Yalan olduuu![]()
Enkaya deneme yapmak icin 2. Gelisim dahada üste para verseler gitmem ,bu erken basmalara anlam vermek münkün degil...
Bu roll işini becerebilenlere birakmak daha dogru bir karar sinir ve ruh sagligim acisindan...
Cihanda 15 tane video varmış ,
şuan banlı , banı yarın açılınca eklicek.
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Abi denediğim araçları sıralayım sana
Osmanın Bravo tjet sport(150hp) ile denedik.
Td04 turbo, egzantirik headers komple egzoz filtre yazılım var. Aynı gittik. Geçen denemiştik epey geçiyordum turbosu sıkıntılıymış bu hafta sadece turbosu değişti sıfır turbo takıldı arabaya can gelmiş
Aynı gittik hemen hemen. Belki yarım boy öndeyimdir. Biraz kafa çıkarttım.
fn2 typeR ile denedik.
emme beyin yazılım headers filtre egzoz varmış canın söylediği bu aksi bişi varsa yanlışımı düzeltebilir
4 5 kere denedik 0.5 ile 1.5 boy arasında önde oluyorumher denemede değişti..
iyyn rs ile denedik speclerini bilmiyorum yazabilir sahibi.
fn2 ben rs denedik üçlü ben fn2 yi 1.5 boy geçtiğimde rs de fn2 ye 1 boy geçilmiş öyle söylediler aksi durum varsa yanlışımı düzeltsinler
e30 kasa 3200 motor swaplı egzantirik egzozlu kısa şanzımanlı falan bi bmw ile denedik
Onuda köprüde 1 boydu geçtim uzunda arttı.. Sonra bıraktık zaten
Saxo ile denedim
Speclerini dilmiyorum 150 hp dedi sahibi
Onu epey geçtim sanırım 4 5 boy olmuştur köprüde aksi varsa yazılabilir.
Doğukanın Ibıza cupra ile denedim
ecufast yazılım
komple egzoz filtre var.
60-240 bastık yan yanaydık 5 salatalık boyu öndeydim
Gtu yalan olur abi
Doğukan 1 direk geçti gtu yuBizde doğukanla aynı gittiğimize göre farkımız aynı olacaktır. Benim doğukanla olan doğukanında gtu ile olan videosu var hatta elimde köprüde 4 5 boy önde doğukan gtu ile denediğinde köprüden sonrada epey açtı arayı...
Gtu nun specler:
forge intercooler, filtre miltek turboback egzoz, revo yazılım var.
maşallah. bereketli günmüş. ne yalan soyleyeyim o curcunada doğru dürüst kimseyi izleyemedim.
biz vectra ile basacakken önden piste giren sizdiniz heralde
kırmızı saxo rocco vardı. biz arkadan geliyoduk o hızla saxoyu bende gececektim
gtu rocco ile en son aynı gibiydiniz. ondan sonra sende sadece şanzıman değişti dimi. başka bişi elledinmi? ha bi de senin on lastikler farklıydı galiba?
Şanzıman öncesi aynı gittik. Bi denemede ben geçiyordum bi denemede o geçiyordu bi denemede aynı gidiyorduk değişik durumdu
Sornasında SADece şanzıman dğeişti başka mod farkı yok.
Şanzımandan sonra epey hızlandı benim araba.
Dün bide ekstra ön lastiklerim farklıydı. Ordanda ekstrası vardı.
Yakında methanol bağlıycaz yine hızlanıcak Bakalım nereye kadar gidicez![]()
Murat benim specler : filitre-egzoz-15/61-emme polish-70mm kelebek-1030 kilo
Tjetle bende denedim 2-3 yan yana. 4 de 2 boy one cikiyor ilk denemede 4u ikincide 5 i kacirdim. Uzunda 3-4 boy sabit kaldi. Vites kacirmasam 3 boy sabit giderdik sanirim.
KUK Cupra vs GTU Scirocco - YouTube
Arabamdan hiçbirşey sökülmedi stepnem dahil üzerinde, 1.2 cont. yürüyor.
Bu rocconun 2.0 olani yokmu baya is yapar
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık