Honda Civic 1.4i S 1998 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 94295578
Takas gelmiş benim rexe arkadaşlar varmıdır tanıyan ?
Printable View
Honda Civic 1.4i S 1998 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 94295578
Takas gelmiş benim rexe arkadaşlar varmıdır tanıyan ?
buda benim aracım ufak bi pazarlıgı vardır tavan haric boyalı
Honda Civic 1.4i S 1998 Model 16.350 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 93889984
Ben olsam 1.4 is almazdım o paralara bindim biliyorum çok güzel araba zevkli motorları çok sağlam ben ve arkadaşımın elinden 7 tane 1.4 İS geçti hiçbirinde motordan sorun çıkarmadı.Ama fiyatlar aşırı yüksek. Clio Sport al 1.6 110 HP donanım herşey var LPG li mis gibi gez bence.
Teşekkürler pm atıyorum.
pm atıyorum
Makyajsız kasa olucaksa sunroof+klimalı düşünüyorum teşekkür ederim.
pm atıyorum.
Abi dediğim gibi kriterleri ortaya koydum bi görüşüp anlaşırsak hayırlısı olsun.
pm atıyorum teşekkürler.
Teşekkür ederim dediğim gibi makyajsız kasa olucaksa klima sunrooflu düşünüyorum.
Clio sport gerçekten donanım olarak güzel ama kimden duyup gördüysek herkesin değil ama çoğunun sunroofları sıkıntılı gibi. Teşekkür ederim.
İlgilenen yorum yapan herkese teşekkür ederim.
altını dolarıda geçti nasıl tırmanıyor fiyatlar artık anlam veremiyorum :)
İlk ilandaki araba temizoğlutemiz. :D
tercihini makyajlı kasadan yap. güvenlik paketli hem sunroofta varsa hiç kaçırma derim ana kaza durumunu iyice öğren
bende 1.4 is bakıyorum fiyatlar gerçekten yüksek.
Honda Civic 1.4i S 1998 Model 17.350 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 94908532
bu aracı bilen varmı
en sondaki ilanı güvenlik paketli+sunrooflu zannettim. bence sunroofu pek arama güvenlik paketli aracı satman çok daha rahat olur. benim tuzladaki arkadaş grubumda 17 tane ek kasa civic vardı vti dan tut 1.6 ies otomatik manuel güvenlik paket boş 1.4 is cartı curtu he bi de alacağın arabada bardaklıkla kol dayama varmı iyice bak derim :) çıkmacıda ek aksanın bardaklığının 400 lira olduğunu duydum :)
18-19 lira vereceğine arkadaşında dediği gibi vtec al daha iyi hem full hem vti olur :)
kışın al eğer alcaksanda 1.4 e o paralar verilmez , bende siyah vardı 150 binlerde 11 e vermiştim bir kaç yıl önce bileydim satmazdım :)
keske satmasaymısınn ... degerını bılmıuyomusun o zaman sen sahın parasın ahonda vermısın alan nası sevınmıstırr gercı araba ne haldeydı oda mecull
16 17 mılyarlık vti varda miilet neden 27 28 istıyokı bunuda acıkarlsanızz belkı pıyasaya daban yaptırırısnız ..
boyası kotu 99 model aracım var kız gıbı sadece boya ıstyr bılgınız olsun aldıgımda arka koltuk poşetı duruyrdu enkeı rpf1 jantlarla 18 5oo verırım varmı ısteyen fıyat bu:D
fiyatlar ucuk yazık gunah is e bu para verılmez