User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
40 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 2012 Kia Optima 1.7 crdi hakkında

Sercan AKCAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    farklı olmak falan gerek yok bu arabaya 100 milyar haram bence

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Sercan AKCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    farklı olmak falan gerek yok bu arabaya 100 milyar haram bence
    evet bencede katılıyorum parayı mundar etmeye sıfırda gerek yok.. ikinci elde 60-70 e olsa alınır ama sıfırda o paraya en mantıklısı passat 3.16 falan olur bencede..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kia, hyundai bunlar kesinlikle eskisi gibi degil . Su an Amerika"da en cok satis yapanlar listelerinde tepedeler. Maalesef TR imaji hala kotu kia nin . Uzun yillar kullanilacaksa kesinlikle dusunulebilir ama kisa vadede cok zarar ettirir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kia, hyundai bunlar kesinlikle eskisi gibi degil . Su an Amerika"da en cok satis yapanlar listelerinde tepedeler. Maalesef TR imaji hala kotu kia nin . Uzun yillar kullanilacaksa kesinlikle dusunulebilir ama kisa vadede cok zarar ettirir.
    kia nın şahsi fikrim prestiji bence türkiyede hiç kötü değil hatta prestiji yerindede hyundaide epey epey toparladı..
    bu tip optima gibi extreme üst zümreye hitap eden araçlarında türkiyede alman rakipleri ve alman hegamonyası ağır basıyor..

bu sadece kia yaya has bir şey değil japon fransız içinde geçerli 100k-110k ya satılan benim fikrim hiç bir fransız yada japon d segmentinde araç alman varken türkiyede zor satar...

insanların tipik fiks ilk cümlesi şu olucakdır abi vw mercedes bmw varken bu para buna verilirmi.. bu d ve üstü segmentler için bütün fransız kore japon amerikan araçları için benim fikrimce geçerli bu ülkede..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

playhard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    citroen ds5 de incelenmeli

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kia nın şahsi fikrim prestiji bence türkiyede hiç kötü değil hatta prestiji yerindede hyundaide epey epey toparladı..
    bu tip optima gibi extreme üst zümreye hitap eden araçlarında türkiyede alman rakipleri ve alman hegamonyası ağır basıyor..

bu sadece kia yaya has bir şey değil japon fransız içinde geçerli 100k-110k ya satılan benim fikrim hiç bir fransız yada japon d segmentinde araç alman varken türkiyede zor satar...

insanların tipik fiks ilk cümlesi şu olucakdır abi vw mercedes bmw varken bu para buna verilirmi.. bu d ve üstü segmentler için bütün fransız kore japon amerikan araçları için benim fikrimce geçerli bu ülkede..
    D segmenti herhangibir Alman in fiyati nedir ? Mesela bmw ? 316 larda bile 110k lar konusuluyor . Bu tarz araclar bence fiyatlari ve sunduklari paketlerden dolayi cok iyi alternatif .

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

aynen haklısın ds 5 cıktı oda sımdı cok pahalı bır araba dolu bır araba ama bu optıma 2.cı elde alınır bence bende bır kac kez yolda gıderken gordum herkes bakıyordu arabaya cok dıkkat cekıcı ve guzel bır araba su devırde 0 araba bana gore yanlıs 1 2 yıla kadar sattıgın zaman cok deger kaybedıyor onun yerıne 1 yasında bır araba alırsan 10 bıne kadar avantajın oluyor satarkende 2 3 bın kadar zararın olur en fazla bana gore
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o jantlarla bu arabaya 100milyar yazıktır günahtır..
    apaçi modifiyeci jantları bu ya..

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlarınızı gayet keyifle okuyorum . Güzel fikirler düşünceler ortaya cıkıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    D segmenti herhangibir Alman in fiyati nedir ? Mesela bmw ? 316 larda bile 110k lar konusuluyor . Bu tarz araclar bence fiyatlari ve sunduklari paketlerden dolayi cok iyi alternatif .
    çok iyide işde sen amerikadan tarafsız analiz ediyorsun burda işin içine ikinci el servis yedek parça birde ağır marka sempatizanları girince insanların tarafsız bakış açısı kalmıyor millet gidip boş 3.16 lara bmw abi adı yeter diye 100k-110k basıyor alıyor bu zihniyet olduğu sürece bu tip araçların satışı zor..

Alıntı speed_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen haklısın su devırde 0 araba bana gore yanlıs 1 2 yıla kadar sattıgın zaman cok deger kaybedıyor onun yerıne 1 yasında bır araba alırsan 10 bıne kadar avantajın oluyor satarkende 2 3 bın kadar zararın olur en fazla bana gore
    çok doğru sonatayı alma nedenim oydu ya elimdeki bmw yide satıp sıfır bir araç alıcakdım yada elimdeki parayla makul ikinci el ama full dolu bir araç alıcakdım ikinci elde parasına göre hem dizel hem full dolu çok iyi bir seçim yapdığımı düşünüyorum.. ilerde optimada dediğin gibi aynı konuma gelicek ikinci elde iyi bir alternatif olucakdır ama sıfır alanda 5 sene ve üstü sürerse bence fazla bir zararı olmaz..

mlh_s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben hayatımda arabanın duruşunu bu kadar gölgeleyen jant görmedim.Ceza niyetine koymuşlar heralde teneke daha iyi durur.

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mlh_s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben hayatımda arabanın duruşunu bu kadar gölgeleyen jant görmedim.Ceza niyetine koymuşlar heralde teneke daha iyi durur.
    jantlar cidden berbat ilk gördüğümde bu nasıl jant ya diye satış temsilcisine sitem de bulundum

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o jantlarla bu arabaya 100milyar yazıktır günahtır..
    apaçi modifiyeci jantları bu ya..
    +1 jantlar tam apaçi işi , tasarımı desen tipik kore tasarımı...bu araca 100 lira verenin aklına şaşarım
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 sene KİA satdım sıfır bence uzak dur optima dan elinde kalır evlat olur demedı deme.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç kesinlikle çok güzel bana göre. Basın Ekspres'te denk geldi 2-3 hafta önce; görünüşü oldukça sıkıydı.

İç mekanı ise beğenmedim.

Ama 2.eli daha epey bir süre yerlerde sürüncektür sanırım muadili araçlara göre Kia markasının..

Uzunca bir süre satmayı düşünmüyorsanız alın derim. Sonuçta tasarımıyla ben buradayım diyor araç.

Emre Akçay
    Misafir
    Kia ProCeed'çi olarak Optima'yı gerçekten çok beğendim. Uzun far dahil mercek koymuşlar ufak ama güzel ve önemli bir ayrıntı. Alır mıyım almam neden 1.7 Crdi üst vergi diliminde ondan fiyatı da şişik zaten. Bindim, kullanmadım ama bir Passat'ın , S40 ın güvenliğini aldım içine binince.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    100.000 TL'yi KIA'ya vermem.. İstediği kadar dolu olsun, isterse uçsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    uçarsa veririm en azından köprü trafiğinden yırtarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba guzel nekadarda imajini duzeltsede marka kia premium sinifla karsilastirmak bile mantiksiz bmw mercedes gibi markalarin yanina yaklasamaz arabanin ederide 50 60 bin arasi ustu israf olur kia ya

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)