User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
102 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: ehliyetsiz sürücünün faciyası

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet bende babamin arabasini kacirip ehliyetsiz kullandim ama hicbir zaman otoyola cikmadim, sokak arasinda gazlamadim, evimin iki km otesine gidemedim. He bunlari yaparkende babamin haberi yoktu olsaydi zaten izin vermezdi ..

ilovedrifting - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok acı bir tablo bir o kadar da sinir bozucu. Allah rahmet eylesin. Fakat bu durumun ehliyetle alakası yok. Canavar 18 yaşındaymış ehliyet alacak yaşa gelmiş ehliyet almış olsaydı sürat yapmayacakmıydı.

Deagles48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ehliyeti olsa bile bişey değişeceğini sanmıyorum Şahin sürücüsündeki akıl belli zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende herkesin gençlik zamanındaki gibi ehliyetsiz kullanıyorum. 11 yaşından beri araba sürüyorum. Yok cahildir falan gibi yorumları görünce yazmak istedim. Allaha şükür cahillik bi tarafımız yok. Arabayla trafiğe çıksakta etrafımızdakiler az çok bilir. Babamda gayet medeni bi adam. Ben arabayı kaçırmıyorum. Rica ediyorum. Oda bana şöförlüğüme güvendiği için aklı bende kalmadan veriyo. Sanki ehliyeti olanlar çok sağlam sürücüler. Okuma yazma bilmeyen adamların ehliyeti var. Bu iş kişilik meselesidir bence. Ben düşünceli adamım. Kendim ne *** yersem yerim giderim duvara patlarım. Kendime zarar veririm. Çevirmeye girerim cezamı öderim. Ama kimsenin canına kasdetcek hareketler yapmam. Ehliyetim yok ama bunu düşünebiliyorum. Akıl ve kişilik meselesidir.
    enough ?

E.Bozoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok kötü olmus Allah rahmet eylesin

Baps.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok kötü be.... dikkat etmek lazım hızlı araç süren kontrolsüz hareketleri alıskanlık edenler iyi izlesin allah kimseye böyle şeyler yasatmasın
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende herkesin gençlik zamanındaki gibi ehliyetsiz kullanıyorum. 11 yaşından beri araba sürüyorum. Yok cahildir falan gibi yorumları görünce yazmak istedim. Allaha şükür cahillik bi tarafımız yok. Arabayla trafiğe çıksakta etrafımızdakiler az çok bilir. Babamda gayet medeni bi adam. Ben arabayı kaçırmıyorum. Rica ediyorum. Oda bana şöförlüğüme güvendiği için aklı bende kalmadan veriyo. Sanki ehliyeti olanlar çok sağlam sürücüler. Okuma yazma bilmeyen adamların ehliyeti var. Bu iş kişilik meselesidir bence. Ben düşünceli adamım. Kendim ne *** yersem yerim giderim duvara patlarım. Kendime zarar veririm. Çevirmeye girerim cezamı öderim. Ama kimsenin canına kasdetcek hareketler yapmam. Ehliyetim yok ama bunu düşünebiliyorum. Akıl ve kişilik meselesidir.
    Kazayı ehliyet yapmıyor, insan yapıyor evet ve hatta bir cok araç kullanamayan ehliyetlide var evet.. Ama atladıgın bir nokta var, bu hala senin trafige çıkabilmen anlamına gelmiyor. Söyledigin herşey tamamen savunma mekanizması.. Gider duvara patlarım vs demişsin, Allah korusun kendini düşünmüyorsan bari anneni babanı düşün. Sana bir şey olsa yada sen birine zarar versen ehliyetsizken, bunun hesabını hem madden hem manen vermesi çok zordur.Onlarıda bir ömür boyu zan altına bırakcaksın Ehliyetsiz trafige çıkılmaz.. Aksini düşündüğün için kusura bakma ama benim için hala cahilsin.. Öyle düşünüyorsan bile yazma buraya böyle. Birileri senin gibi olmak istemesin, yaşına özgü,meşru bir şey görülmesin algılanmasın, '' aa bak millet kaçırıyor yada alıyor '' ben niye yapmıyorum ulan, moduna girmesin.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

kyhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazık, kötü haberler bugün arttı forumda. Hem ehliyetsiz, hem cahil. Ayrıca altındaki arabanın limitlerini bilmeden insanların geçebileceği yolda o kadar gazlamış. 2 ölü var o genç yaşında yatsın bi 6 sene akıllanır. (Alkollü 2 kişiyi öldüren arkadaşım 6sene yedi.) Ayrıca çıkıp olurda akıllanırsa o canların yüzünden vicdan azabıda cabası. Hiç acımadım yatsın çeksin cezasını, umarım akıllanır.

Ayrıca yaşlı amca ve teyze umarım rahat uyurlar, mekanları cennet olsun...

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya saçma sapan konusmayın arkadaslar tamam ehliyetsiz kullanmak yasal degil bunu anlıyoruz,ama ehliyeti olan biri çarpsaydı yorumunuzu nasıl yapacaktınız ?
    Sonuçta 2 insana çarpmış biri var ortada.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AskinSrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya saçma sapan konusmayın arkadaslar tamam ehliyetsiz kullanmak yasal degil bunu anlıyoruz,ama ehliyeti olan biri çarpsaydı yorumunuzu nasıl yapacaktınız ?
    Sonuçta 2 insana çarpmış biri var ortada.

Biz de onu söylüyoruz zaten yasal degil. Bunun ehliyeti yok diye çarpmış diyen kimse yok zaten.

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet ehIiyetli bir çok kasap olduğu doğrudur ama sonuçta ehliyet eğitimi almadan sürat yapıp iki tane canı öldürüyorsan inşallah ömür boyu içerden çıkamazsın nokta.
    TAM 35
    UK986 6R GTI
    UK987 w204 C250 Coupe AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kazayı ehliyet yapmıyor, insan yapıyor evet ve hatta bir cok araç kullanamayan ehliyetlide var evet.. Ama atladıgın bir nokta var, bu hala senin trafige çıkabilmen anlamına gelmiyor. Söyledigin herşey tamamen savunma mekanizması.. Gider duvara patlarım vs demişsin, Allah korusun kendini düşünmüyorsan bari anneni babanı düşün. Sana bir şey olsa yada sen birine zarar versen ehliyetsizken, bunun hesabını hem madden hem manen vermesi çok zordur.Onlarıda bir ömür boyu zan altına bırakcaksın Ehliyetsiz trafige çıkılmaz.. Aksini düşündüğün için kusura bakma ama benim için hala cahilsin.. Öyle düşünüyorsan bile yazma buraya böyle. Birileri senin gibi olmak istemesin, yaşına özgü,meşru bir şey görülmesin algılanmasın, '' aa bak millet kaçırıyor yada alıyor '' ben niye yapmıyorum ulan, moduna girmesin.
    Tamam ben sizin dedikleriniz yanlış falan demiyorum. Benim sadece vurguladığım nokta şu. Lafın gelişi dedim duvara patlarım falan filan diye. Ben ne kendimi canımı nede başkasının canını tehlikeye atıcak hareketler yapmıyorum. Ne ailemi nede yakınlarımı üzmem. Yoksa ehliyetsiz gezmeyi savunduğumdan değil.
    enough ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam ben sizin dedikleriniz yanlış falan demiyorum. Benim sadece vurguladığım nokta şu. Lafın gelişi dedim duvara patlarım falan filan diye. Ben ne kendimi canımı nede başkasının canını tehlikeye atıcak hareketler yapmıyorum. Ne ailemi nede yakınlarımı üzmem. Yoksa ehliyetsiz gezmeyi savunduğumdan değil.
    Ama güzel kardeşim, senin yazdıgın '' ben babamdan izin alıp çıkıyorum '' yazısı bile forumu okuyan akranların için hoş bir emsal teşkil etmiyor. Burada ehliyetsiz çıkışa hic bir bahane olmaksızın karşı çıkan abilerinde bir çogu cıkmıştır ehliyetsiz ama söylüyoruz ki siz bizim yaptıgımız 'eşşekligi' yapmazsınız belki diye. Buralardan bir cok şey öğrenen insan var. Ben doğru bildigimi söyleyeyim de sen yine bildigini oku,ama lütfen buraya öyle yazma

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Cahilsin.. Hemde cahillerin en cahili..

Neden biliyor musun?

Belki dünyadaki en iyi şöförsün, senden ötesi yok.. Ama herhangi bir kazaya karıştığında, bak kaza yaptığında demiyorum kazaya karıştığında diyorum; yani sana çarpsalar bile suçlu olacağını bilmiyorsun. Sana birisi çarpsa arkadan ve içindeki yaralanıp ölse asli kusurlu olacağını bilmiyorsun.. Acı olan o ki babanda bilmiyor.. Birşey yapıp kimseyi üzmem diyerek kendine güvendiğini gözümüze sokuyorsun ama sana çarpanın arabasında yaralanıp ölenin suçlusunun sen olacağını ve yakınlarının üzüleceğini bilmiyorsun. Düşünemiyorsun bunların hiçbirini..

Yazık, yazık.. Hatanın en büyüğünü yapıp bir de burada ben bilinçli insanım havalarına girmiyor musunuz..

mevlut-S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet ve sabır eylesin. Ben de ilkokul 3. sınıfta öğrendim araba kullanmayı ve orta okulun ortalarından itibaren trafikte kullanmaya basladım. buna müsade edildi ailem tarafından. lisede her istediğimde babam arabasını verdi bana. her seferinde sadece dikkatli ol oğlum dedi. lise 3te ehliyetim yokken motorsiklet lise 4 te de ehliyetim yokken araba aldılar. motorla bir kez kaza yaptım kafamda kask olmasa bu gün yaşamıyordum. motorun sakat bi iş olduğunu anladım ve satıp araba aldık. Allah' şükürler olsun ki o motor olayından baska ufak bir dokunma dahi olsa kaza yapmadım. trafikte herşeyden önce olgunluk ve bilinçlilik gelir bunu kimse inkar edemez. halen arkadaslarımın içinde en az gaza gelen ve en düzgün araba kullanan benim. ve içlerinde sürekli araba kullanıp da kazası olmayan tek kişi de benim. bunu övünmek için filan demiyorum ama bu kadar hızlı deli dolu ve gaza gelerek araba kullanan insanların içinde bile olgunluğumu muhafaza ettim. iş burda bitiyor. ehliyetsiz araç kullanmayı asla savunmuyorum. ama dediğim gibi herşey ehliyette de bitmiyor. kişilik ve yetişme tarzı cok onemli. ha şimdi yine ehliyetsiz olsam yeniden, araba kullanır mıyım tabi ki yine ve yine kullanırım bu da bir gerçek. lütfen ehliyeti olmayan herkesi "kasap" diye adlandırmayın.
    Şeytan Sadece Sunar... İnsan İstediğini Seçer...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cahilsin.. Hemde cahillerin en cahili..

Neden biliyor musun?

Belki dünyadaki en iyi şöförsün, senden ötesi yok.. Ama herhangi bir kazaya karıştığında, bak kaza yaptığında demiyorum kazaya karıştığında diyorum; yani sana çarpsalar bile suçlu olacağını bilmiyorsun. Sana birisi çarpsa arkadan ve içindeki yaralanıp ölse asli kusurlu olacağını bilmiyorsun.. Acı olan o ki babanda bilmiyor.. Birşey yapıp kimseyi üzmem diyerek kendine güvendiğini gözümüze sokuyorsun ama sana çarpanın arabasında yaralanıp ölenin suçlusunun sen olacağını ve yakınlarının üzüleceğini bilmiyorsun. Düşünemiyorsun bunların hiçbirini..

Yazık, yazık.. Hatanın en büyüğünü yapıp bir de burada ben bilinçli insanım havalarına girmiyor musunuz..
    Tamam ben cahilim. Söylediklerinizide bilmiyorum zaten. Babamda bilmiyo. Hiç önlemsiz falan öyle mal gibi geziyoruz bizde cahillikten. Bizde bizden sonraki nesile deriz ehliyetsiz araba sürmeyin diye tamam. Daha yazmaya gerek yok.
    enough ?

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mevlut-S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet ve sabır eylesin. Ben de ilkokul 3. sınıfta öğrendim araba kullanmayı ve orta okulun ortalarından itibaren trafikte kullanmaya basladım. buna müsade edildi ailem tarafından. lisede her istediğimde babam arabasını verdi bana. her seferinde sadece dikkatli ol oğlum dedi. lise 3te ehliyetim yokken motorsiklet lise 4 te de ehliyetim yokken araba aldılar. motorla bir kez kaza yaptım kafamda kask olmasa bu gün yaşamıyordum. motorun sakat bi iş olduğunu anladım ve satıp araba aldık. Allah' şükürler olsun ki o motor olayından baska ufak bir dokunma dahi olsa kaza yapmadım. trafikte herşeyden önce olgunluk ve bilinçlilik gelir bunu kimse inkar edemez. halen arkadaslarımın içinde en az gaza gelen ve en düzgün araba kullanan benim. ve içlerinde sürekli araba kullanıp da kazası olmayan tek kişi de benim. bunu övünmek için filan demiyorum ama bu kadar hızlı deli dolu ve gaza gelerek araba kullanan insanların içinde bile olgunluğumu muhafaza ettim. iş burda bitiyor. ehliyetsiz araç kullanmayı asla savunmuyorum. ama dediğim gibi herşey ehliyette de bitmiyor. kişilik ve yetişme tarzı cok onemli. ha şimdi yine ehliyetsiz olsam yeniden, araba kullanır mıyım tabi ki yine ve yine kullanırım bu da bir gerçek. lütfen ehliyeti olmayan herkesi "kasap" diye adlandırmayın.
    ithamın banaysa kardeşim ehliyeti olan çok kasap var dedim olmayan değil banaysa tabi
    TAM 35
    UK986 6R GTI
    UK987 w204 C250 Coupe AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mevlut-S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yukarıda Evrenoz uzunca yazmış alıntılamak istemedim. Ehliyeti olmayan herkes potansiyel 'ailesinin' kasabıdır.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tamam ben cahilim. Söylediklerinizide bilmiyorum zaten. Babamda bilmiyo. Hiç önlemsiz falan öyle mal gibi geziyoruz bizde cahillikten. Bizde bizden sonraki nesile deriz ehliyetsiz araba sürmeyin diye tamam. Daha yazmaya gerek yok.
    Evet mal gibi geziyorsun..

Ha diyorsan ki "bana çarptıklarında suçsuz olsam bile ehliyetim olmadığından suçlu duruma düşeceğimi, bana çarpan arabadaki adam yaralansa veya ölse suçlu olduğumdan senelerce hapis yatacağımı biliyorum ve bile bile geziyorum"

Gerçekten mal gibi geziyormuşsun.

Ha bu arada soran olur belki, ehliyetsiz sürücü koltuğuna oturmadın mı sen diye.. Oturdum.. 2 defa.. İkisinde de arabayı garajdan çıkarmadım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)