Olur mu abi bütün antebi gezdik,çok sağolasın. :)
Ağır geliyo yemekler bayılıyorm yiyince yemek. :D
Yurda geldim şimdi,iftardan sonra arayan olursa hop çıkarım direk. :D
Printable View
kalp damar ve tansiyon hastası olunur antepde 40lı yaşlardan sonra :D yemekler nası ama bursada var mı böyle lezzetler objjektif cevap istiyoreee
Antebe gelmişken Şanlıurfa Halfeti'yi de gör... Güzel yerdir... Adıyaman'da Nemrut'a çık... Atatürk barajına yukarıdan bak... :D :D
Malatya-Elazığ arasında güzeldir... ;)
Ümit döner var eskiden süperdi sonra kalite düştü denemelisin iskenderin hasını sen bilirsin. bir de emek tarafında yeni süper lüx bi iskenderci açıldı adını hatırlayamıyorum tam olarak :/
Malatyaya gitmişliğim var gerçekten güzel. :) Elazığa da giderim inşallah. :D
Elazığa naptın ya :D kaç km antepden yolu da sakat :D
hele sen antebi bitir de evvel :D sonra açılım yaparsın
kardeşim numaramı yazdım aramanı bekledim ama aramadın....sen beni bir çaldır görüşelim...
Tam kesin olmamakla beraber kalacak yere ihtiyacim olabilir. Tam kesin degil ama yurttan cikabilirim temiz bi yer bulursam. Tramvaya yakin olduktan sonra her yerde olabilir tramvayla gider gelirim egitime. 1 aylik kalacagim yer olacak. :)
@Ridvan abi dun gece sarjim bitti,bugunde islerim var biraz olmadi aksam ararim gorusuruz musaitsen ? :)
tramvay antep trafiğini mahvetmekle beraber Zirve Ve GaÜn öğrencilerine yaradı.
Yurtta sıkıntı mı var Burak
Aynen abi yurt sikintili. Odalari dagittilar temizlik yapicaz yeni egitim ogretim yilina hazirliyoruz diye,kim nerede belli degil.
1 aylığına ev bulabilirmisin bilmiyorum bence dişini sıkman gerekli zaten 20 gün sonra bayram 1 hafta bursaya gidersin
1 hafta gidemicem bursaya 26snda sinav var bayramda da buradayim buyuk ihtimalle.
tamam kardeşim sen akşam 22 gibi ara konuşalım duruma göre paslaşırız.
Burak evi tutarken 1 ay oturacağını söyleme :) çıkarsan okul isi olmadı der çıkarsın :) yoksa da oturmaya devam edersin iste :)
uyanık ahahahah :D :D :D ev sahibini kandırıcak :D
Simdi bi yerden haber bekliyorum yarin haber gelecek eger orasi olmazsa dedigin gibi yapicam dou abi :D
benim zamanımda öyle kafana göre girip çıkamıyorsun studyo düşünülüyorsa kontrat depozito vs işi çok kafana göre aha ben geldim hoopp ben gittim diyemiyorsun :) biraz daha reel cevaplar ile Burak'ı mağdur etmeyecek şekilde yardımcı olalım.
Zaten bence ev sahipleri şuan 2-3-4 aylık önden istiyor öyle biliyorum... Gerçi kişiden kişiye değişiyor ama biz bundan 3-4 ay önce akrabamıza ev tuttuk 3aylık önden aldı..
Normal şartlarda 1 aylık kimse ev vermiyor fakat şu an okullar tatil olduğundan ağustos sonuna kadar 1 aylık olsa da veriyorlar, boş kalacağına.. zaten eylülde kayıt dönemi bütün evler doluyor.
bu mesajım ters anlaşılmasın.amaç bekçi dövmek değil üzüm yemek. antepde kiralık ev bulmak aşırı derece de zor bu dönemde suriye olayları ve dışarıdan alınan göç yüzünden.burak kardeşimize uygun olan studyodur. onunda şartları var. öyle ki eve geçmeden evin duvarları vs fotoğrafı çekilip evden ayrılırken karşılaştırılıyor ve depozitten kesiliyor.
bence yapılması üni. tarafında ki studyo apt.lerin tek tek gezilerek kapılarında ki görevlilere sormak olacaktır. hileyle hurdayla eve çıkılmaz. geçmiş sayfalarda ki mesajlarda yer alan önce geç sonra olmazsa ben çıkıyorum de gibi fikirlerin şaka maksatlı söylendiği farz ediyorum.
Burakcım sen tramvaya bin üni. durağında in sonra oradan sora sora studyo daireleri bul ve kapılarında bulunan görevlilere danışarak sorununa çözüm bul. yurtta oturarak ev bulamazsın.
Ben zaten ev tutarsam ve okul olursa evden cikmam okul olunca da ev tutulacak ne de olsa.
Kıraya fesat karistiracaz belki :) Burak gez dolaş alternatif ararsan var tanıdıklarımız kardesim.
Bakınırız sağa sola burak bir şekilde hallederiz kardeşim ;)
Bugüne kadar Antepli kimi tanıdıysam adam gibi adamdı, bu başlıktada bir kez daha kanıtlanmış oldu.
Ne kadar içten ne kadar yardımsever insanlarsınız ya siz, helal olsun kardeşimize kucak açmışsınız. Allah işinizi rast getirsin.
:) Allah seninde işini rast getirsin çağrı biz burakla oturduk uzun uzun görüştük sohbet ettik eğlendik vs. artık o bizden oldu zaten. Bu sitede en çok sevdiğim şey tek antep için değil kim nereye gidecek olsa orda tanıdık varmı diye konu açınca birilerinin yardım etmesidir bizde elimizden geleni yaparız hiç problem değil.
antepde bu kadar üyemiz varmış 29u akşamı geleceğim burağıda alıp hep beraber nargile + kağıt yapak :D
En kısa zamanda bekliyoruz kağıt belki okadar kalabalıkla zor ama nargile için zaten güzel bir mekanımız var burak gördü :)