bence de vazgeç :D
Printable View
bence de vazgeç :D
bravo turbo sınıf 8 deydı 7. grup da 106 turbo 1. oldu tebrık edıyorum burdan :D
güzel gündü emeği geçen herkese teşekkürler :)
sınıf 8 de 3 arac oldugundan baska arabayla denemek ıstedıgınden ole oldu
özgür seredilmezmi o son kalkanlar :D
bravo civic :D 2side iidir erele denk gelen Si da cok iidi fransızlar efsunlu gibiydi bugun :D
msupra ztn bişi denmio
unutmadan seyirci galeyanına gelen toyota ve vectra soforude superdi :hahaha:
bilemem kim üzgün :D guzel gundu type r lar guzeldı derece alanları tebrık edıyorumm
günün şampiyonu bana göre şahin arkasında ŞAHİN STI yazıyodu :D
sınıf 5 çok iyiydi eşleşmeler özellikle çakılı ile boşu kaldırmadılar herkes denk kalkış yaptı. vti lar şaşırttı gerçekten..
2.0 a dicek bişe bulamıyorum Mantar ın civic si 11 numara çatır çatır selametle dedi herkese tayyar savaşını yasn U kazandı 2-0
msupraya laf yok zaten................
o stilo nun hali neydi öle ya :eek: motorun nerde oldugunu gören varmı ????
Harika bir gündü.. :) Vtec sesine doydum, videolardan izlemek istemiyorum artık sıkıyo.. :D
Msupra rakipsizdi,maşallah ilk kez canlı izledim, sildi süpürdü ortalığı.. AVK'nın Maserati'ye de üzüldüm, yolda çekici üstünde giderken gördüm..
Atmosferik vtecler çok üzüldü.. :D Fransızlar iyiydi onlara da maşalalh.. TB yakında kesin yüklenir çıkar.. :)
Son sınıftaki GT35Rlı civic ve bravo gerçekten fenalardı.. ayrıca arada geçen beyaz turbo civic de hem görsel hem işitsel şölen sundu.. :) zırt pırt geçen 1.6 imprezanın sesi de baya iyiydi.. :)
otoparktaki toyotanın şoförü içmişti galiba.. :D arabadan indktn sonra elinde rakıyla gördüm.. :D
tüm katılımcı ve organizatörlere teşekkürler.. yarışın nerdeyse 1.5 saat geç başlaması dışında bir sorun yoktu..:)
civic hakkatten çok güzeldi,maşallah
http://i220.photobucket.com/albums/d...d/DSCF5148.jpg
bide msupranın her kalkısında ters tarafa kacan bayragı sallayanda iidi ahhah :D
ben kırcak die çok korktum acıkcası.
2.2 turbo araba :) H22
Acaip sesi vardı bu beyazın :D