bana yer kalmıycak olemı . fururum senı olm :D
Printable View
bana yer kalmıycak olemı . fururum senı olm :D
arkadaşlar yer yada bi sayı sınırı varmı yani 17 sinde dyelim katılım için gönderdik ücret ve formu kabul edilmeme gibi bi durumu varmı bu nedenlerden dolayı ?
anadolu yakasından gidicek olan varsa ben kesin geliyorum boş yer olursa atlıyım birisine :D
katılsammı dıcemde debrıyajım gıttı gıdıcek debrıyaj alırsam o gune kadar katılırım almassamda ızlemeye %99 gelırım :)
Planlarım oturursa ucakla gelirim yarısları izleriz. Ordan hep beraber bana araba alırız :D ashaushua ekibe bak draglardan cıkıp araba almaya gidioz :D ashauhsuahsau
bir gun bende gelecem :D
farketmezde burda izmit korfez yok biliyon :D
Tugral sanırım bensiz gidiceksin İstanbula neyse beni karşılayacak olan Kardeşim var İstanbuld Gürsel Sagolsun. sanırım ben geliyorum izlemeye ;)
gebzeden 2 araç akleyelim listeye e30 3.25 hartge honda vtech dün konuştuk zaten gökmenin orda dahasıda var haber bekliyoruz
inaşallah czt, yeni cupra r, cooper S, 207 rc-gt, corsa opc, golf gt-gti......... tarzı araclar gelirde karsılastırmalar sayfasına yorum yapmamıza gerek kalmaz, bunalrın nerdeyse hiç biri ulusa girmez bizimde gorme sansımız olur.