ben adana dayım daha karşıma polis cıkıpda dur demedi bide aracda yok yok yani :D :D
Printable View
Güzel bir rolling akşamında aylar önce 207 rc'yle deneyeceğim diye ters yönden başlangıç noktasına giderken polis baskını yedim. * Ters yönden gitmek * Kırmızı ışıkta durmamak * Dur ihtarına uymamak = 355 tl yemiştim. Halen kulaklarını çınlatırım polisimizin. :D
gecen hafta yedim yazlıkta eksozdan 154 tl..7 gün trafiğe çıkma belgesi verdi..yarın son gun gidip düşürtmek lazım.
4 yıldır ehliyetli olarak sadece 1 kere ceza yedim. Çok yüksek miktar olmasa da memurun insafsızlığı koymuştu. :)
4lülerimi yakıp durakladım, önüme geldi
M: Buraya park yasak
B: PArk etmedim, durakladım atmden para çekip gidicem
m: tamam 5 dk içinde çek yazmayacağım
B: o zaman oradan plakamı da sil.
m: tamam bak sildim(göstererek)
Aradan 2 hafta geçer ve evime park + levhalara uymama cezası gelir. Teşekkür ettim sabaha kadar zatı muhtereme :):)
Wastegate sesi 650 tl ye mal olmustu bi kere :D
3 Sene önce ehliyetsizlikten yemiştim :D Hemde ehliyetimi almaya 1-2 ay kala. :D 750+290 TL :))
Birde 3 ay önce yedim 90 ile şehir içi radara giriş 319 tl :)))
norvec ehliyetim henuz olmadigi icin ehliyetsiz arac kulanma 11.000 norvec kronu :)
edit. 11.000 kron 3.400 tl burda bi eg parasi nalet gelsin buranin cezalarina.........
2008 haziranında öncesinde bakmadığımız ve faize binen eylül 2007 tarihli cezamız olduğunu farkettik. Faizle 200 küsür tl falan tutmuş fahri müfettiş yazmış işin ilginç tarafı aracı 0km almıştık ve araç hiç cezanın yazıldığı yerin yakınına bile gelmemişti. Belli herif kafasına göre yazmış. Dava mava filan uğraşamadık ödedik.İlginç olan kısmı ise 2 sene sonra abimi everdik ve yengemin memlekti cezanın yazıldığı yerdi düğünü falan orada yaptık. Kaderin cilvesi işte :)
Muayene yok sisler yaniyor otto egzos duz boruyla beraber kemer yok tam gaz giderken durdurdu,dedi bu ne ne kirosunuz siz istanbullular ne bicim bagiriyor bu.Ne bicim insansin falan adam hakaret ustune hakaret dedi yazmaya baslarsam sabahi bulur.Esprituel bi arkadasim geldi 2 arabaydik yok sebze corbasi yok radyoda sivrisinek bilmemkimin programi yok bu istanbullular hep boyle (06 plaka arabasiyla) babasini gorseniz cok efendi ama bunu camide bulmuslar falan geyik yapti actik ceza kitapcigini arkadasim secti cezayi buna dedi bi sis yazalim adamda kabul etti :D kalkista duz borulu ottonun tadina baktirdim gecenin karanliginda gecici sagirlik yasamistir sebebi hakaret etmesiydi :) tam beyzbol sopasiyla girecektim kekoya oburude genc comez polisti zaten o sokla ne yapacagini sasirirdi ruhsati alip yuruyecektim arkadasim yetisti bu yuzden ceza yatilmaz sacmalama diye genclik iste bosuna delikanli demiyorlar o yaslarda..toplam ceza 66tl :) birde muayenesiz yakalandim istanbulda egzosda bitmis genel muayenede polis dedi baglarim.bakti koluma bu ne dedi dedim ay yildiz cift tarafli Turk bayragi,kafasini salladi aferin lan sana aferin dedi git dedi su polise adimi soyle ruhsatini al para falanda verme dedi arkamdan helal olsun sana hadi selametle kocum falan oyle yol verdi gittim :)
bugün ilk cezamı yedim ve ilk rekorumu kırdım %35 mi %36 mı ne aşmışım sınırı 60la gidilmesi gereken yerde 82 le geçtim ve 319 lira yaladılar
Cikmaz cikmaz dedik ufak ufak islenmeye baslamis cezalar :D
Son 1 senede Polo'yla yedigim 4 film cezasinin 3'u (veya 3'unun 2'si tam hatirlamiyorum) plakadan cikti, arabayi satarken odedim, yaninda 1 cezayla daha beraber.
TC Kimlik numaramdan aratinca da Polo'dan 1 tane(yukaridaki film cezalarindan 1'i), Mini'den 1-2 tane, RED'den 2-3 tane..
Arabayi satiyorum cebimiz para gorcek dedik hatiri sayilir bi meblayi vergi dairesine birakinca butun sevinc gitti :D
Umraniye vergi dairesi mudurunden ogrendigim kadariyla binanin altinda bi odada gecmis makbuzlar internete isleniyormus tek tek, su an 2009 bitmis 2010 cezalarindalar dedi..
Cikmaz demeyin, beklemede kalin yani :)
daha geçen hafta roll gecesinden hiç polis görmediğim halde eve 1000 tl ceza geldi...yediğim en büyük ceza bu...ama en çok koyan ceza değilde, geçen sene 1 geceyi karakolda geçirip mahkemeye verilmiş olmak...:(
daha çömeziz yiyemedik ceza
babamın benim adıma ödediği 450 tl lık bir ehliyetsizlik cezası vardı 10 yıl oldu :D
bende 140 tl gibi bir şey yedim ters yönden