Normal şartlarda 1 aylık kimse ev vermiyor fakat şu an okullar tatil olduğundan ağustos sonuna kadar 1 aylık olsa da veriyorlar, boş kalacağına.. zaten eylülde kayıt dönemi bütün evler doluyor.
Printable View
Normal şartlarda 1 aylık kimse ev vermiyor fakat şu an okullar tatil olduğundan ağustos sonuna kadar 1 aylık olsa da veriyorlar, boş kalacağına.. zaten eylülde kayıt dönemi bütün evler doluyor.
bu mesajım ters anlaşılmasın.amaç bekçi dövmek değil üzüm yemek. antepde kiralık ev bulmak aşırı derece de zor bu dönemde suriye olayları ve dışarıdan alınan göç yüzünden.burak kardeşimize uygun olan studyodur. onunda şartları var. öyle ki eve geçmeden evin duvarları vs fotoğrafı çekilip evden ayrılırken karşılaştırılıyor ve depozitten kesiliyor.
bence yapılması üni. tarafında ki studyo apt.lerin tek tek gezilerek kapılarında ki görevlilere sormak olacaktır. hileyle hurdayla eve çıkılmaz. geçmiş sayfalarda ki mesajlarda yer alan önce geç sonra olmazsa ben çıkıyorum de gibi fikirlerin şaka maksatlı söylendiği farz ediyorum.
Burakcım sen tramvaya bin üni. durağında in sonra oradan sora sora studyo daireleri bul ve kapılarında bulunan görevlilere danışarak sorununa çözüm bul. yurtta oturarak ev bulamazsın.
Ben zaten ev tutarsam ve okul olursa evden cikmam okul olunca da ev tutulacak ne de olsa.
Kıraya fesat karistiracaz belki :) Burak gez dolaş alternatif ararsan var tanıdıklarımız kardesim.
Bakınırız sağa sola burak bir şekilde hallederiz kardeşim ;)
Bugüne kadar Antepli kimi tanıdıysam adam gibi adamdı, bu başlıktada bir kez daha kanıtlanmış oldu.
Ne kadar içten ne kadar yardımsever insanlarsınız ya siz, helal olsun kardeşimize kucak açmışsınız. Allah işinizi rast getirsin.
:) Allah seninde işini rast getirsin çağrı biz burakla oturduk uzun uzun görüştük sohbet ettik eğlendik vs. artık o bizden oldu zaten. Bu sitede en çok sevdiğim şey tek antep için değil kim nereye gidecek olsa orda tanıdık varmı diye konu açınca birilerinin yardım etmesidir bizde elimizden geleni yaparız hiç problem değil.
antepde bu kadar üyemiz varmış 29u akşamı geleceğim burağıda alıp hep beraber nargile + kağıt yapak :D
En kısa zamanda bekliyoruz kağıt belki okadar kalabalıkla zor ama nargile için zaten güzel bir mekanımız var burak gördü :)
nerde içtiniz tembekiyi :D
Üniversitede antepli bı arkadasım çok overdi "nohut durum"u. Hiç nasip olmadı bana yemek ama orada benim yerime de ye kardesim. Üniversiteden de hayirliolsun :)
Şu an yurdu gördükten sonra kararım kesinleşti abi dediğim gibi yarını bekliyorum. :)
Abi Diren abiyle baktık onun oturduğu yerden,çok iyi valla çok hoşuma gitti. Yarın bi haber bekliyorum gelmezse ordan tutucam sanırım. :)
Çok teşekkür ederim abi. :)
Çağrı abi hepsi on numara insanlar. Allah razı olsun hepsinden,Pazartesiden beri buradayım 1 dk bile yalnız kalmadım vallah. :)
Elinizden gelenin fazlasını yapıyosunuz abi hepiniz. Disko bar olmasa da olur,sizin muhabbetiniz,sıcakkanlılığınız,adamlığınız yeter.
Gel valla. :D
Gel gidelim abi. :D
Mekan çok iyiydi gerçekten. :) Şu an için tek sıkıntım yurt meselesi yurdun böyle yapacağını bilemedim bilseydim en baştan girmezdim.
Onu ben de yiyemedim daha,yarın yerim inşallah. :D Teşekkür ederim. :)
Antebin insanları ne kadar yardım sever insanlarmış sayfalar olmış bu konu :)valla böle insanlar olduğu sürece insan kendini bi nebzede iyi hissediyor hala dünyada iyi insan war açısından ;)
Hepsi adamlar sonuna kadar. Kırıklar biraz ama en güzeli de öyle. Seviyom lan sizi rafıklarım :D
Burakcım nohut dürümünü ben yedireceğim sana antepdeki arkadaşlara duyurulur :ofk: