combo alışmalık durum yok da kornayı kendim bastığımda sArocco benim yarım-bir boy önümde gider halde geldik köprüye.
diğerlerinde ya hızı tam tutturamadık ya kornaya göre ayar olamadık bir takım sıkıntılariynn-rs zaten direk isyan etti rocconun kornaya
biraz boğuk geliyor.
benimki klasik zırıl zırıl honda kornası duymayan etmeyen olmadı tam sağlıklı çıktık![]()
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
maaşallah güzel gidiyor genede
hacı ilk çıktık ben en sağda kaldım yanımdada bı e36 vardı,kamera da sagdaydı bı e36 cıkmıs goruntude. o da kulaktan kulaga oynar gıbı oldu roccoyla fn2 kendı kornalarında bastı bende onları gorunce bastım e36 da ben basınca bastıdırek bıraktık zaten.
sonra ben en sola geçtim gene duymadım kornayı rocco bastıgı gıbı fırladı bız fn2 ıle kaldık arkada.
dıger denemede ben gene en soldaydım kornayı yine duymadım fn2 ve rocco kafa kafaya gıttıler ordada.
kamerayı cama sabıtledıgım ıcın camı acamıyodum.sonra baslarım vıdeosuna dedım cıkarttım kamerayı son denemede ben en sağdan bastım. kopruye gırerken fn2 nın arka tekerdeydım roccoyu goremedım oda fn2 nın 1 boy onundeymıs sanırım.
boyle karmaşık bişey işte.
keşke 4 kere 3lü basacagımıza 2 kere 2 li bassaydık daha anlaşılır olurdu.
başka zaman deneriz artık.
3-4 araba rollıng her zaman sıkıntı oluyor
bende 2 vtec 1 106 cıktık korna fln duymadım arkalarından bastım
en ıyı roll 2 ye 2 dır![]()
iyyn senin Rs çok sesli be birader ondan duymuosun
Benim kornada tok bi sesi var çok duyulmuyor gerçektenn. Ama son deneme çok sağlıklı oldu fn2 kornaya bastığında duyuldu güzel.
Ondada köprüde 1 boydan çok az fazla önündeydim fn2 nin..
Bizim her denemede farklı oldu
yarım boy 1 boy 1.5 boy önde oldum basmalarda tuhaftı yanineye göre değişti bilmiyorum. Gerçi 5. viteste bi sıkıntı vardı ilk basmamızda fn2 de sonradan olmadı allahtan
![]()
Fn2 ile deneriz ayarlarını bitirsinde headerslı egzozlu beyinli ep3 istiyorum yokmu kimsede ne Ankaraymış bee![]()
Mertcan,Gokhan kankalar eyvallah biraz daha giderimiz var parca bekliyozMertcan sende tam tunelciymisin amk
![]()
Murat gurakan cigeRR ep3 yokmu demisin, zaten stok typer bulamazsin az minciklanmisi seni uzer![]()
Kardeşim Rocco çok iyiydi helal olsun ama ben o arkadaşın ne kadarlık benzin yaktığını çok merak ediyorumBen onu hiç köprünün yukarısında görmedim hep aşağıda bi yukarı bi aşağı yakaladığıyla bastı helal olsun valla
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)