ben de 150 ile geçtim galiba daha hazırlık yapıyorlardı belki sana da aynı olmuştur.
Printable View
tane yanlıs park 62x2 bi tanesinde park cezasına kızıp polisle atısma otoparktan biraz sinirli cıkıs kapıda polisin dur diye isaretine uymayıp üstüne kırıp kacmaktan arkadan gelen 128tl tehlikeli arac kullanma ve dur ihtarına uymama cezam var o kadar.
GFJ'le son cezam :D 462 TL
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...04466061_n.jpg
1 kere tekirdag malkara yolunda radar cezası yedim 118 le girmisim onun dısında cok sukur park cezası dısında ceza yemedim...
2005 Senesinde Ehliyetsizlikten Yedim ( Ne Kadardı Tam Hatırlamıyorum )
2006 Senesinde Alkollü Araç Kullanmaktan Yedim ( 450 TL Gibi Bişeydi )
2009 Senesinde Gene Alkollü Araç Kullanmaktan Yedim ( 675 TL Diye Hatırlıyorum )
2011 Senesinde Ehliyetsiz Araç Kullanmaktan Şahsıma 650 miydi neydi Ruhsat Sahibi Valide Olduğundan 280 gibi bişeyde ona yazmıştılar :) bi kaç tanede radar, trafiği tehlikeye atmak vs.. varda onlar pek yüksek değildi :)
Bende şu ana kadar ceza yemedim Allah'a şükur.Batman'dan gelirken radara girdim mi bilmiyorum.Eve ceza felan gelmez umarim :D
7-8 tane polisin dur ihtarına uymama , 3 tane de kovaladığı halde durmamam var :D
cezalar eve gelmedi nerde bilmiyorum
Devlet şu ***** geç giden ceza makbuzlarından da iyi para kırıyo ama he, baksana 3 sayfada bile kaç tane geç giden var.
Ben bi kere adi herifin teki yüzünden emniyet şeridine atlamak zorunda kalmıştım, polise anlat tabi anlatabilirsen 70 lira o var, 2 hafta önce de susurluk-balıkesir arası 155 lira radar :D
Ceza rekortmenlerini resmi gazetede yayınlasınlar! :p :D
Şaka maka cezalar iyi yine türkiyede isviçrede bi adam porscheyle radara 250yle girdiği için 1milyon euro ceza ödedi diye haber okuduydum.. orda parana göre ceza ödüyomuşsun
Herpiniz kötü polislere denk gelmişsiniz.
Geçen sene bir Cuma günü peder bey ile namaza yetişmeye çalışırken emniyet şeridine girdim otobanda. Polis arkadan siren sellektör yapınca bir şerit sola geçtim, polis yanıma geldi el kol yapınca bende ellerimi kulaklarıma götürüp namaza gidiyoruz gibisinden işaret edince eliyle arkamdan gel işareti yaptı eskort misali :) Sağ olsun cumaya yetiştirdi bizi.
Başka bir gün Golf ile Florya Sahil'de giderken, egzos, film, app üçlüsünden yüklü miktar yazıyorduki Kütahyalı abi ile Karabüklü olmama rağmen hemşeri çıktık. Ne tesadüf. Ceza yemedik, allahtan ehliyeti öğrencilik zamanı Kütahyadan almışım :D
11 yaşımdan beri araba kullanırım, daha 1 hafta önce sinop samsun arası 102 ile radara girdim. Onun dışında cezam yokmuş benim. Biraz ceza yemem lazımki "cool" olayım buralarda :D
ankara konya yolunda radardan 60-65 arası hızla gectım telefonla konusmaktan ceza gelmıs 150 lıra cıvarında boylece telefonada ceza yazdıklarını ogrenmıs oldum=)
alkollü araba kullanmaktan 500 lira yemiştim 2008 de bidahada oturmam zaten alkollü
http://i50.tinypic.com/2jfm6id.jpg
Yedigim tek ceza bu :D
ahahahhaa aynı sekilde valla :D 6 günüm kaldı geri almama geçmek bilmiyo günler :D :D
İlk cezamı telefondan yedim 2ay öcne ,ilk 15gün içinde ödemeyi unutunca salladım bende:D