evet Haklısın işte bize soyleyene aracında sorun olana yada banka bulamayanlara tmm dedik ama onun dısın da kayıt yok, keşke herkez yapsaydı bende kapı numarası sayısında akrasız kaldım.
Pazar gunu katılıcakalrı 8:30 da orda bekliyoruz malesef. yagmur filan olurya bi anca yarısa baslayalım 5-6 ya kadar ordayız, boş vaktimiz kalsın yani
Katılcıak arkadaslar en gec 8:30 da piste giriş yapsın lutfen Bunun nedeni sizi uykusun bırakmak değil yarısı erken baslatıp erken biterelimki 6 ya kadar eglence kalkısı yapalım
pazar gunu taahadütname ve katılım formu doldurulucak yanınızda imzalayıp hazır gelirse iyi olur imkanı olanlar kask getirsin lutfen
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
50 sayfadan sonra iptal olmaz artıkın..(:
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
2.0 dızel sokmayı dusnuyorsda kategorıde kımse yok gıbı ya 2.0 dızelde sulhicim bızımkındede sitikirr yapıstrııyoz ahagagha TEAM gOOP
ben aracı beykozdan hazırlayıp gelecem sanımıyorum iptal olacağını olmamalıda kar lastikleriyle bile gelirim özledim yaaa drag yapmayı![]()
yok kanka ben team gop deil team çöp yolu habipler hahahaha..gecesi riddim gazş mahallesi...sabası umraniye safir hahaha
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)