User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
112 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Yavaş araba kullanırken başınıza gelen kazalar veya olaylar...

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlatmaya başlasam 5-6 post olur heralde çok üşendim sırf bu trafik yüzünden ruhsatlı silahımı sattım.

rahatsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kadar fren, o kadar kaza derler bizim köyde. cok yavas gitmek kazaya zemin hazırlamak gibi geliyor bana.

yollarda makas vss e-5 te gazlamanın modası geceli 10 sene oluyor zaten.
    a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayatimdaki tek trafik kazami ilk ehliyetimi aldigim zamanlarda kardesimle yaptim. Onu spordan alip eve getiriyordum sile yolunda, ***** zaten terli arabanin ici sicak, bir de hava da soguktu ondan klima da acik degil. Sakin sakin giderken - viraj donerken- uyudum resmen on camurluk bariyerlere surtunce uyandim, ondan sonra tovbe ettim, zaten ertesi sene lisans alip pist-tirmanma- ralli devam ettim

tabi Kanada'nin sabit hizlarinda hep uyuklayarak gidiyorum ama seritler devasa genis olunca sorun olmuyor

berko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski aracım yere yakındı ve tümseklerde haliyle sürtüyodu altı, bi keresinde yolda bozuktu tın tın çukurlardan kaça kaça gidiyodum tümseğe geldik iyice yavaşladım bide arkadan acı bi fren sesi sonra bam diye bi ses, aracı kullanan çocuk daha ehliyetini yeni almış megan vardı bide binek görünümlü jip dedi abi ben hep bu yoldan gidip geliyorum hiç yavaşlamazdım bu tümsekte sende geçcen direk sandım, durunca asıldım frene duramadım dedi, sonra baktık onun plaka kabı kırılmış sadece, sorunsuz atlattık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yavaş giderken kaldırıma çıktım önümdekine çarptım vs vs

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20yle giderken yan sokaktan ehliyetsiz velet in teki ustume uctu bide kacti..iyikide kacmis
    (2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde tek kazam 2. vites rolantıde giderkendi..

Cidden ülkemizde trafik ayrı bir sorun

Askerdeyken ambulans kullandım ve ne sorunlar yaşıyorduk

iz_sport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adanada şehir içerisnde yavaş giderken olmuş şöförlerinin sıkıştırdığı kadar kimse sıkıştırmadı enson birine sağlam giriem

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende basık araba varken cok sıkıntıydı vapura bınerken cok sınırlenıyrdum valla sopayla cıkıyrdum dısarı
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Splendour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20yle giderken yan sokaktan ehliyetsiz velet in teki ustume uctu bide kacti..iyikide kacmis
    eski foçada 40la giderken ara sokaktan bir motor fırladı,önümede değil tam sağ çamurluğa bindirdi,üstünde 2 tane kız lise öğrencileri.yanımda arkadaşım oturuyordu,camdan yarı beline kadar çıkıp kızı tuttu düşmesin diye,ben gözlerimi kapattım,gözlerimi açtığımda kızlardan biri beline kadar bizim aracın içindeydi diğeri yerde.yere düşen aracın altına girecek diye o kadar korktumki.Allah korusun katil olabilirdim,2sindede birşey çıkmadı çok şükür.

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazin saat 12 gibi avrupadan asyaya gecis icin bogaz koprussune dogru iniyorken ek seridin kaldirilmasi dolayisi ile kilit olan trafikte en sol seritteyken, bariyerlerin ustunden yola atlamaya calisan su satici cocuk, ayaa bariyere tekilmasi nedeniyle w124 200 E merso'mun kaputunda ogle uykusuna yatar gibi 2 80 yatmisti komple etraftaki millet patlamistik gulmekten cocukta ayri yarildi tabi on camda silecegin ustunden "ABI SU VERIM MI?" Demeside cabasi hahaha lan hala guluyorum
    bbm pin :2B244451

Aykut106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul da yolu gördügün yerde yapıstır git sag seritte zevk yapmak haram
    T r u t h i n e n g i n e e r i n g

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _Burak_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karşıdaki hatalıysa söyleneceksem bile yanında kız arkadaşı ailesi v.s bir şey gördüğümde kusura bakma diyerek el kaldırıyorum devam ediyorum
    Genelde bunu yapmaya çalışıyorum
    Empati yaparsak aynı durumda ben olmak istemem
    Aynen ben de böyle yapıyorum, olması gereken de bu.
    Araç basık olunca ister istemez yavaş gidiyosunuz, millet cidden gerizekalı. En sağ şeritte gidiyosunuz, açmışsınız müziğinizi, sunroofunuzu, camlarınız yarım, gelip dayanıyor kıçınıza, selektör çaka çaka, lan ne var geç git işte solda 2 şerit daha var. Ne kaçırıyosun keyfimi ?
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün güvercine çarptım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu memleketde yavaş gitsen dert hızlı gitsen dert ,en iyisi kafanıza göre davranın sonuç değişmiyor bela gelir bulur
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaya geçidinde durup yayaya yol vermiştim. Soluna bakmadan önüme atlayan yaya kılıklı hayvan, dikiz aynamı kırmıştı. Baktı hasar var, bu adam bana çarptı falan demeye başladı. Bütün günüm karakolda geçmişti.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha TR de iken deli du oldugumuz yillarda e-5 de yavas yavas giderken biri cok saglam makas atmisti bana bariyerlere giriyordum. Tabiki sonrasinda bende aynisini yaptim ve olay koptu zaten . Ben onde onlar arkada basladik kufurlesmeye fln . Bir ara yanima kadar gldiler biri camdan elinde koca satirla cikti kacmasam arabaya firlatacak . Memleketin okuzu bitmez sokaklar kaybedecek birseyi olmayan insanlarla dolu. Ne olursa olsun takismayin kimseyle gulun gecin.

Ayrica sag seritte gidenede hiz siniri ayni sol seritte gidenede ayni . Ne tur tasit olursa olsun sol seritte hiz limitleri dahilinde gidiyor ise korna, sellektor yapilmaz sagindan gecilir gidilir . Yani o kisi limitin uzerine cikmak zorunda degil istiyorsan sen cik gec git

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha TR de iken deli du oldugumuz yillarda e-5 de yavas yavas giderken biri cok saglam makas atmisti bana bariyerlere giriyordum. Tabiki sonrasinda bende aynisini yaptim ve olay koptu zaten . Ben onde onlar arkada basladik kufurlesmeye fln . Bir ara yanima kadar gldiler biri camdan elinde koca satirla cikti kacmasam arabaya firlatacak . Memleketin okuzu bitmez sokaklar kaybedecek birseyi olmayan insanlarla dolu. Ne olursa olsun takismayin kimseyle gulun gecin.

Ayrica sag seritte gidenede hiz siniri ayni sol seritte gidenede ayni . Ne tur tasit olursa olsun sol seritte hiz limitleri dahilinde gidiyor ise korna, sellektor yapilmaz sagindan gecilir gidilir . Yani o kisi limitin uzerine cikmak zorunda degil istiyorsan sen cik gec git
    evet bu olay amerikaya gittiğimde çok şaşırtmıştı beni. teyzemin teki sol şeridi kapatmış gidiyor. hem de hız sınırının altında. selektör yapıyorum çekilmiyor, korna çalıyorum çekilmiyor, el kol yapıyorum yine çekilmiyor, istifini bozmuyor. derken yanından mecburen geçip gitmek zorunda kaldım. aynı şekilde 5-10 araçla daha karşılaşınca ve bir yol alamayınca amerikadaki sistemin bu şekilde olduğunu kavradım. gerçekten ilginç bir başka gün, yol çalışması olan bir kanyonda ilerliyorum, hız limiti koymuşlar 30 mil, 30 mile sabitledim gidiyorum tek şerit vermişler. inanırmısınız yaklaşık 10-15 mil boyunca arkamda onlarca araçlık kuyruk olmasına rağmen birisi de korna çalmadı, selektör yapmadı. bizde olsa adamlar korna selektör küfür, üzerine de yol çalışması için ortaya koyulmuş olan kukaların arasından geçerek herkesi tehlikeye atarak sollama yaparlar.
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün güvercine çarptım...
    güvercinde hata halbuki arabanın sesi 3 km ileriden duyuluyor .
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)