User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
113 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Trafikte en çok karşılaştığımız kural ihlali

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ana yolda sol şeritten geçerken sağdakinin çizginin üzerine kayması.bu tipler sinav kagidinda ve tuvalettede mı taşırirlar hep merak etmisimdir

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En sol şeride 50-60km/h hızla çıkıp kendinden 1km/h daha düşük hızda giden kamyonu sollamaya kalkışan kamyon şoförlerine illet oluyorum. Yarım saat arkasında beyimiz sağ şeride geçsede bizde yolumuza gitsek diye bekliyorsun.
    Ne işin var senin en sol şeritte ?
    Hava güllük gülistanlık olmasına rağmen gece-gündüz ön-arka sis farını yakanlara bende artık uzunları yakıyorum, kör olsun, rahatsız olsun bana ne.
    Normal plakalı olup trafik sıkıştığında çakarlarını yakarak onu bunu sıkıştırıp yol isteyenlere uyuz oluyorum. Kimsin sen birader, diğerlerinden ne üstünlüğün varda çakarlarınla yol alıyorsun.
    Kural tanımaz minibüs, halk otobüsü, dolmuş ve taksi şoförlerine de uyuz oluyorum.
    +
    aynen...
    tabi ya ...

DEJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu trafikte en illet taksiciler,,minibüsçüler,belediye-halk otobüsleri

Geçende halk otobüsçüsüyle taksici yolun ortasında durup aşağı inip yolcu yüzünden kavga ettiler. millet sövüyomuş, kornaymış, trafiğin anasını s.kmiş hiç umurlarında deği ladamların. hoş otobsün de taksinin de yolcusu bellidir neyin kavgası olduğunu anlayamadım ama arabaya sopa tarzı birşey alıcam artık yetti kendilerini şehir eşkıyası sanıyor oçları. direk dayı dayı yolun ortasında durup kabadayılıklar falan. allahın barzoları dağdan inip bağdakine dayılanıyorlar ya. sağlam sopa atıcaksn ki bunlara adam olsunlar amk barzoları

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    herkesın yazdıklarına sonuna kadar katılmakla beraber farları yıldızlara vuran bütün araçlar.. arkadaş göz var nizam var farların ayarsız git ayarlattır işte aynalardan gözüme vurmasın diye şekilden şekile giriyorum...
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arka sis farını yakanlar %100 mal
    yavaşlamak yerine vites küçültmemek için şerit i lak diye değiştirenlerde usta şoförler ya ameke onlara birşey demeye gerek yok

M.degirmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sari işik yanar yanmaz kornaya asılanlar yokmu deli oluyorum ya ..
    basılır basılmaz diye bişe yok hafiften düt yaparsın kımseyı rahatsız etmez ama bizim memleketteki eşşekler sari yanar yanmaz doootttt uzunca bi çalar dönüp ne var amanın *** diye söylenirim

he birde bursada doğu tarafında ikamet edenler bilir minübüsçüler orta ve sağı kapatıp bide 90 km hızla gelen mılletın önüne kırıyorlar yok böyle birşey delirmemek kavga etmemek elde değil

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bizim servis şöföründen örnek veeyim ;
    Öndeki aracın kıçına yapışır tahrik eder.
    Milleti sıkıştırır aşırı sürat yapar.
    Işık ihlal eder ki levhalara uymak hak getire vs vs...

Bende en çok kemer'i ihlal ederim
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gereksiz korna kullanımı

Hakan Girginer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Trafikte en çok karşılaştığım kural ihlali, insanların insanlıktan çıkıp öküz kimliğine bürünmesi.

baha38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim Kayseride en çok karşılaştığım sıkıntı sol şeritten 50 km ile giden amcalar,teyzeler kornaya bas asıl yok bide duymazlar. Sağından geçersin kornaya aslırsın aynadan bakarım tık yok hala aynen devam Birde arka sis olayı var tabi.
    2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
    2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
    2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
    2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
    2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
    2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insan olmamak.
    If you have no LAG, you have no turbo..

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sokak içinde hizlı gidenler. şerefsizler.
    DRİLL
    Dr.Ecu

berkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En sol şeride 50-60km/h hızla çıkıp kendinden 1km/h daha düşük hızda giden kamyonu sollamaya kalkışan kamyon şoförlerine illet oluyorum. Yarım saat arkasında beyimiz sağ şeride geçsede bizde yolumuza gitsek diye bekliyorsun.
    Ne işin var senin en sol şeritte ?
    Hava güllük gülistanlık olmasına rağmen gece-gündüz ön-arka sis farını yakanlara bende artık uzunları yakıyorum, kör olsun, rahatsız olsun bana ne.
    Normal plakalı olup trafik sıkıştığında çakarlarını yakarak onu bunu sıkıştırıp yol isteyenlere uyuz oluyorum. Kimsin sen birader, diğerlerinden ne üstünlüğün varda çakarlarınla yol alıyorsun.
    Kural tanımaz minibüs, halk otobüsü, dolmuş ve taksi şoförlerine de uyuz oluyorum. Dün cenazeye giderken haliçte sağımda giden minibüs bile bile hemde yanyana giderken üstüme kırdı, yol vermek istemedim ama herif bildiğin kabasakaldı, ve çarpmasıda an meselesiydi, bende istemeyerek yol verdim ama kornayada resmen ayağımla bastım, camıda açıkmış, yarı beline kadar sarktı ne var diye seslendi, bende aynısını ona dedim, ama o sıra içimden de nasıl ah ettiysem bu akıllı benide geçip en sol şeride geçti, ve bir anda önündeki araç arıza yaptı, sağada kaçamadı, orada öyle kaldı, haliyle bende en sol şeride geçtim, o an acelem olmasaydı, durup al bu da sana kapak olsun girdimi diyecektim

Bu arada, cuma günü Trabzon'daydım, ya arkadaş orada yanan kırmızı ışıklar bu adamların dolmuşlarına, minibüslerine, ticari araçlarına yanmıyor mu? Hepsi istisnasız kırmızıda geçti gitti, biride bana patlıyordu zor attım sol şeride kendimi.
    Dolmuş, minibüs ve ticari araç kullanan Trabzon'luları Dalton hastalığı olanlardan mı seçiyorlar acep?
    +1000 aynen katılıyorum
    34 BAK 117 - cıvıc vti

34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
    34 HK 4550 - cıvıc vtec2

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçi bu kural ihlaline değil de "özürlülük" kategorisine girer ama , akşam karanlığında farlarını yakmadan kör gibi yol alan ve bu durumu farketmeyen sürücülere çok fena gıcık oluyorum , sürekli yanlarına gidip ikaz ediyorum , "aaa pardon..!!" tepki bu...
    sen nasıl şöförsün allah aşkına? tamam günümüz arabalarında motor çalışınca gösterge paneli de yanıyor ama farın açık mı değil mi hiç mi anlamazsın be insan?
    bir de uzunları yanan ama bunun farkında olmayan sevgili arkadaşlara ayar oluyorum...
    uzun farın tabak gibi uyarısı gösterge panelinde yanıyor hadi onu anlamadın görmedin görsen de algılayamadın , bir arabanın arkasına geliyorsun bagajdan şurdan burdan da gözüne o hayvani parlaklık çarpmıyor mu?
    ...
    ..
    tamam... sakinim...
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saga donuslerde sen beklerken geriden gelip en distan onune kirmaya calisanlara ayar oluyorum. Once burunlarini sokmalarina izin vermedikten sonra iyice yavas giderek arkamdaki aracin onune atlamasini da engelliyorum.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bomboş yolda frene basanlara ayar oluyorum neden basıyorlar dümdüz yol. önünde araba yok hadi araba olsa öndeki sekdi ona göre bastı dicemde oda yok...

sinyalsiz şerit değiştirenler

emniyet şeridini kullananlar

arka sisler açık gidenler(eğer fırsatını bulursam önüne geçip sisi açıyorm yada uzunu yakıp bekliyorum )

arka stopları yanmayanlar reflektörleri çamur içinde olup gece hiç gözükmeyen araçlar.

uzun farı açık gidenlerede tilt oluyorum özellikle arkamdan gelenler.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dikiz aynasından nekadar takip edersen et akıcı trafikte zırt pırt zıplayan motosikler ve sürücüleri. kendim de motosiklet kullanıcısı olarak söylüyorum eceline susamış sinek gibiler.

mahalle ve ara sokaklarda hız sınırına uymayan ergen gençler ve DNA sı bozuk canlılar.

şerit değiştirmek için sinyal verdiğimde arkadma tır boyu mesafe olmasına ramen yol vermemek için tapa gaz yapan sevgili sürücüler. sinyal vermeden geçersem sıkıntı yok. sinyali görünce kimyaları değişiyor insanların.

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otobanda nedendir bilinmez hızlı ya da yavaş giden herkes ya en sol ya da orta şeridi kullanıyor. sağdan giden yok. sol taraf hep kuyruk, orta şerit eh işte en sağ bomboş

ayrıca arkamdan sürekli selektör yapıp üzerimden atlayacakmışcasına arkama yanaşan usta şoförleri çok taktir ediyorum.

aralara giren ve sadece egsoz sesi olan ama gitmeyen motor/mobilet sürücüleri de tatire şayan şoförler ?! ...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sola dönüş kuralını bilmeyen bütün öküzlere sinir oluyorum. Ben mecburmuyum sen dönücen diye beklemeye. Sola dıştan dönülür 2 şeritli yolda paraş sola dönüyor benim üstüme gelerek sonrada tip tip bakıyor mal herif

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)