User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
133 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Hyundai Genesis Coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E250cgi coupe karsilastirilabilir ama mercedes sonucta
    valla mersonun değerler cidden düşük. Şanzıman teknolojisinde uçmuşlar o zaman..

Ama benzer ağırlıkta opel insignia 2.0 turbo yaklaşık ağırlık 1600 kg

ş.içi: 13.2
    ş.dışı: 6.4

aracın önden çekiş olduğunu, arkadan çekiş olduğunda kaybın dolayısıyla yakıtın az olacağını düşünürsek opel ve hyundai verim hemen hemen aynı diyebiliriz.

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarik senin s2000 nin gelmis

Sam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genesis Coupe vs ok rolling

Hyundai : Genesis Coupe vs an Arrow - YouTube

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı ağırlıkta ve otomatik şanzıman ile verimliliği iyi olan hangi araç var mesela?
    A5 coupe 2.0 211 hp 1625 kg 0-100 : 6.5 sn son sürat : 245 km/h
    Şehir içi: 8.8 lt Şehir dışı: 5.8 lt Karışık : 7.0 lt..

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Temiz 1 boy
    TB4BSA

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    A5 coupe 2.0 211 hp 1625 kg 0-100 : 6.5 sn son sürat : 245 km/h
    Şehir içi: 8.8 lt Şehir dışı: 5.8 lt Karışık : 7.0 lt..
    Teknoloji farkı.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arrow geç bastı olmaz
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamlar 2.0 motor için geliştirmedi ki aracı. 3.5 V6 kullanıyorlar paşalar gibi. Biz de vergi bi tarafımıza kaçmasın diye 2.0 biniyoruz. Araba onun üzerine geliştirilmiş olsa çok daha farklı olurdu hem tüketim hem de performans.

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tofasla arkadan kapat gel oka temiz 2 boyun var

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makyajlısı daha da güzel duruyor bu namussuzun

Ayrıca bu kasanın specleri ciddi iyi
    2.0 turbo motor 6000d/d de 274 hp 2000d/d de 274nm tork 8 ileri otomatik şanzıman

https://www.hyundaiusa.com/vehicles/...ications.aspx?

hyundai assan niye bunu getirmiyor anlamıyorum daha verimli daha hızlı daha kaliteli eskisinden daha fazla satacağı aşikar bir araç.

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş kendisi ne zaman çıktıki birde üzerine makyajlısı gelmiş...

Bu kore arabalarınında en çok bu olayına gıcık oluyorum gidip sıfır araç alıyorsun 2 yılda eskiyor yüzü. Yakın arkadaşım ceed aldı aldıktan bir sene sonra herhalde makyajlandı, ondanda 1 buçuk yıl kadar oluyor bugün nette gezerken gördüm yeni ceed'i. Külliyen zarar.

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu kore arabalarınında en çok bu olayına gıcık oluyorum gidip sıfır araç alıyorsun 2 yılda eskiyor yüzü. Yakın arkadaşım ceed aldı aldıktan bir sene sonra herhalde makyajlandı, ondanda 1 buçuk yıl kadar oluyor bugün nette gezerken gördüm yeni ceed'i. Külliyen zarar.
    aynen her yıl kıçı başı dğeiştiriyorlar... 1 sene önceki kasası direkt 10 yıl yaşlanmış duruyor....
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    2008'de tanıtılmış , 2009 şubat'ta satışına başlanmış.

3-4sene içerisinde çoğu marka ara makyaj yapıyor zaten.

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen genessis türkiye pazarına geç girdiği için bu algı var bizde ama tabi ki almanlara göre daha çabuk yeniliyorlar o ayrı.
    Genessinin makyajı biraz zorunluluk gibi markanın yeni benimsediği ön tasarıma uyması için yapılmış bir facelift sadece.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye pazarına çok geç giriş yapmış o zaman, ama diğer kore araçlarında bu böyle.

Yani kendi kullandıgım markadan örnek vereyim örneğin kullandıgım corsa 2006 da cıktı makyajını yanlıs hatırlamıyorsam ya 2011 sonunda ya 2012 baslarında yedi... Daha önceki astramda aynen o şekilde olmuştu. Bu çoğu alman markasındada bu şekilde değilmi zaten yani vw vs. Korelerin özellikle kia ve hyundai nedendir bilmiyorum çok kısa sürede makyajlanıyor.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

2009 dan beri genesis coupe piyasada araç 4 yaşına gelmiş hatta ağustos sonu 2013 ler çıkıcak 5 yaşına gelmiş.. ve daha kasada değişmedi bir iki makyaj yedi araba o kadar.. o kadar zaman zarfında mercedesde c kasaya makyaj atıyor bmw de 3 kasaya makyaj atıyor.. o kadar uzun süre aynı sabit kasa üretilip makyaj yemeyen arabamı var..

şu anda 2013 modellerde yani yeni makyajlanmışlarda 8 ileri otomatik şanzıman varki kullanmayı çok isterdim 8 ileriyi..

ceed konusundada sanırım arkadaşının şanzıslığına denk gelmiş çünkü ceed 2006 dan beri piyasada ve aracın ikinci jenerasyonu daha yeni bu sene üretime geçdi yani 7 senedir birinci jenerasyon üretiliyordu arada sadece makyaj yedi birinci jenerasyon o kadar.. sanırım pro ceed lerin tasarımı ile eco ceed lerin tasarımıda farklı emin olmamakla birlikde..

bu arada o sadece opele has ibr şey vw de bolcana ara makyaj atıyor..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2009 dan beri genesis coupe piyasada araç 4 yaşına gelmiş hatta ağustos sonu 2013 ler çıkıcak 5 yaşına gelmiş.. ve daha kasada değişmedi bir iki makyaj yedi araba o kadar.. o kadar zaman zarfında mercedesde c kasaya makyaj atıyor bmw de 3 kasaya makyaj atıyor.. o kadar uzun süre aynı sabit kasa üretilip makyaj yemeyen arabamı var..

şu anda 2013 modellerde yani yeni makyajlanmışlarda 8 ileri otomatik şanzıman varki kullanmayı çok isterdim 8 ileriyi..

ceed konusundada sanırım arkadaşının şanzıslığına denk gelmiş çünkü ceed 2006 dan beri piyasada ve aracın ikinci jenerasyonu daha yeni bu sene üretime geçdi yani 7 senedir birinci jenerasyon üretiliyordu arada sadece makyaj yedi birinci jenerasyon o kadar.. sanırım pro ceed lerin tasarımı ile eco ceed lerin tasarımıda farklı emin olmamakla birlikde..
    İnan tam hatırlamıyorum kaç yılında aldıgını ancak şunu söyleyebilirim, lansman renginde bordomsu bir rengi var ki zaten reklamlarda vs. o renk vardı hep, bu canlı örneği. Bmw ve C kasa örneği vermişsin evet doğru e92 ler eski kasalara göre daha erken makyajlandı tam emin olmamakla birlilkte 3.cü yıl sonunda sanırım. Ancak , yukarıda diğer örneğini yazdım kullandıgım araçlardan. Şimdi tek tek listeleyecek değilim ama aklıma gelen başka bir örnek i20 dede aynısı olmuştu. Şirkette eski i20 vermişlerdiki geldiğinde biz aracı daha yeni yeni biliyorduk herhalde 1 yıldır piyasadaydı. Sonra biraz daha farklısı geldi ( donanımımı yoksa makyajmı bilemiyorum, bazılarında ıvır pakedi zıvır pakedi farklar oluyor *****) Daha sonra nettede yeni i20 nin fotograflarını gördüm. Ama mesela bu i20 ile karşılaştıracak olursak aynı sınıfta olan corsanın kasasını çok net biliyorum 2006 sonunda piyasaya sunuldu. Ve yeni kasa için en erken 2013 ten bahsediliyor. Ama ben şahsen sanmıyorum i20 nin 7 yıldır piyasada oldugunu. Bu arada direk iki model karsılastırıyorum gibi oldu ama direk model uzerınden gıdeyım dıye, bir başka örnekte ceed işte, örnek olarak astrayla karsılastırılabılır ( gerci o da bıraz zor eskı kasa yenı kasa geldıkten sonrada satılıyor classıc olarak ***** )

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    opeli o konuda seviyorum diğer almanlar gibi değil stabildir genelde bir kasa üretir sonra bir makyaj atar sonra yenisini üretir bendede 2004 vectra c vardı sonra makyajlı 2006 aldım o huyu güzel opelin koreliler biraz sık makyaj atsalarda neticede motor kasa araç aynı kolay kolay onlarda kasa değiştirmiyor.. birde ceed dediğin aracı bende çözemedim bir pro ceedi var bir eco ceedi var bir sw var birde avrupada cabriosu var türkiyede yok sanırım bunların her biri kasa olarakda sanırım farklılıklar gösteriyor.. ama ceed in ikinci jenerasyonu yeni çıkdı onu biliyorum ve çok güzel çok beğendim şahsen kore yada japon değilde amerikan aracı gibi bir tasarımı duruşu var i20 konusunda bir bilgim yok ama ix20 lerde hoş araçlar tam eğlenmelik gibi duruyor..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    opeli o konuda seviyorum diğer almanlar gibi değil stabildir genelde bir kasa üretir sonra bir makyaj atar sonra yenisini üretir bendede 2004 vectra c vardı sonra makyajlı 2006 aldım o huyu güzel opelin koreliler biraz sık makyaj atsalarda neticede motor kasa araç aynı kolay kolay onlarda kasa değiştirmiyor.. birde ceed dediğin aracı bende çözemedim bir pro ceedi var bir eco ceedi var bir sw var birde avrupada cabriosu var türkiyede yok sanırım bunların her biri kasa olarakda sanırım farklılıklar gösteriyor.. ama ceed in ikinci jenerasyonu yeni çıkdı onu biliyorum ve çok güzel çok beğendim şahsen kore yada japon değilde amerikan aracı gibi bir tasarımı duruşu var i20 konusunda bir bilgim yok ama ix20 lerde hoş araçlar tam eğlenmelik gibi duruyor..
    Ya gerçekten çok hızlı bir gelişim içerisinde kore araçları zaten, eskisiyle alakası yok sürekli üzerine koyuyorlar. Benim bile dikkatimi çekmeye başladı ciddi ciddi. Mesela kia sportage çok tatlı olmuş. Ciddi ciddi inceledim, çizgisi olsun donanımı olsun ve fiyatı olsun gerçekten baya baya mantıklı, ama işte halen insanın aklında bir acaba? var. Bahsettiğim arkadasımın ceedinede bindim bir süre,gerçekten oda çok güzel olmuş o altyapı olarak sanıyorum i30 ile aynı altyapıydı. Araç gercekten güzel ama tabi bir golf, focus, astra gibi gelmedi bana ama bu gidişle bi iki kasaya yakalarlar. Bu arada yenı ceed yada i30 bakmadımkı sanıyorum i30 test edıpte cok cok öven arkadaslar vardı sitede. Gerçekten kısa vadede (10 yıl gibi) korelilerin çok daha iyi yerlere geleceğini tahmin ediyorum. Benim tek değinmek istediğim bu kısa süreli makyaj ve kasa değişimleriydiki oda muhtemelen çok üretim yada üretimdeki teknoloji ve maliyet farkları olabilir (kalıp, işçilik ve hammadde vs.) Bunuda neden diyorum, cenevre fuarında sanırım vw ceo su kianın içinde bu kadar donanımı nasıl bu kadar ucuza maletmişler gibi birşeyler dönüyordu bir ara video olarak. Forumdada konusu vardı...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)