kafan biraz çalışıyorsa ufak alkol sigara gibi şeylerden harclık çıkarırsın kendine![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Sen gerçekmisin ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
biz senin yaşındayken komşunun kızına nasıl sarkarız yada vatana millete hayırsız evlat nasıl oluruz bunların peşinde koşardık...darlandığımız zamanlarda arşivden filmleri çıkarır iki el ateş eder yatar uyurduk...sen neyin peşindesin...??tecrübe edineceksin diye illa işin içine girmene gerek yok kulakların ve beynini kullanarakta bu işi yapabilirsin...darlandığında tüfeğe sarılırsın...
unutma güç içinde!!
Gaz verme la çocuğa![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
allah ın izniyle bu akşam deneme seferine çıkıyorum eğitime. kamil koç la anlaştık. allah hayırlısını nasip eylesin.hakkınızı helal edin : )
bu siteyi tavsiye ederim her türlü soru sorabilirsin darlandığında sıkıldığında işe gireceğin zaman![]()
KizlarSoruyor.com - Erkeklerden Kızlara, Kızlardan Erkeklere sorular ve cevaplar!
cümleten sa.bu gece geldim seferden
21.45 otobüsüyle ist otogar dan bursa balıkesir izmir geçişli özdere gittik tam 11 saat sürdü sonra saat orda takıldıktan sonra geri çıktık yine aynı yolun dönüşü 12 saat te geldik..
beni birisinin yanında öğreneyim diye deneme seferine çıkarmışlardı biraz zor olsa da ilk başlarda ben bu işi yapamam daha su dağıtamıyom diyorken bi anda özgüven geldi otobüste işleri ben yapmaya başladım böylece de öğrenmiş oldum..
bu gece haber verdiler yarın 13.30 ist-eskişehir : ) inşallah hayırlısı olur tek çıkıcam sefere yani artık tecrübeli sayılırız inşallah. ama kolay değil zor ama zevkli![]()
hadi hayırlısı olsun kardeşim sabır sebaat herşeyin başı allah içine sindirsin![]()
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
2 suu dagıttın tecru belimi oldu maykii![]()
#KGdetanirlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)