hepimizin gonlunden geceni ortaya koymaya calısıyoruz biz . Gürkan ın ve benim amacımız bu taktirin için teşekkür ederim cok mutlu oldum :o...
Printable View
supersin abi tebrik ederim seni :)
bizim tek kazancımız emin olunki budur maddi acıdan 1ykr kazanmadan hatta 10 kez piste ekstra 600-700 tel faturaları ile bu piyasanın yani acıkca bizlerin hala ayakta kalmasını saglamaktır amac ....
gurkan ve ben sadece sunu düşünüyoruz :
Bizler otomobilciyiz ve eyer birileri bişey yapmaz ise sadece yazdıklarımız la kalır herşey .
eyerki ali mehmet ahmet yada herhangibiri bişey yapmaya cabalıyor ise destek olmalı katılmalı yardımcı olmalıyız ki türkiye bu eksik ve yetersiz kaldığı konuda ilerleyebilsin .....
hepinize tek tek desteğinden dolayı teşekkürler ....
Çok güzel tebrik ederim.
aferım halt ettın :D
bugra sen pistin neresine pusucaksın onu mrk ediyorum :D
etimmi canım sagole :D sen biliyosun okul bınasını :D
her yerinde yarıs direktorlugu agır bir yuk ogün pistte olan her hareketin oldugu noktadayım ...
okul binasında brifingi verirkende ordayım yarış sonunda katılımcıları ugurlarkende ogün tüm pist bana emanet Allah yüzümüzü kara cıkartmasın tugral senıde beklıyorum benı bul mutlaka yaw :D
direktor yazmasının anlamı belli geminin kaptanı ne ise pistin kaptanı ben olucam severek bu yukude gururla alırım herzaman iddada ederim trde kim nasıl yapıyorsa benım kadar adil benim kadar kurallara baglı baglanamaz kimse babam olsa tanımam acık ve net kimse şimdidien solıyım kırılıp gücenmesin STP tarif etsin bilenlerden :D
nıye ben bılenım anlamadım :D
haa hanı ulan su goruntusuyle konusması tutmayan bı tıp vardı oramı :D
Bugra elinize emeginize saglık simdiden, orda olacagız :)
Ekipler cam filminden baglamaz dimi :D
CS atalım yahu, pusmak dediniz de :)
bugra zaten yazılıcak en onemli seyleri yazmıs.
ilk basta o gun katılımcı ve seyirci olan herkes bizim dostumuzdur. bu ulusal bi yarıs degil oyuzden işi bilmeyen daha once draga katılamaıs ve o heycanı yasamamıs insanalr degiliz.
katılımın erken kapatılması: onceden katılanların fikirlerini almak. bu cok onemli.
ogun eş leşen araclar arasında anlasmazlık olabilir once 2 tarafta kabul ederse ve zamanımız yeterse, herkezi mutlu bi şekilde yollamaya calsııcaz.
bu sene kesinlik le drag yapmıcaktım, ama gecenelrde otobandaki denemede gordumki hem gercekten tehlikeli hemde yarısan yada izlemye cıkan hiç kimse zevk alamadı.
ayrıca biz yapmasaydık bu sene boş gecicekti, 1.4cc binek 1.6 sınıfları cok onemli, sektoreun gelişmesi acısından.
eger bşarı saglanırsa, bu sene yatırım yapılıcak, ve insanalr istedigi anda eşlesip piste gidip kendini deneyip geri gelicek hale gelicek.
LUTFEN PİSTE GELİRKEN SEHİR İÇİNDE COK SAKİN GELİN ORDAKİ İNSANALR BİZE HİÇ DE DOSTCA YAKLASMIYO SAKİN GELİRSENİZ POLİS İLE DERT OLMAZ, ZATEN ONLARDA PİSTE OLUCAK.
Sevgili Adrenalin Tutkunları ;
Geçen Sezonda İlki yapılmış olan ve yogun katılım ve izleyici ile geçen Organizasyonumuzun 2.sini yapmaktayız.
Türkiyedeki hemen hemen her sınıf ve katagorıde merak edilen aracların katılıcagı organizasyonumuzda sizleride katılımcı / izleyici olarak gormekten mutluluk duyarız.
23/03/2008 Pazar Organizasyon Planı
İdari Kontrol 08:30-09:30
Teknik kontrol 08:30-10:00
Görevlilerle brifing 09:30-10:00
Brifing ve start eşleşmelerinin belirlenmesi 10:15-10:45
Yarışma Startı 11:00
Neticelerin İlanı 18:00
Ödül Töreni 18:15
KATEGORİLER
STOCK CAR (A3 , Megane , Golf , Polo vs...)
SINIF 1 0 – 1400 cc Benzinli
SINIF 2 1401 – 1800 cc Benzinli
STOCK DIESEL CAR
SINIF 3 0 – 1400 cc Diesel
SINIF 4 1401 – 2000 cc Diesel
STREET STOCK CAR ( GTI, VTI, SI, GSI, CTR…vs)
SINIF 5 0 – 1800 cc Benzinli
SINIF 6 1881 – 2800 cc Benzinli
PROCOMP
SINIF 7 0 – 1800 cc 2 çeker aşırı beslemeli (cooper S, colt czt ,Saxo Turbo , VtiTurbo, A3 1,8T vs...)
SINIF 8 1800-2000 cc 2 çeker aşırı beslemeli (s2000 Turbo ,200Sx (s14), TypR Turbo vs ....)
SINIF 9 4 X 4 Turbo ve NOS uygulamalı arabalar
SINIF 10 3000 cc ve üzeri Atmosferik arabalar
***Onemli Not : 3 Arac Altında Kalan Gruplar Bir üst Sınıf İle birleştirilicektir ...
Katılım Şartları:
Eylence Gününe katılmak isteyen Katılımcıların , kayıt formunu tam olarak doldurarak en geç yarışma öncesi 18/03/2008 SALI günü saat 17:00’ye kadar dekont ile birlikte fax yada mail yolu ile ulaştırmalıdırlar. Bunun sebebi ise son anda gelen birkac arac için pisti ve diyer katılımcıları bekletmemek seri ve düzenli bir biçimde organizasyonumuza devam edebilmenizi sağlamaktır.Katılım Formunu ve Yönetmeliğini Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz .....
Katılım Formu :
İndirmek için Tıklayınız
Katılım ücreti :
120Ytl
Hesap No :
finans bank erenkoy subesi
sube kodu: 928
hesap no :14193635
Gurkan Samurtalı
****ÖNEMLİ : Bilgi bolumune mutlaka Katılacak aracı ve Sürücüsünün ismini not Düşünüz...
Organizasyon
Gürkan Samurtalı
E-mail : gurkan@turbokitstr.com
Gsm : 0533 745 13 23
Yarış Direktörü
K.Buğra Yıldırım
E-mail : byildirim@advancedtuningparts.com
Gsm : 0554 400 8009
Fotograf Ekibi & Destek
Tholl-ga Ve Techturkey Foto Team :D
Not : Tecturkey e Desteğinden Dolayı Teşekkür Ederiz ...
Mapped By Oz' uheuheuhe
Gelicem gelicem yerimi ayırttım bile :D İstanbul Sponsorumuz Gürsele, Drift sponsorum mechanix'e , pist sponsorum bugraya ayrıca selamlar :D Fotoğraf makinam ve ayakkabılarımla ordayım :D Mouse da getiricem ordan CS ye kacalım bi iki head atam size :D (mapper kralı OZ'a duyrulur landan atıcaz hileci diyemiceksin bidaha :hahaha: )
ordayızzz cok güzel olucak inş.