sabri 3. hangi mini:):):):):)
Printable View
34 BB 6060 :D maşallah çok güzel gidiyo aracın
rs le s2k in son kalkışıydı galiba pist çıkışında izlediğim finishe yakın geldiler
Ben burdan otoparktaki su birikintisinde epeyce eğlenen o corollalı arkadaşa teşekkür ediyorum hayatımda öle bi karakter görmedim cok eğlendim walla :):)
çok harika bi gündü son saatlerde artık arabada uyumaya başladım pistin içindeydim msupra burnumun ucundan geçti defalarca o araba hakkında yorum yapılıcak gibi değil yürümeye başladımı savaş çıkıyo ve maşallah sürücüsü gerçekten inanılmaz bi pilotajı var helal olsun ismail abiydi sanırım onun dışında sınıf 9 da 2. olan kardeşim uğuru ve er 306 sıyla erelimi kutluyorum golfle olan yarışlarını izledim :)
dönüşte stiloyu gördüm malesef s2000 ve gökmen abi dfalanda durdular ama tanıyolarmı bilmiyorum elbet tanıyan çıkar arabanın hali berbattı
Walla bilmiyorumda corolla çılgındı :) arabayı carpana kadar yada polis yaka paça götürene kadar yılmıcak dedimde yıldı ahuauauh
arabadan rakı ile indi zaten kadehi gösteriyor :D ondan sonrada birisi ordan bağırıyor lpg değil benzinli die ahaha
Asdassdads :D
Tipik ya valla alkışlayın beee diye bağırması falan :D