bende cok seviyorum.drifttede bicok kez bindim. kullanmasamda yan koltukta tecrubem oldu
gayet keyfli.drifti gectim biraz aşiri bi ornek belki ama gundelik olarak bu fiyata bence cok iyi.
coil + lsd çok keyfli olur.aftermarket parcasida gelişmekte olan bir araç diye biliyorm.
tek - otomatik olmasi.
stok olarak performansı güzelmi peki? 0-100 8.3 sn olunca ben baya üzüldüm çünkü. 211hp olcan ama accorddan yavaş olcan istemem.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
aftermarket i amerikada çok yaygın avrupada falanda bulunmaz.. biraz ebay tecrübeniz varsa her tür parçasını tedarik edersiniz aftermarket..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Ben en az bi 0-100 7.5 sn performansı bekliordum, son süartte 223 değilde 230+.
sebebide şu 184 hp lik 320d, bu verileri verebiliyor yazılımsız. Oda otomatik ve ağır bir araç.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
5 ileri başarısız bir otm vites e sahip performansı motoruna göre vasat sayılabilir .
Özellikle teknik verilerdeki yakıt tüketimine dikkat
Ortalama :9.6 lt şehir içi 13.7 lt.
Bi 15 lt garantisi var demektir..
Evet o ortalamayada baktım baya baya yüksek geldi bana. 14 mlt şehir içi fabrika verisi nedemek yaa. onun hemen üzerine bi %30 koy zaten. ortalaması 10 lt diyor. Demekki 13 lt den aşağı zor düşeceğiz. yakıtı yüksek bir araç
yakıt konusu normaldir adamlar amerika pazarına üretiyorlar genesisleri normalde.. yani yakıtta tasarruf yapalım az yaksın gibi bir dertleri olmamışdır o yüzden.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Dostum amerikan pazarına üretiyor olabilir. Ama v8 kadar yakmak demek motorun yada aktarmanın bir yerinde bir verimsizlik olduğunun göstergesidir. Ozaamanda 300hp olmasını beklerdim en az arabanın.
Benim gc8 280 hp di. Ve full roll gecelerinde defalarca denedik 15 lt yi geçemiyordu.
Bence onunla alakası yok, eski coupelerde tiburonlar eşşek gibiydi ama eşşek yüküylede yakıyordu .gene aynı mantık, dışarıdan çok hoş ama malesef yakıt ve kalite konusu böyle. İlk tiburonlar çıktıgındada millet ölüp bitiyordu hatırlarsanız ki hala yakısıklı araçlar bence , ama bununda bir kaç yıl sonra göz aşinalığı olunca tiburondan farkı kalmayacaktır.
göz aşinalığı nasıl olucak piyasada toplasan bir avuç genesis var.. yolda görmen bile imkansız nerdeyse.. göz eskimesi olması için bir aracın yollarda bolcana olması gerekirki bir esprisi zevki kalmasın.. coupler için haklısında genesislerde nesil farkı var sanırım hyundai o konuda biraz yol katetmişdir.
Göz aşinalığından kasıt tiburona olan şey işte. Tamam tabiki tiburon daha fazla var ancak ilk çıktıgında herkes yandı bitti şekline ama şimdi artık her köşe basında görmesen dahi gördüğünde göz aşinalığı oluyor ve çekmiyor. Benım demeye çalıştıgım bu. Zaten aracın cızgılerınde barız ınfınıtının g37 serısının esinlenmeleri var ancak yanyana koysan fark ortaya cıkar. Ayrıca motor ve sanzıman olayı malesef tercıh edılmemesıne etken olur, olmamasının sebebıde bence rakamı ve ııkıncı elde edecegı BUYUK kayıp...
GÜVENLİK DONANIMI 2.0 H-MATIC
BOYUN YARALANMALARINI ÖNLEYEN AKTİF ÖN KOLTUK BAŞLIKLARI l
PERDE HAVAYASTIKLARI l
ABS + EBD (ELEKTRONİK KONTROLLÜ FREN GÜÇ DAĞILIMI) SİSTEMİ l
SÜRÜCÜ, ÖN YOLCU VE YAN HAVA YASTIKLARI l
ESP (ELEKTRONIK DENGE KONTROL PROGRAMI) l
ARKA KOLTUKLARDA 3 NOKTADAN BAĞLI EMNİYET KEMERLERİ l
DARBE ANINDA KATLANAN DİREKSİYON MİLİ l
DARBE EMİCİ TAMPONLAR l
KAPI İÇİ ÇELİK EMNİYET KİRİŞLERİ l
KAZA ANINDA OTOMATİK AÇILAN KAPI KİLİTLERİ l
ÖN GERİLMELİ VE YÜKSEKLİK AYARLI ÖN EMNİYET KEMERLERİ l
İÇ DONANIM
ELEKTRİK KONTROLLÜ SÜRÜCÜ KOLTUĞU l
ISITMALI ÖN KOLTUKLAR l
DERİ KOLTUKLAR l
METAL GÖRÜNÜMLÜ ÖN KONSOL l
DERİ DİREKSİYON VE VİTES TOPUZU l
YOL BİLGİSAYARI l
SUPER VISION GÖSTERGE PANELİ l
ELEKTRONİK KONTROLLÜ TAM OTOMATİK KLİMA l
ELEKTRİK KUMANDALI CAMLAR l
GECİKMELİ SÖNEN İÇ AYDINLATMA l
HIZA DUYARLI YÜKSEKLİK VE DERİNLİK AYARLI HİDROLİK DİREKSİYON l
H-MATIC VITES ( 5 ileri ) l
OTOMATİK HIZ SABİTLEYİCİ l
UZAKTAN KUMANDALI MERKEZİ KİLİT VE ALARM l
ANAHTARSIZ GİRİŞ VE ÇALIŞTIRMA DÜĞMESİ l
GELİŞMİŞ RADYO, CD MP3 ÇALAR' LI SES SİSTEMİ l
SUBWOOFER & AMPLIFIER l
6'LI CD CHANGER l
USB, I-POD ve AUX GİRİŞİ l
KENDİLİĞİNDEN KARARAN DİKİZ AYNASI l
BARDAK TUTUCULAR l
ÜST KONSOLDA GÖZLÜK CEBİ l
ZAMAN AYARLI ARKA CAM REZİSTANSI l
DIŞ DONANIM
19" HYPER SILVER ALAŞIMLI JANTLAR l
IŞIĞA DUYARLI OTOMATİK YANAN FARLAR l
CAMA ENTEGRE ANTEN l
IS VE UV KORUMALI SOLAR KONTROL CAMLAR l
KATLANABİLİR ELEKTRİKLİ ISITMALI DIŞ DİKİZ AYNALARI l
YAN AYNALARA ENTEGRE SİNYAL LAMBALARI l
HIZA DUYARLI FASILASI AYARLANABİLİR ÖN CAM SİLECEKLERİ l
ÖN CAM BUZ ÇÖZÜCÜ l
ELEKTRİKLİ SUNROOF l
ÖN / ARKA SİS FARLARI l
PARK MESAFE KONTROL SİSTEMİ (ARKA) l
Donanım listesi.![]()
Ayrıca araç 1600 kg+ otomatik ondandır yakıt olayı.
Abi yakıt ortalaması olayına takılma. Hyundai Sonata 2.0 CRDi kullanıyordum. Fabrika verisi olarak araç şehir içi 10 litre gösteriyor, ben 7.5 litre yakıyordum.
Ağırlık bahane değil yapan yapabiliyor fabrika tüketim verisi çok fazla
Yani verimliliği çok çok düşük bir araç demektir bu çok net biçimde
kağıt üstünde güç var ama hızlanma verileri düşük tüketim çok üst seviyede
Araç kötü kaka diyen olmadı olacağınıda sanmıyorum ama motoru verimsiz ötesi
Bunların 3ü birbirleriyle bağdaşmıyor mu zaten?
Önceleri hyundaide güvenlik yok denirdi, şimdi spor aracı dahi güvenlik ekipmanlarından ötürü 1.6 ton. Şimdi de ağır deniyor. Ben kullandım otomatik genesis coupe gayet de keyifli bir araçtı. Zaten drag roll kovalayacak insan gider manuel muadil bi araç alır kanısındayım.![]()
E250cgi coupe karsilastirilabilir ama mercedes sonucta![]()
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Hyundai antipatimi yerlebir eden model genesis. Gectigimiz haftalarda basik ve tahminimce motor modifiyeli bir tane yanimdan usul usul gecmisti ses ve goruntu mukemmeldi . Eger 60li rakamlar cok fazla degilse ki s2k nin 90tl ye satldigini dusunursek genesis bedava kesinlikle dusunulebilir .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)