum dıreksıyona taktım 3 kornayıda ben bastım.sag koltuktan

yorum yazmıyım yazmıyım dedım ama bu kadarda yok senle yanyana gelemedık yok bız onla yanyana gelemedık gıbı laflar donuyor .

araba kullanmak demek arabayı kullanmak deıl trafıgıde kullanmaktır.
    bız o gece 200 le gıderken anı fren yapmadık.
    bız o gece orta serıtte agır suratle gıtmedık .
    omerın zaten boyle hatalar yapmasına ızın vermeden ben gerekenı ona soyluyordum bnm acımdan gayette guzel emnıyetlı geceydı .
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kanka kalbimi kırdın şimdi ama biz neciydik o zamanlar

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hepsi uyuyorsa alalım abi, kaç kuruş diyorsun
    sana short shift verek
    ne verırsen ver ıste oyle duruyor
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

araba kullanmak demek arabayı kullanmak deıl trafıgıde kullanmaktır.
    bız o gece 200 le gıderken anı fren yapmadık.
    bız o gece orta serıtte agır suratle gıtmedık .
    omerın zaten boyle hatalar yapmasına ızın vermeden ben gerekenı ona soyluyordum bnm acımdan gayette guzel emnıyetlı geceydı .
    Sosyal mesajın alınmıştır, kornası sağlam olupta kullanmayı beceremeyenler düşünsün

özür dilemeyle, arkadaş kulisiyle üstü örtüldü ama o arkadaşla rollinge çıkacak olanlar 2 değil 5-6 kere daha düşünsünler.

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komple okumadım da kestirmeden bir soru sorayım, nerede deniyorsunuz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    komple okumadım da kestirmeden bir soru sorayım, nerede deniyorsunuz ?
    yeri pm atıyorum sana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka kalbimi kırdın şimdi ama biz neciydik o zamanlar
    kanka sen tolga umut vay bee unutulurmu hiçç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka sen tolga umut vay bee unutulurmu hiçç
    Yani o rollingler unutulmaz tabi 5 dibi kesiciler sabahlar olmasın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)