ilandaki semt oturduğum mahalle, fotoğrafların çekildiği cadde iş yerimin caddesi fakat hiç görmedim arabayı.. Aklımızda olsun es kaza gözümüze çarpar.. Dikmende spor araba kesinlikle sokağa bırakılmaz artık..
ilandaki semt oturduğum mahalle, fotoğrafların çekildiği cadde iş yerimin caddesi fakat hiç görmedim arabayı.. Aklımızda olsun es kaza gözümüze çarpar.. Dikmende spor araba kesinlikle sokağa bırakılmaz artık..
.
lannnnn benim mıntıkam dikmen
çok geçmiş olsun o....... şu hale bak ya iyice azdı polisler uyuyo resmen kaç kere bi arabaya girerken gördük şikayet ettik sadece bakıp gittiler ki girdikleri yerlere kadar söyledik yazık
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunur
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
bu tarz araba çalmaya nasıl cesaret ediyorlar helal olsun açıkçası.... geçmiş olsun umarım bulursunuz ...
şaşmaz,ivedik nekadar usta varsa haber verdim beklemedeyiz
MEGANE RS
Her yaz bası Ankara'da bu tip olaylar çok oluyor sadece Dikmen değil Ankara'nın neredeyse her yerinde söyle bir şey söyleyim gecen senede forumdan birinin gc8 i cukurambarda evinin önünden çalınmıştı araç cincin gülveren taraflarında cogu parçası sökük sekilde bulunmuştu sanırım tahminimce araçları orda sokuyolar parçalıyorlar sonra bir kenara atıyorlar o taraflarada bakın derim
R-Turbo Arif Gökdemir
Geçmiş olsun cebeci taraflarında sürekli göz gezdiririm
Coğrafya kaderdir
Geçmiş olsun, inşallah bulunur.
ig: erayender
Geçmiş olsun, en kısa zamanda bulunur umarım.
Yiğit ÇEVİKER-Samsun
16 JDM 76 Civic SiR Knight Rider
55 DM 620 İncredible Civic
55 SP 688 Bmw E36 3.20Ci
55 LB 949 206 Rc Diesel
06 CBS 65 206 Rc Diesel
55 AAY 95 Corsa 1.7 Dti Project...
yani su arabadan kac tane varki memlekette bence tek tek kaportacilari gezmek lazim parcalanmadanBuyuk gecmis olsun
![]()
Çok çok geçmiş olsun, umarım bulunur. Anlamadığım, nasıl çalıyorlar, 94 model araba immo illaki vardır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)