arkadaşlar banada yeriniz varmı veya gelmemi isterseniz seve seve
Printable View
arkadaşlar banada yeriniz varmı veya gelmemi isterseniz seve seve
Hayırlı olsun diyorum.
Daha once yarıs işine bu sene girmiyecegimi soyledim fakat: sayfalarca drag kurtarıldı,
Sonra dusuk gucteki araclar gibi vs sınıflar beyenilmedi.
Simdi herkeze uygun eşit sartlarda sınıflar yarattmaya calıstık,
daha oncede bagzı konularda arkadaslar bize uygun sınıf yoksa biz gene yollda gazlıcaz diyorlardı, inşallah cok katılım ile guzel bir gun olur.
bence katılan aracların 1000hp olmasına gerek yok, gecen sene standart 1.4 sınıfında araclar hep yanyana cekişmeli gitmişti bu senede oyle olur inşallah
Katılımı biraz erken kapatıyoruz CUNKU AMACIZMIZ KATILAN ARKADASLARI SADECE. BİYERDE TOPLAYIP YARISDAN ONCE DUSUNCELERİ ALIP, ONLARA GORE DUZELMELER YAPMAK.
eger bişey olsa katılırdık gibi dediginiz birşey var 1-2 arac için sınıflar degişmek fakat grup olarak katılanlar birşey isterse tabiki yapılır.
unutmayın bu katı kurallar olan ulusal yarıs degil, bu ulusalın antemanı ve ulusala giremeyen arkadaslar icin bi fırsat.
Ben yazarken sen de yazmısın senin yazını gormeden yazdım.
Güçlü araclar güne renk katıcak tabiki, izlemesi en zevkli sınıflar fakat genelde bnm arabam gucsuz bnm drag da ne işim var diyen cok insan oluyo, demek istedigim sınıflarda hep denk araclar olcuagı için en dusuk sınıf bile cok eglenceli geciyo.
süper haber,herkese iyi gelicek böyle bir org.
oo gzl egelncelı bı gun daha bızı beklıyo tenkü bugra dalton :D
wayy bee eskı sınıfımda yarıscam yıllar sonra :D
bi bakmışın katılmışım
araçlarınıızı iyi yükleyin ben ordayımm :D:D:D
ok bende ordayım
ben rx8le 1.0-1.4 sınıfına mı gircem eğer katılırsam=)
NA vtec power rulezzzzzz :D