Evet bu guzeldi:D cok guzel makina ama masallah..Keske girseydi o da.
Printable View
gt35r civic iimiş :D
çaaataa patt patapaata :D
:D Reklamları sunduk falan :P
guzel gecmis gonul isterdi orda olmak nasip kismet degilmis:)
ula buna gelemedik,KUDURDUM,haftaya kesin İzmirdeyiz,emeği geçen,katılan,derece alan arkadaşları canı gönülden kutlarım....
[QUOTE=Emre-G;248242]Reklamlar:D
http://img291.imageshack.us/img291/5076/sv108015lm0.jpg
bu reklamlar su gibi olanlardan mı? :D merak ettim
yok bu su diil başka:)
k20yı harbiden mrk ettım boy boy aldı sanırım her yarısı:)
videoları beklıyoruz ama artık ya..
bide 2.0 kategorısınde tam sonucları alsak..
s2k typer fılan kalkmıs sanırım fotolarda görduğum...
sınıf 7
1. turbo 106
2. turbo civic
3. mini cooper s R 56
güzel bi gündü gayet :) yorucuydu ama eğlendik gayet güzel kalkışlar seyrettik.. kırmızı kadett iyi gidiodu.. 106 turboya maşallah,el emeği göz nuru bi araç.. msupra yine yaptı yapacağını.. 06 rs .. plaka clio rs in sesine hasta oldum :),beyaz h22 turbo gayet güzeldi.. B20 Eg kasa civic gayet güzel gidiyodu boştu sanırım yarısı :) amerikanlar kulağımızın pasını sildi derken vtecler kulak bırakmadı :D
Emeği geçen herkese teşekkürler...
Guzel bir gündü hernekadar cok abuk subuk insan izlemeye gelmiş olsada otopark sorunu olsada.S2000i başarılı kalkışlarından M suprayı herseyıyle beyaz 106yı başarısından Tayyarları ses ve görüntü olarak ziyafet yaşattıkları için kutluyorum başarılarının devamını diliyorum.
Bu arada dönüş yolunda bikaç kazaya tanık oldum haberi olan varmı?
fotograflarda 4 tane TypeR gördüm doğrumudur?
Onların durumlarını merak ediyorum sanrm aralarında BG felanda var
sadece stilo yu görebildik biz.. si ile vtec II görmedik ancak kötü durumdadı ve pert olmuştu.. s2000 li arkadaşta durmuştu tanıdığıidi sanırım.. ancak herkes ayaktaydı ve sanırım kimseye bişi olmadı.. geçmiş olsun.. dikkatli olmak lazım...