imza toplayıp elindeki kameraya el koydurcam ali az kaldı![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
GMAX Eren - YouTube
kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim sağdaki berberin soldaki kalfası eren, soldakini dikkatli izleyin heyecanlanınca kekeleyen birisi![]()
1-2 saat önce ordaydım...gündüz vakti bile doluydu..
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Bu konunun olmasi gereken yer neresidir ?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
aynen neresidir videolar bölümü sadece araç ile alakalı yer önceden araba videoları dışında paylaşılabilinecek bi bölüm vardı şimd kaldırıldı
videolara koysan alakasız olucak sohbete koymak daha mantıklı oluyo enazında milletin yaşadığı yaptığı gördüğü geçirdiği hikayesini anlatıp sohbet edebilir yada
kendi videolarınız diye bi konu açılır![]()
Bayanın biri vefat etmişti kapalı bir ablamızdı uzun etekten dolayı kemeri bacağının arasından geçirmedi diye öldü...
Bu alet için konuşuyorum 1 ay önce kuzenimin düğününden çıkıp kafam bir milyonken binmiştim inine kadar *** korkusundan kaç bardak içtim bardakları kaç yudumda bitirdim hepsini hatırlayacak kadar ayılmıştım bidaha bineni de bilmem napsınlar![]()
ben bınerımm![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
viaport mu ney geldiğimde orada kız arkadaşımın gazına gelip binmiştimindikten sonra bende onu gokarta soktum ahuahauha
RESPECT YOUR ELDERS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)