yorum yapamayacağım...
Printable View
Tunay arsiv saglammi ? :D
teşekkürler çok sağolun daha öğreneceğim şeyler var ama en azından kendi kendime yeterim diye düşünüyorum yani tek çıktığımda sefere : ) bu arada birazdan çıkıcam heyecan var azıcık : )
Valla helal sana be yapacagım dedin yaptın allah kolaylık versin başarılar
seninle sefere çıkarsak yemekler senden he
ne demek abi canın sağolsun :D bu arada bana uzaktan çok kolay geliyordu bu işler ama işin içine girince anladım ki bu mesleğin bile püf noktaları var, ikramları dağıtırken bile belli bir sıraya göre : ) önce şunu hazırla sonra suyu ısıt şunları yerleştir vs vs : ) allah kısmet ederse tek başına çıktığım ilk host yolculuğum olacak : ) bu arada gidiş 11 saat sürdü dönüş 12 saat, akşam eve geldim evin içinde dolanırken sanki başım dönüyor gibi geldi, sonra bir farkettim ki otobüsün içinde sanıyom kendimi sanki gidiyomuşum gibi virajlarda falan : )))
Vay arkadaş sen bu 785 post'u ne şekilde yaptın merak ediyorum
bir konuda nasıl muavin,host olunur gördük :D
valla ordan oraya koşturmaktan video aklıma gelmedi bile hem de mesajı yeni gördüm :D
eskişehire gittik geldik az önce geldim eve.alışıyorum yavaş yavaş.bu akşam 19:00 civarı sefer var yine ama daha belli değil :)
hem geziyom hem tecrübe kazanıyorum hem yeni insanlar tanıyorum hem de mola tesislerinde ki yemekler tatlılar süper :D :D
arkadaş başka iş mi yok allah aşkına.
valla geçici süreliğine yapmayı düşünüyorum ki öyle de olmak zorunda bu işin geleceği yok çünkü hep muavin hep muavin anca 30 yaştan sonra şoför.. okumayıı düşünüyorum ayakları ağrıyor çok zor iş.. iyi tarafları da var ama zor tarafları da var..
benim yazımı okumadın galiba kardesim otogarın suyunu icen alısır oraya cıkman zor olur.
gecen gündüzün birbirine giricek uykusuz kalıcaksın paranı alamıcaksın 1001 çeşit insanla muhatap olucaksın arabanın arkası ısınıcak onu soguk olucak arkadakı sıcak yap ondekı usuyorum dıyecek cocuklar kusucak krakmanlar ayakkabılarını cıkarıcak yolcuyu indiriceksin bavullar karısıcak araba bozulucak vs bunlar ilk aklıma gelenler kardesım aklını kullan git berber yanında calıs meslek ogren en guzeli.