Geçmiş olsunnn
Geçmiş olsunnn
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Yonetimden rica ediyorum vbullete eklesinler "10tllik arabayi alicam 3tl masraf yapip 17lik arabaya 13 tlye binicem" vari konulara otomatik olarak bu konuya yonlendirilsin "Kamu spot" tarzinda bilgilendirici olur.
Arac sahibi arkadasim sana tavsiyem bir an once elinden cikarmaya bak gerci plakayida paylastin artik. Gazan mubarek olsun :/
Direksiyondaki eşşek olursa arabanın kaç beygir olduğunun ne önemi var...
Sen pek gormuse benziyormusun ?![]()
Herkezi kendin gibi zannetmemen gerektigini aci bi deneyimle ogrenmen hos olmadi. Umarim bundan sonrasi icin guzel zaman gecirmen dilegiyle. Sana ciddi tavsiyem adam etmeye calisma maddi olarak cok zorlanirsin. Beniki sahsi dusuncem karar senin![]()
'' sıfır '' araç almaya bayiye elde boya kontrol cihazıyla gidilen dönemdeyiz.
Geçmiş olsun umarım en az zararla kurtarırsınız paçayı.
Şuan motor karpuz gibi demiştim en başta ne kadar masraf çıkıcağı belli değil ben hala çok kötü olmadığını umuyorum sadece![]()
Batuhan Özkan
AHM PERFORMANS
kız aldım dul çıktı hesabı...
bir iki video çek iyi bir rakama satarsın...![]()
Olan olmuş bir kere, motor açıldıktan sonra liste faslında bir kaç parçacı gezmenizi tavsiye ederim.
pazardan aldım 1 tane eve geldim 1000 tane bilin bakalım ne bu![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
aah ben o sözüne güvenmeleri öyle çok yaşadım ki araç alırken![]()
hadi bu 9bin tl lik araç bugün satsan 4-5 bine yine satarsın, tecrübeme dayanarak ben de uğraşma diyorum.
ki yaptırdın diyelim bu acıyı yaşadığın araca binmek ister misin ? sat gitsin gözün görmesin. göz görmeyince unutulur bunlar ama tecrübe hanende baki kalır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)