Gecmis olsun
Biraz bile bile lades durumu var gibi
heves olunca birçok şeyi görmüyor insan.Geçmiş olsun
gecmis olsun, alacagin motorun ustasina gostermeden almamali, her markaya bakanlarin bile analayamadigi kucuk seyler buyuk masraflar olarak geri donebiliyor.
Bundan sonra arkadaslarin dedigi sekilde toplatip bir sure kullanip para ederken sat ve hirpalanmamis bir arabaya gec derim
ben olanaklarım dahilinde en iyi şekilde yaptırıp binmeyi düşüüyorum şuan.mekaniktir en nihayetinde yapılır yedeği yenisi alınır yani.8 liralık VTS masrafsıf adam olmaz.Sabredip 12-13 e bir VTS alsaydım yine buna benzer bir problem yaşayabilirdim.En azından şuan kullanırken kafam rahat edicek motor bugün açıldı yarında toplanmaya başlar ben gidip usta ile rakamda anlaştıktan sonra.Gömlek,piston,piston kollarında problem yoksa ve kranktada problem yoksa stock şekilde toplanıcak.belkide forget olur yarın listeyi bir alayımda
Batuhan Özkan
AHM PERFORMANS
krank lazım olursa bende var![]()
Bugün krank ihtiyacım olup olmadığı belli olucak şuan için umarm yoktur diyorum![]()
Batuhan Özkan
AHM PERFORMANS
geçmiş olsun herseyın bır çözümü vardır
Beklemesi sıkıyor yaa baya telefona bakıp ustadan gelicek telefonu bekler durumdayım desem yeridir
Batuhan Özkan
AHM PERFORMANS
senelerce" köprüyü kime satmıslardır" diye merak etmistimiyi niyet gercekten cok kotu bir sey. gecmis olsun.
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
usta ile konuştum krank kurtaıcak gibiymiş ama pistonlar falan dedi hey allahım yaakısmet işte piston gömlek falan girişmişken şeytan neler diyor yaa
![]()
Batuhan Özkan
AHM PERFORMANS
dostum gecmiş olsunhevesin kurbanı olmuşsun bu devirde kazıkcı cok
bir dahakine ders olsun.
aynı hataya bende düştüm yağ pompası yüzünden araba yatak sardı dün söküldü proje konusunuda actık hadi bakalım neler olucak
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)