Hosgeldin :) Yeri ayarladin mi otel tanidigim cok haber bekliyorum senden eger bir sorun cikarsa
Printable View
Hosgeldin :) Yeri ayarladin mi otel tanidigim cok haber bekliyorum senden eger bir sorun cikarsa
İnternet, su, sicak su, uydu yayini ucretsiz sadece elektrik oduyosun giren cikana karismiyolar, esyalarin hepsi var ama TV Yok.
uygulama oteli daha burçta ulaşımı zor. otelde mi kalınacak ?
jaleris otel 3 yıldız temiz bir otel çalışanları kardeşimizdir. fiyatıda ayarlarız arzu edilirse pm den numaramı verebilir araçla aldırtırım kendini. Kimseyi açıkta bırakmayık !
Adam 40 gun kalacak yalniz otel kulfetli olmaz mi :)
Uygulama otelinin merkezdeki diğer otellerden pek bir farkı yok fiyat olarak. Bence de ev tut 40 gün sonra geri donecek olsan bile depozitonu geri alırsın. 600 lira civarına süper ev bulursun stüdyo tipi. Tüm eşyaları icinde olur bide kalacak olursan da eşya masrafı yapmazsın.
üniversite kavşağından oskaya giden yolda oli marketin karşı sokağından girince sağlı sollu dolu studyo var antepde vakti ve aracı müsait olan biri yok mu ?
Ayrıca saat 7buçuk nerden anlaşsın da ev tutsun bu gece idareten kalsın yarına ev bakar
Aynen ben de onu diyorum. Uygulama oteli diger otellerden daha ucuz fakat uzun sure kalacagi icin masrafli olur, 375 liraya esyali ev var tam uni karsisi bizim apartman.. Daha genis olanlar da 500 600 degisiyor.
Araçla alınacak otel fiyatıda ayarlandı :) kahvaltı mini bar internet vs dahil Burakcım benım numaram 0532 218 2726 daha ne diym ben :D
Abiler hepinizden Allah razı olsun. Yurda yerleştim ben,Şehitkamil belediyesinin karşısında güven erkek yurdundayım,cemaat yurdu. :D Eğer müsait olan varsa bu aksam tanısmak isterim.
kardeşim pm de de anlattım antepde değilim ağustosun ilk haftası antepde olacağım ulaşırım sana
Antepe gelicem gelicem dedim inanmadınız bak şimdi n'oldu. :D
Panpalar ben şahidim adam gelmiş
Nargile night yapalım bu aksam o zaman. :D
geliyorum birazdan :)
iyi bi baslangıctı. Diren abiye cok tesekkur ederm ilgilendiği için :)
Ne demek guzel bi geceydi umarim cabuk adapte olursun :)
Gündüz Antepte n'apmalı ? Dengesiz yurt çalışanı geldi sabah sabah uyandırdı temizlik yapcaz dedi uyuyamadım da :D
Akşam 22.00 Gibi Alırız Seni İyi Bir Yemek Ardından Nargile :) Sahura Kadar Oturuz Hemde Biraz Gezdirelim Seni 0.532 506 59 61 Numaram .
Barını cafesini bilmemde , karnın çok güzel doyar antepte :)
Abiler yapmayın ya böyle olunca antepe gelesim geldi :D
gündüz hava sıcak yapacak çok bişey yok kardeşim. vakit geçirmek istersen sankoparka git dolan :)
niyetliysen yat uyu :D yoksa sankopark en iyi fikir :D
Ergin abiyleydik antebi gezdirdi sagolsun :)
Burak git tramvay kartı al bi baştan git bi baştan gel. Ana durak yurduna çok yakın
Kart aldm. Diren abinin is yerindeyim simdi sonra bi kac isim var onlari halledeyim tramvay olayini yapicam mantikli :)
Bındım tramvaya gıdıyorum bakalım nereye kadar gıdıyomus. :D aksam napıyoruz ?
cartlak yedirin æğam şu adama
O da ne :D
ben ankarada okudum fakat yanlış üniversite tercihi okuldan soğuttu zaten çokta aram yoktu ...
heleki üniversitenin olduğu ilide sevmezsen okul hayatın sana ızdırap olur ben olsam gitmezdim açık öğretim yazar bursada kalırdım daha iyidir ...
Ergin adamın dibidir dibiiii :D
Sehırı sevdım ya problem yok :) tabı techturkey gazıantep uyelerının bu konuda etkısı cok gorustuklerımın hepsı sıcak kanlı ınsanlar. :) gorusmedıklerımınde oyle oldugundan suphem yok antepe adım attıgımdan berı pm kutum hıc bos kalmadı,telefonum susmadı hala da aynı sekılde hepsınden Allah razı olsun :)
Burak stadın karşısında köşk kebap salonuna git selamıaleykim æğam bana bir cartlak versene de :D sonra lezzeti gör :D