Burak git tramvay kartı al bi baştan git bi baştan gel. Ana durak yurduna çok yakın
Printable View
Burak git tramvay kartı al bi baştan git bi baştan gel. Ana durak yurduna çok yakın
Kart aldm. Diren abinin is yerindeyim simdi sonra bi kac isim var onlari halledeyim tramvay olayini yapicam mantikli :)
Bındım tramvaya gıdıyorum bakalım nereye kadar gıdıyomus. :D aksam napıyoruz ?
cartlak yedirin æğam şu adama
O da ne :D
ben ankarada okudum fakat yanlış üniversite tercihi okuldan soğuttu zaten çokta aram yoktu ...
heleki üniversitenin olduğu ilide sevmezsen okul hayatın sana ızdırap olur ben olsam gitmezdim açık öğretim yazar bursada kalırdım daha iyidir ...
Ergin adamın dibidir dibiiii :D
Sehırı sevdım ya problem yok :) tabı techturkey gazıantep uyelerının bu konuda etkısı cok gorustuklerımın hepsı sıcak kanlı ınsanlar. :) gorusmedıklerımınde oyle oldugundan suphem yok antepe adım attıgımdan berı pm kutum hıc bos kalmadı,telefonum susmadı hala da aynı sekılde hepsınden Allah razı olsun :)
Burak stadın karşısında köşk kebap salonuna git selamıaleykim æğam bana bir cartlak versene de :D sonra lezzeti gör :D
kalp damar ve tansiyon hastası olunur antepde 40lı yaşlardan sonra :D yemekler nası ama bursada var mı böyle lezzetler objjektif cevap istiyoreee
Antebe gelmişken Şanlıurfa Halfeti'yi de gör... Güzel yerdir... Adıyaman'da Nemrut'a çık... Atatürk barajına yukarıdan bak... :D :D
Malatya-Elazığ arasında güzeldir... ;)
Ümit döner var eskiden süperdi sonra kalite düştü denemelisin iskenderin hasını sen bilirsin. bir de emek tarafında yeni süper lüx bi iskenderci açıldı adını hatırlayamıyorum tam olarak :/
Malatyaya gitmişliğim var gerçekten güzel. :) Elazığa da giderim inşallah. :D
Elazığa naptın ya :D kaç km antepden yolu da sakat :D