bence de vazgeç![]()
bravo turbo sınıf 8 deydı 7. grup da 106 turbo 1. oldu tebrık edıyorum burdan![]()
güzel gündü emeği geçen herkese teşekkürler![]()
sınıf 8 de 3 arac oldugundan baska arabayla denemek ıstedıgınden ole oldu
özgür seredilmezmi o son kalkanlar
bravo civic2side iidir erele denk gelen Si da cok iidi fransızlar efsunlu gibiydi bugun
msupra ztn bişi denmio
unutmadan seyirci galeyanına gelen toyota ve vectra soforude superdi![]()
1881 - 193∞
bilemem kim üzgünguzel gundu type r lar guzeldı derece alanları tebrık edıyorumm
günün şampiyonu bana göre şahin arkasında ŞAHİN STI yazıyodu
sınıf 5 çok iyiydi eşleşmeler özellikle çakılı ile boşu kaldırmadılar herkes denk kalkış yaptı. vti lar şaşırttı gerçekten..
2.0 a dicek bişe bulamıyorum Mantar ın civic si 11 numara çatır çatır selametle dedi herkese tayyar savaşını yasn U kazandı 2-0
msupraya laf yok zaten................
o stilo nun hali neydi öle yamotorun nerde oldugunu gören varmı ????
Harika bir gündü..Vtec sesine doydum, videolardan izlemek istemiyorum artık sıkıyo..
Msupra rakipsizdi,maşallah ilk kez canlı izledim, sildi süpürdü ortalığı.. AVK'nın Maserati'ye de üzüldüm, yolda çekici üstünde giderken gördüm..
Atmosferik vtecler çok üzüldü..Fransızlar iyiydi onlara da maşalalh.. TB yakında kesin yüklenir çıkar..
Son sınıftaki GT35Rlı civic ve bravo gerçekten fenalardı.. ayrıca arada geçen beyaz turbo civic de hem görsel hem işitsel şölen sundu..zırt pırt geçen 1.6 imprezanın sesi de baya iyiydi..
otoparktaki toyotanın şoförü içmişti galiba..arabadan indktn sonra elinde rakıyla gördüm..
tüm katılımcı ve organizatörlere teşekkürler.. yarışın nerdeyse 1.5 saat geç başlaması dışında bir sorun yoktu..![]()
ben kırcak die çok korktum acıkcası.
OEM+
2.2 turbo arabaH22
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)