He gitmiyeyim o zaman. :D :D
Printable View
hele sen antebi bitir de evvel :D sonra açılım yaparsın
kardeşim numaramı yazdım aramanı bekledim ama aramadın....sen beni bir çaldır görüşelim...
Tam kesin olmamakla beraber kalacak yere ihtiyacim olabilir. Tam kesin degil ama yurttan cikabilirim temiz bi yer bulursam. Tramvaya yakin olduktan sonra her yerde olabilir tramvayla gider gelirim egitime. 1 aylik kalacagim yer olacak. :)
@Ridvan abi dun gece sarjim bitti,bugunde islerim var biraz olmadi aksam ararim gorusuruz musaitsen ? :)
tramvay antep trafiğini mahvetmekle beraber Zirve Ve GaÜn öğrencilerine yaradı.
Yurtta sıkıntı mı var Burak
Aynen abi yurt sikintili. Odalari dagittilar temizlik yapicaz yeni egitim ogretim yilina hazirliyoruz diye,kim nerede belli degil.
1 aylığına ev bulabilirmisin bilmiyorum bence dişini sıkman gerekli zaten 20 gün sonra bayram 1 hafta bursaya gidersin
1 hafta gidemicem bursaya 26snda sinav var bayramda da buradayim buyuk ihtimalle.
tamam kardeşim sen akşam 22 gibi ara konuşalım duruma göre paslaşırız.
Burak evi tutarken 1 ay oturacağını söyleme :) çıkarsan okul isi olmadı der çıkarsın :) yoksa da oturmaya devam edersin iste :)
uyanık ahahahah :D :D :D ev sahibini kandırıcak :D
Simdi bi yerden haber bekliyorum yarin haber gelecek eger orasi olmazsa dedigin gibi yapicam dou abi :D
benim zamanımda öyle kafana göre girip çıkamıyorsun studyo düşünülüyorsa kontrat depozito vs işi çok kafana göre aha ben geldim hoopp ben gittim diyemiyorsun :) biraz daha reel cevaplar ile Burak'ı mağdur etmeyecek şekilde yardımcı olalım.
Zaten bence ev sahipleri şuan 2-3-4 aylık önden istiyor öyle biliyorum... Gerçi kişiden kişiye değişiyor ama biz bundan 3-4 ay önce akrabamıza ev tuttuk 3aylık önden aldı..