benim çevremde çoğu kişi zirveyi tercih etti
yurt dışından gelen öğrencilerde fazla görünce şaşırabilirsin üniversitenin içi siyah beyaz ağırlıklı
okulun öğrencileri sadece şehirden değil tabi bu okul tercih edilen şehir dışı öğrenci alan iyi bir okul olarak görünüyor
okul içinde istediğin aradığın şeyler mevcut sen gel bak kendin karar ver umarım hayırlısı olur![]()
Seç ve Ben Turizm gelir ve hemen hemen bütün doğu firmaları gelir ama doğu firmalarını pek tavsiye etmem, ayrıca Çayırağası ve Metro Turizm'e de bak.
HORSEPOWER is how fast you hit the wall
TORQUE is how far you take the wall
Adam kafaya koymuş geliyobi eleman vardı forumda ben otobüste host olacam diyip duruyordu onlarca kişi yapma dedik adam yaptı sen de 2. vakasın
Şaka bir yana daha önceki postlarda dediğim gibi kafana uyacak arkadaşın oldu mu çok sıkıntı yaşamazsın, seni yalnız bırakmayız herhangi bir soru veya sorun olursa bana ulaşabilirsin.
HORSEPOWER is how fast you hit the wall
TORQUE is how far you take the wall
seç le gel. bursaya gidiyor bildiğim kadarıyla rahattır. otobüs olarak neoplan kullanırlar.
Ben turizm travego kullanıyor ben ne zaman ben turizmi kullansam migde bulantısıyla iniyorum otobusten
Seç Ben ve Çayırağasına baktım,saati uyanı alıcam Metro Turizmi sevmiyorm hiç.
Antep çok çok kötü yaşanılmaz bi yer olsa gelmezdim ama gördüğüm kadarıyla güzel bir şehir. 1 sene daha hazırlanmak yerine oraya gelmeyi tercih ediyorum bakalım ne olacak.![]()
Club, cafe & bar, antepte yok sanırm![]()
özel üniversitede okunacak şehir değil bence antep. devlet için birşey diyemem tamamen duygusal. istanbuldan kalkıp hiç gitmem o kadar seçenek varken hemde. bölüm , istekli olma, diğer etkenler ( kız arkadaş ile aynı yerde okuma ) işleri karıştırır.![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)