bi kere ters yönden yedim cezayı :D o da polisin gözüne baka baka inadına gidince oldu yani :D
Printable View
bi kere ters yönden yedim cezayı :D o da polisin gözüne baka baka inadına gidince oldu yani :D
290 radar yemişim faiziyle geldi 540 ödedim geçen hafta
çok şükür daha bir kere yedim ceza oda radardan 110 la girmişim...
2950 tl ödemişliğim var. Dur ihtarına uymamak,radar, kırmızı ışık ihlalleri, tehlikeli araç kullanma, cam filmi, xenon, diye gidiyordu
İLk cezamı daha geçen hafta yedim 226 TL :D inşallah daha yukarı çıkmaz :D
7-8 sene once ~300 radar cezasi yemistim odememistim .Arabami sattigimda da cikmamisti ne oldu bilmiyorum .
2000 küsür k2 belgesi yüzünden :D şükür aldıkta kurtulduk :D
mart ayında bmw 540 la kapışıodum 175 le radara girdim 319 lira :) geçen senedende var oda 460 olmuştu enson ödemedim :):)
alamanlar otobanlarda hız sınırsız derler bende allah ne verdi basmıştım arkamda da bi araba takılmıştı otoban polisi ikimizi çevirdi. Çocuklar almanmış 600 euro ceza + 6 ay ehliyete el koydular. Benim ehliyet türk olduğu için 1200 euro (yaklaşık 2750 tl falan yapıyor) ceza yazdılar ehliyeti alamadıkları için cezalar iki kat oluyormuş..... cezayı kredi kartıyla ödemiştim :)
3 tane ceza evime 4 yıl sonra geldi. ceza toplamları 425 tl gibi birseydi. ödediğim ücret 1300 tl lerde birşeyde.
bunların dışında 2 tane daha geldi. biri ben ıspartda iken ankarada arkamdan hatalı sollama yazmışlar :D diğeri sabahın 5:30 unda kırmızı ışığa uymamak. o vakitte kırmızı ışık çalışmıyor oda ayrı konu.
bu iki cezada 3 yıl sonra çıktı ortaya 500 kağıt civarında onlara ödedim.
650 lirada benim vardı polise karşı her türlü pisliği yaptım çoğalmıştı cezam,pişman değilim..
antep-adana arası oyobanda ortalama 230-240 civarı radarın onunden gectım bakalım beklemedeyım ne gelecek:D sürekli kontrol edıyorum ama hıc bı yerde cıkmıyor ceza yedıgım sonradan gelıpde faız yemesek bari:(