User Tag List

Sayfa 13/14 İlkİlk ... 311121314 SonSon
253 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: wrx imizle deneme(Ankara)

MuratGürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem kardeş,

İstediğin gibi zehir edebilrsin rahat ol. O gün aynı gittik zaten ordakiler biliyor sen benim ne araban olarak ne kişilik ne pilotaj olarak yanıma gelebilirsin. Seni tanıyan herkes senin için iyi konuşuyor zaten meraklanma bunu sende çok iyi biliyorsun bana diyordun ya beni kimse sevmiyor diye.. Düşün acaba nedendir diye..

Sen takıl artık kendi ayarında insanlarla rocco larla.

Sen kendini çok büyük görmeye başladın

Geliyorsun Revo en çok benim arabamı yükledi Bayçu ekstra basınç verdi en iyisi seninki dedi diyosun.
    Özgün bana özel araba yapıyormuş sırf beni geçmek için diyorsun
    Sen kendini R gibi görmeye devam et. Ama sıradan bir ROCCOCUSUN kabullen. Sen ve senin gibiler gibi değilim allaha şükür.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuratGürakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cem kardeş,

İstediğin gibi zehir edebilrsin rahat ol. O gün aynı gittik zaten ordakiler biliyor sen benim ne araban olarak ne kişilik ne pilotaj olarak yanıma gelebilirsin. Seni tanıyan herkes senin için iyi konuşuyor zaten meraklanma bunu sende çok iyi biliyorsun bana diyordun ya beni kimse sevmiyor diye.. Düşün acaba nedendir diye..

Sen takıl artık kendi ayarında insanlarla rocco larla.

Sen kendini çok büyük görmeye başladın

Geliyorsun Revo en çok benim arabamı yükledi Bayçu ekstra basınç verdi en iyisi seninki dedi diyosun.
    Özgün bana özel araba yapıyormuş sırf beni geçmek için diyorsun
    Sen kendini R gibi görmeye devam et. Ama sıradan bir ROCCOCUSUN kabullen. Sen ve senin gibiler gibi değilim allaha şükür.
    Kardes beni sevmeyen adam seni germez adamsa yuzume konusur arkamdan konusup baska seyleri yemez guzel kardesim . R gibi goren varsa sensin herkezle deneyende sensin herkez beni geciceginden degil milletin aracina saygim oldugumdan denemem ben herkezin kisiligi farklidir , benim kisiligimde arkamdan soz ettrmem sanirim sevmiyorlarsa vardir nedenleri sukur kimseyle bir munasebetimiz olmadi olan varsada yazsinlar bide burda gorelim . Ortaya laf atip kimseyi kimseye dusurme aracin dunyanin en iyisi murat ankaranin turkiyenin degil de ben sana arabada yaktiririmda inan bosa harciyacak param yok , muratcim iyi muhabbetler sana tonlarca msj atan insanin burda adamligina msjlarina doyum olmaz .
    İs this love . . .

MuratGürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cemo06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardes beni sevmeyen adam seni germez adamsa yuzume konusur arkamdan konusup baska seyleri yemez guzel kardesim . R gibi goren varsa sensin herkezle deneyende sensin herkez beni geciceginden degil milletin aracina saygim oldugumdan denemem ben herkezin kisiligi farklidir , benim kisiligimde arkamdan soz ettrmem sanirim sevmiyorlarsa vardir nedenleri sukur kimseyle bir munasebetimiz olmadi olan varsada yazsinlar bide burda gorelim . Ortaya laf atip kimseyi kimseye dusurme aracin dunyanin en iyisi murat ankaranin turkiyenin degil de ben sana arabada yaktiririmda inan bosa harciyacak param yok , muratcim iyi muhabbetler sana tonlarca msj atan insanin burda adamligina msjlarina doyum olmaz .
    Bana arabamı yaktırtmassan adam değilsin açık açık hodri meydan...
    Seni sevmeyenlere hep bu muabbetlerden dolayı sevmiyor. Yanlarında başka arkalarından başka konuşuyorsun. Şurda sadece bana, millete sövdüklerini arkalarından konuştuklarını söylesem en az 3 4 kişiyle kanlı bıçaklı olursun. Buları sen çok iyi biliyorsun.

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ers10weys91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serkan maşallah senin arabaya

KUK kimin arabası acaba?
    Kuk benim aracim.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah'inizi seviyorsaniz şu muhabbeti artik uzatmayin, birbirinizle muhattap olmayin olsun bitsin burda birbirinizle bu şekilde konuşmayin beyler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DoDo_hamann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuk benim aracim.
    maşallah senin aracınada gidişiyle duruşuyla sesiyle 10 numara
    Allah kaza bela vermesin
    benimde cupra alasım geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ers10weys91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah senin aracınada gidişiyle duruşuyla sesiyle 10 numara
    Allah kaza bela vermesin
    benimde cupra alasım geldi
    Teşekkür ederim Allah razi olsun, daha güzeli sana nasip olsun.

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=GokhanErol;5995363]adam yaşıyomuşya la nasıl olsa ararsın ben biliyom sana yapacağımı jengooo...

Kardeş biliyosun ben sırra kadem basan adamım bugun varım yarın yokum meydan boş nasıl olsa Sen aramadın sormadın olm asıl sen arican ben sana yapacağımı biliyorum En son hatırlarsan sınavlarım var felan dedin ondan sonra uzadın
    US Performance

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Z3 Roadster
    Golf Mk5 GTI

mirzagokhan
    Misafir
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat benim specler : filitre-egzoz-15/61-emme polish-70mm kelebek-1030 kilo

Tjetle bende denedim 2-3 yan yana. 4 de 2 boy one cikiyor ilk denemede 4u ikincide 5 i kacirdim. Uzunda 3-4 boy sabit kaldi. Vites kacirmasam 3 boy sabit giderdik sanirim.
    Senin silindir kapağında taşlama ile sıkıştırma arttırma ve emme subaplarında port polish yok mu yani hacı abi He bi de taktıysan tabi taktınmı bilmem hafif krank kasnağın

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mirzagokhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin silindir kapağında taşlama ile sıkıştırma arttırma ve emme subaplarında port polish yok mu yani hacı abi He bi de taktıysan tabi taktınmı bilmem hafif krank kasnağın

var var hepsi var ama liste uzun gözükmesin diye yazmadım

4-2-1 headers var - beyin var- kafıf krank var-yuksek sıkıstırma pıston var-egzantrık var-ayarlı kasnak var-methanol var var oglu var

ama anladımki senin kaşıntın geçmeyecek egzantrıklerını takta gel

mirzagokhan
    Misafir
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    var var hepsi var ama liste uzun gözükmesin diye yazmadım

4-2-1 headers var - beyin var- kafıf krank var-yuksek sıkıstırma pıston var-egzantrık var-ayarlı kasnak var-methanol var var oglu var

ama anladımki senin kaşıntın geçmeyecek egzantrıklerını takta gel
    Haha olmayan egzantiriğin nesini takacaz ben egzantirik takmadan geçicem seni ama söylediğin 4 kalem şeyle beni geçme ihtimalin sıfır bunu herkes biliyo hacı abi gizli spec stayla Madem dediklerin var gel sen ben senin motorunu açtırcam sen benimkini açtır görelim kimde ne var benden dediklerim hariç tek kalem çıkmaz sana kalsa araba filtre egsoz gaz kelebeği kısa, arabanın kapağının taşlandığını cümle alem biliyo subaplarındaki port polishi

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haha olmayan egzantiriğin nesini takacaz ben egzantirik takmadan geçicem seni ama söylediğin 4 kalem şeyle beni geçme ihtimalin sıfır bunu herkes biliyo hacı abi gizli spec stayla Madem dediklerin var gel sen ben senin motorunu açtırcam sen benimkini açtır görelim kimde ne var benden dediklerim hariç tek kalem çıkmaz sana kalsa araba filtre egsoz gaz kelebeği kısa, arabanın kapağının taşlandığını cümle alem biliyo subaplarındaki port polishi
    la gökhan demedi deme 3 aya kalmaz sadece kendi kendine ENKAya gidip gölgenle yarışacaksın bu kadar hırsla atarla giderle
    M.Resat Simsek

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reşo sen bu deneme olayını güce göre hafta günlerine böl istersen...
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deneyen zaten deniyor istediği gün hacı sıkıntı yok
    M.Resat Simsek

mirzagokhan
    Misafir
    Alıntı JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    la gökhan demedi deme 3 aya kalmaz sadece kendi kendine ENKAya gidip gölgenle yarışacaksın bu kadar hırsla atarla giderle
    Hırs mırs değil bendeki Kerem kadar delikanlı çıkıpta bi kişi arabasında ne var söylemedi bugüne kadar kızdığım bu benim saçma sapan gizli speclerle deneyen insanlar olunca sinirleniyo insan... Bu arada stock dediğin vtec de 81 mm piston çıktı reşat aga istersen sende bi araştır etrafındaki insanların speclerini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hırs mırs değil bendeki Kerem kadar delikanlı çıkıpta bi kişi arabasında ne var söylemedi bugüne kadar kızdığım bu benim saçma sapan gizli speclerle deneyen insanlar olunca sinirleniyo insan... Bu arada stock dediğin vtec de 84 mm piston çıktı reşat aga istersen sende bi araştır etrafındaki insanların speclerini
    sende araştır etrafındakilerinin speclerini kanka zamannda pt52 li bi gti vardı boşa atar hırs yapma bırak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hırs mırs değil bendeki Kerem kadar delikanlı çıkıpta bi kişi arabasında ne var söylemedi bugüne kadar kızdığım bu benim saçma sapan gizli speclerle deneyen insanlar olunca sinirleniyo insan... Bu arada stock dediğin vtec de 84 mm piston çıktı reşat aga istersen sende bi araştır etrafındaki insanların speclerini
    ben enkanın ortasında "GEÇİLİRSEM ARABAMI YAKARIM" diyen delikanlılar da gördüm gökhancım, hemen ardından geçilince arabasını yakmayan

HIRS kötü şeydir, geçen de geçilen de ARABAdır, araba HIRS yapar mı? Yapamaz...
    Ne kadar gidebiliosa o kadar gider...

Arabada 84mm piston çıktı diyelim, eee?
    Sen deneyeceğin arabaların Serwis kayıtlarını filan da iste bundan sonra istersen

Yola Çıkarsın, 3 kez kornaya basılır, gerisi teferruattır...

İsteyen söyler arabasında ne olduğunu isteyen söylemez, Geçersin geçilirsin o da sıkıntı değil gökhan, altında araban warsa, yanında rakibin warsa BAS GAZA KEYFİNE BAK
    M.Resat Simsek

mirzagokhan
    Misafir
    Alıntı civic@ef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende araştır etrafındakilerinin speclerini kanka zamannda pt52 li bi gti vardı boşa atar hırs yapma bırak
    ben o arabada ne egzantirik olduğunu zaten biliyodum merak etme bana soran olsa söylerdim zaten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)