User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
102 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: ehliyetsiz sürücünün faciyası

mevlut-S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ithamın banaysa kardeşim ehliyeti olan çok kasap var dedim olmayan değil banaysa tabi
    yok estafurullah abicim. kesinlikle kimseye itham olarak yazmadım bunları. dediğim gibi ben de karsıyım ehliyetsiz arac kullanılmasına. sizin fikirlerinize de katılmıyor değilim. ama mesela ülkemizde de birçok gelişmiş ülkede olduğu gibi ehliyet yaşı 16 ya filan düşürülse belki biraz daha orta nokta bulunabilir. tekrar söylüyorum kimseye karsı olarak yazmadım bunları. saygısızlık etmek istemem kimseye.
    Şeytan Sadece Sunar... İnsan İstediğini Seçer...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet mal gibi geziyorsun..

Ha diyorsan ki "bana çarptıklarında suçsuz olsam bile ehliyetim olmadığından suçlu duruma düşeceğimi, bana çarpan arabadaki adam yaralansa veya ölse suölu olduğumdan senelerce hapis yatacağımı biliyorum ve bile bile geziyorum"

Gerçekten mal gibi geziyormuşsun.

Ha bu arada soran olur belki, ehliyetsiz sürücü koltuğuna oturmadın mı sen diye.. Oturdum.. 2 defa.. İkisinde de arabayı garajdan çıkarmadım.
    Yok ben yüzlerce kez oturdum. Eylül ayına kadarda otururum. Cahillik.
    enough ?

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aferin sana,

Marifet gibi anlat bunu böbürlene böbürlene... Eylül ayına kadar başına bir iş gelmez umarım. Keza gelirse bu ukalalığının cezasını ağır ödersin, ailen de ağır öder.. Ya da ne sen ne de ailen ödeyemezsiniz.

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu olay doğru yada yanlış kararını bana vermek yada yorum yapmak düşmez ama ehliyetsiz olup daha iyi ve daha dikkatli araç kullanan çok kişi gördüm tabi tasrif etmiyorum.
    RESPECT YOUR ELDERS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı coder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay doğru yada yanlış kararını bana vermek yada yorum yapmak düşmez ama ehliyetsiz olup daha iyi ve daha dikkatli araç kullanan çok kişi gördüm tabi tasrif etmiyorum.
    Olayın "kullanmaktan" ibaret olmadığını, dünyanın en iyi şöförü de olsan başına gelebilecekleri bir önceki sayfada yazdım.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet mal gibi geziyorsun..

Ha diyorsan ki "bana çarptıklarında suçsuz olsam bile ehliyetim olmadığından suçlu duruma düşeceğimi, bana çarpan arabadaki adam yaralansa veya ölse suçlu olduğumdan senelerce hapis yatacağımı biliyorum ve bile bile geziyorum"

Gerçekten mal gibi geziyormuşsun.

Ha bu arada soran olur belki, ehliyetsiz sürücü koltuğuna oturmadın mı sen diye.. Oturdum.. 2 defa.. İkisinde de arabayı garajdan çıkarmadım.
    Abi seninle aynı şeyi savunuyoruz ama affına sığınarak yazıyorum. Belki olayın kan donduruculugu ve üzerine arkadaşların bu rahat ve meşruymuş gibi mesajlarına istinaden bu kadar gergin yazıyorsundur ama üslubun arkadaşlara anlatmaya calıştıgımız doğrunun önüne geçiyor,eminim sende öyle olmasını istemezsin.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Senol Demirağlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana annem babam dışarda bisiklete bile bindirtmiyo benim aklım sende kalacağına evde otur senin canın sıkılsın diyolar
    Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
    35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi kere 2. yazdığımı okursanız ben ehliyetsiz gezmeyi savunmuyorum dedim. Söylenenlere hakveriyorum dedim. Ukalalık falan değil yaptığım. Burda ehliyetsiz senelerce gezip aa sakın sürmeyin yapmayın vs vs atıp tutabilirdim. Ama gerek yok. Neyse siz haklısınız.
    enough ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AhmetYılmaz

"Söylediklerinizide bilmiyorum zaten. Babamda bilmiyo. Hiç önlemsiz falan öyle mal gibi geziyoruz bizde cahillikten."

demişsin de, işin enteresan kısmı bunu bile bile yaptığın an daha da MAL olmuyor musun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi seninle aynı şeyi savunuyoruz ama affına sığınarak yazıyorum. Belki olayın kan donduruculugu ve üzerine arkadaşların bu rahat ve meşruymuş gibi mesajlarına istinaden bu kadar gergin yazıyorsundur ama üslubun arkadaşlara anlatmaya calıştıgımız doğrunun önüne geçiyor,eminim sende öyle olmasını istemezsin.
    Yok kardeşim,

Hata yaptığını bile bile hata yapmaya devam edene az bile bu uslup..

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 yaşından beri araba kullanıp bugüne kadar ehliyetsiz kazaya karışmadıysam Bu benim için piyango gibi bişeydir ve tesadüftür.. Bana çok sevdiğim için izin verildi ama ben oğluma vermem. ölenler boşa ölmedi.
    TAM 35
    UK986 6R GTI
    UK987 w204 C250 Coupe AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Senol Demirağlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana annem babam dışarda bisiklete bile bindirtmiyo benim aklım sende kalacağına evde otur senin canın sıkılsın diyolar
    Bilinçli anne-baba böyle oluyor işte..

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olayın "kullanmaktan" ibaret olmadığını, dünyanın en iyi şöförü de olsan başına gelebilecekleri bir önceki sayfada yazdım.
    Orası öyle canım abim, kaza 2 kişiyle yapılır ne kadar dikkatli olunursa olunsun karşı tarafı da düşünmek gerekiyor. Babam bana hep " Bir kavşaktan yada bir yoldan geçeceğin zaman orada oluşabilecek her ihtimale göre hareket etmen ve olayları görmen gerekir" der..
    RESPECT YOUR ELDERS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AhmetYılmaz

"Söylediklerinizide bilmiyorum zaten. Babamda bilmiyo. Hiç önlemsiz falan öyle mal gibi geziyoruz bizde cahillikten."

demişsin de, işin enteresan kısmı bunu bile bile yaptığın an daha da MAL olmuyor musun?
    Oluyorum abi.
    enough ?

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sevgili Ahmet, yaşın ve geçirdigin zihinsel gelişim itibariyle bunları sana karşı bir saldırı algılama lütfen. Seni tanımam etmem muhtemelen aynı yolda karşı şeritlerde bile rastlaşmayacagız, ama kaza hic beklemedigin anda beklemedigin şekilde vuku buluyor.öyle olmasa zaten bu kadar yıllık tecrübeliler hic kaza yapmaz Seninde insiyatifin dışında bir kaza ya karışman (yapman demiyorum bak) hem seni hem aileni büyük zan ve suç altında bırakacaktır. Aynı çatıyı paylaştıgımız için bunları sana söylemeyi bir borç biliyorum. Umarım kaale alıyorsundur.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sevgili Ahmet, yaşın ve geçirdigin zihinsel gelişim itibariyle bunları sana karşı bir saldırı algılama lütfen. Seni tanımam etmem muhtemelen aynı yolda karşı şeritlerde bile rastlaşmayacagız, ama kaza hic beklemedigin anda beklemedigin şekilde vuku buluyor.öyle olmasa zaten bu kadar yıllık tecrübeliler hic kaza yapmaz Seninde insiyatifin dışında bir kaza ya karışman (yapman demiyorum bak) hem seni hem aileni büyük zan ve suç altında bırakacaktır. Aynı çatıyı paylaştıgımız için bunları sana söylemeyi bir borç biliyorum. Umarım kaale alıyorsundur.
    Ben böyle yazıları kaale alıyorum abicim zaten. Ben sana hiç ukala gibi cevap vermedim abicim. Ben sadece yaptığımı söyledim. İş biraz abartı ve sert yorumlara kaçınca uslub değişiyo. Yaş farkı olduğundan kabullenip geçiyoruz. Bizimde anne babamız bişey öğretmiş demekki.
    enough ?

mevlut-S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı şeyi bende düşündüm ama ehliyetsiz araba kullandığımı belirttiğim için farklı anlaşılır diye yazmamıştım. tabi bir de saygısızlık etmek istemedim benden yaşça çok büyük bir insana.

bu arada lisede bir arkadasım yolun karsısına gecen iki yaya ya carptı ehliyetsiz. aileler şikayetçi oldu. kızlardan birisi öldü diğeri uzunca bir süre yoğun bakımda kaldı. resmen bütün ailelerin de dünyası yıkıldı. ama çocuk şikayetçi olunmasına rağmen 8 ay civarı hapishanede kaldıktan sonra çıktı. yani bir ömür boyu hapis yatmak gibi şeyler yok bizim adalet(!) düzenimizde. açlıktan ekmek çalan insan 4 yıl hapis yatar. bu şekilde can alan insan 8 ay yatar ve çıkar. olur böyle şeyler di mi ama...
    Şeytan Sadece Sunar... İnsan İstediğini Seçer...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oluyorum abi.
    Senin iyiliğin için söyleniyor bu kadar laf.. Sen otomobil kullandığı için, başka birisinin kirpiğinin tanesi kıvrılsa suçlu sensin.. Yol benimdi, o geldi vurdu üzerime, ya da geldi sıkıştırdı beni hatalı sollama yaptı vsvs hepsi traş.. Sen suçlusun.. Niye? Ehliyetin yok..

Kullanma bir kaç ay daha sık dişini sonra kullanırsın.. Otomobili kullanan ehliyet değil sürücü lafı da hikaye.. Otomobili kullanan sürücü, trafik kurallarını uygulatan da ehliyet.. unutma..

Birisi arkadan çarpar, ölür, ya da birisi arkandan çarpar kayarsın otobüs durağına girersin allah korusun, suçlu sen olursun.. Hiç alakan yokken hem de..

Kullanma şu arabayı..

serdar_yuksel06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin. Cok feci olmuş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)