arkadaş her boku yaşayarak mı tecrübe edeceksin??? ibnelik çok kötü desek sana "dur ben bi vurdurayım öyle anlarım" mı diyeceksin?
Printable View
kafan biraz çalışıyorsa ufak alkol sigara gibi şeylerden harclık çıkarırsın kendine :D
Sen gerçekmisin ?
biz senin yaşındayken komşunun kızına nasıl sarkarız yada vatana millete hayırsız evlat nasıl oluruz bunların peşinde koşardık...darlandığımız zamanlarda arşivden filmleri çıkarır iki el ateş eder yatar uyurduk...sen neyin peşindesin...??tecrübe edineceksin diye illa işin içine girmene gerek yok kulakların ve beynini kullanarakta bu işi yapabilirsin...darlandığında tüfeğe sarılırsın...
unutma güç içinde!!
Gaz verme la çocuğa :D
yoo ben aynayım bana nasıl bakmak isterseniz öyle görürsünüz :heyoo:
the k lafınıza katılıyorum sonuna kadar ama farklı konulardan girdiniz olaya :D
bu arada muhasebe elemanı olarak çalıştım bir yerde staj yaptım lanet ettim sıkıntıdan... sanki dünyada ki bütün işler iyi de :D
Sana ikitellide cok guzel bi is buldumda cok sertler cok doverler seni
allah ın izniyle bu akşam deneme seferine çıkıyorum eğitime. kamil koç la anlaştık. allah hayırlısını nasip eylesin.hakkınızı helal edin : )
oğlum bak git :D
Hadi vatana millete foruma hayırlı olsun.
Yazmayacaktim bu konuya ama yeter artık :)
bu siteyi tavsiye ederim her türlü soru sorabilirsin darlandığında sıkıldığında işe gireceğin zaman :D
KizlarSoruyor.com - Erkeklerden Kızlara, Kızlardan Erkeklere sorular ve cevaplar!
Biri Allah rızası içiin şu konuyu kilitlesiinn ya :D
cümleten sa. :) bu gece geldim seferden :D 21.45 otobüsüyle ist otogar dan bursa balıkesir izmir geçişli özdere gittik tam 11 saat sürdü sonra saat orda takıldıktan sonra geri çıktık yine aynı yolun dönüşü 12 saat te geldik..
beni birisinin yanında öğreneyim diye deneme seferine çıkarmışlardı biraz zor olsa da ilk başlarda ben bu işi yapamam daha su dağıtamıyom diyorken bi anda özgüven geldi otobüste işleri ben yapmaya başladım böylece de öğrenmiş oldum..
bu gece haber verdiler yarın 13.30 ist-eskişehir : ) inşallah hayırlısı olur tek çıkıcam sefere yani artık tecrübeli sayılırız inşallah. ama kolay değil zor ama zevkli :D
hadi hayırlısı olsun kardeşim sabır sebaat herşeyin başı allah içine sindirsin :)
Hayırlı yolculuklar şimdiden :)
2 suu dagıttın tecru belimi oldu maykii :D