eski aracımda sonradan açmaydı bir problemi yoktu direk mesafeleri arasında bir ölçü yapılırsa sıkıntı olmaz bence. orj olmasının tadı ve önemi başka tabi
Printable View
eski aracımda sonradan açmaydı bir problemi yoktu direk mesafeleri arasında bir ölçü yapılırsa sıkıntı olmaz bence. orj olmasının tadı ve önemi başka tabi
takla barı var ise kesilip sunroof acılması tehlikeli ama 106daki gibi yoksa yaptırın gitsin zaten pamukşeker kıvamında bi araba
evet ön yargılı olmaya gerek yokmuş değilmi ? :)
keza arkadaşın koyduğu o araba 70 le o hale geldiyse tavan barından filan boşa konuşuyoruz :D
yazdıklarından anladığım kadarıyla okuduğunu anlamayan birisin ve mantıklı konuşacak kadar büyük değilsin. cabrio aracın direğinden bahseden kim? sunroof un kafasına düşmesini düşünen sen ve senin gibiler o üstü açık arabanın açık yerinden neler girer takla anında bunu düşünemiyorsunuz işte. ve sen kimsin ki rezil kelimelerini kullanıyorsun? adabınla yaz burada. gözünle oku, beyninle yorumla. anlamadığın yer olursa da yorum yapmadan önce sor. hey allaam kimlerle muhattap oluyoruz.
sertaç resimli anlatım için çok teşekkürederim..sunroofun büyüklüğü falan çok önemli değil..dediğin gibi sadece arka kısmı kalkık dursun yeter diye düşündüm hep..daha önceki araçlarımda sunroof vardı tek kullandığım şekil oydu açıpta hiç gezmedim zaten..tekrar teşekkürler
farkettiysen bütün yazılarımda sütunların ve barların kesilmediğini sadece tavan sacının kesilmesinden bir sorun yaşanmayacağını belirttim. 106 da tavan barı sunrrof bölgesine denk gelir veya gelmez onu ben bilemem. zaten aklı basında kimse destek bölgesini kestirmez sac kısımlarda bu denli sıkıntı çıkmaz
Komşunun arabasına 2.kattan saksı düştü sunroof kırılmadı.
12.posta dikkat konu bununla ilgili sanırım.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-hakkinda.html
ben 106 gti a sanruf açtırdım..webasto ve hiç bir sorun yaşamadım...kesinlikle 10-15 yıllık orjinal sanrufundan çok daha sağlam ...öyle bar kesme filan hikaye düz sacı kestiler ve sanrufu tektılar...bir önceki sayfada serti arkadaşımız durumu süper anlatmış..yazdıklarına aynen katılıyorum..
çok fazla ince eleyip sık dokumaya gerek yok sanruflu 106 çok daha güzel görünüyor...taktır gitsin bence...:)
bence 106yla yapacağın her türlü kaza sunroof olsun olmasın büyük zararla sonuçlanır :) eg olsun 106 olsun bunlar hafif ve güvenliksiz araçlar, bence dert edilmemeli sunroof meselesi
elektrikli sunroof kendisi ve mekanizmasıyla birlikte belli bir ağırlığa sahip olduğundan tavanda bir yük oluşturması bir gerçek bu yüzden bazı araçların sunroof lu ve sunroofsuz modellerinde tavandaki bağlantı kemerleri farklı şekiller ve kalınlıklarda dizayn edilir illaki taktırıcam diyorsanız bu konuyu gözardı etmemenizi öneririm çünkü direkt olarak can güvenliği söz konusu..
o kadar resimli olarak anlattım hala bar direk kol bacak demeyin lütfen.bi sanruf takmayla araç ikiye ayrılmaz.ki sanrufun ağırlığı çıkan saç parçasından ÖNEMSİZ derecede ağırdır..106 larda tavan farkı yoktur.sadece sanruflularda su kanalı var o kadar..kafalar karışmasın :icon_tup:
106owners forumunda superjosh19 nickli adminin aracı bu... yabancı forumlarda muhabbetimiz olan bir arkadaştı.
kaza konusu da bu:
Blue 106 Rally crash on the way to FCS
konuyu biliyorum kardeşim.sanki ordaymış gibi anlatmışsın konuyu o yüzden sordum..ayrıca bu kazanın SUNROF açtırmakla olan ilgisi nedir ??? 106 owner da sende çok iyi bilirsinki adamlar bar destek tanımayıp kesiyorlar..bu resimle takılmak istenen sunrof arasındaki bağı kuramadım..
Ben zamanında 1,6ies aracıma sunroof taktirmistim , elektrikli degildi ve sadece kıçını kaldırıyordu
Ses veya su girme problemi yasamadım
Kesim yarım saat sürdü , izolasyonu ise iki saat sürdü...
Kaza ve hele hele ki takla konusuna gelirsek , altimizdaki araçların takla aninda dogal olarak en zayıf yeri tavanlar ve direklerdir
O yapı aracın ağırlığını ve çarpma şiddetini genelde taşıyamaz
Dolayısı ile sunroof artırmazsan daha güvendesin de diyemeyiz...
Allah korusun , taklada birkaç ekstrem marka-model hariç tavanlar kisileri koruyamaz...