17 binlere çıktıysan kesinlikle makyajlı almanı tavsye ederim. 2000 model olan son ilan güvenlik paket , sunroof , klimalı ise ise mantıklı görünüyor. Ama makyajsıza 17 binlere çıkmak gereksiz olur.
Printable View
17 binlere çıktıysan kesinlikle makyajlı almanı tavsye ederim. 2000 model olan son ilan güvenlik paket , sunroof , klimalı ise ise mantıklı görünüyor. Ama makyajsıza 17 binlere çıkmak gereksiz olur.
2008 yılında hatasız boyasız 99 1.4is aldım 13500tlye,1.5 sene bindim ekstraları ile beraber 14500tlye sattım ki ozaman bana çoğu kişi bu paraya satamazsın diyodu çünkü 1.4 piyasası max. 15k tl idi.aradan 3 sene geçti 15k tl piyasası olan araç oldu 18-19k tl.ben 1.4 civic araca içi boyanmış (jdm)farı,ledli stobu,bbs jantı var diye 18-19 vermem.gider o fiyata daha modelli daha donanımlı daha güçlü bir araç alırım ki öylede yaptım 1.4ümü satıp üstüne 3k tl koyup 17500tlye 2004 alfa romeo 147 aldım digital klimalı cruıse cont.lü
istemenin sonu yok 1.4lere 30da istenebilir demekki veren varki satıcılar bu fiyatları isteyebiliyor...karar sizin
yav fıyat fazlada yanlıs anlamayın bu goruntu baska hangı arabada var bırı soylesın bana tekrar dıyrm fıyat fazla ama bu araba goruntusu bakımından dunyada tek bana gore;)adam yurt dısında zengın ve garajında emınol bırtane ek cıvıc var he nerden bılıyrsun dıceksınız sureklı takıpteyım yabancı sıtelerde;)
Tüm suç Şahincilerin bence. Şahinciler arabalarına 12-13 istemeye başladı. Bunu gören 1.4 sahipleri ohoo Şahinler bile 12-13ken benim arabam 15-16 dedi. Bunun üzerine otomatik olarak 1.6ies ler de 18-19 yaptılar. Vticılar da durur mu, koydular 25'i. Olan bize oldu, olmadı bu. :D
görüntü olarak güzel bir araç evet ama artık okadar ele ayağa düştüki her egsoz sesine dönüp baktığımda ek civic görüyorum ankara ve istanbulda özellikle şahinlerin tahtını sallıyor ek civicler.görünüşe gelincede daha güzel tasarımlı araçlar var misal alfanın tasarımını görünüşünü ek kasaya değişmem kendi görüşüm.
1.4is e 17-18 vereceğime eski kasa 156 alırım en azından daha perf. ve daha güvenlidir.
Alfa nın benzin tüketimi ve 2. eldeki piyasasının az oluşu bence en kötü etken.
Ben civic kadar kolay satılan bir araba bilmiyorum.
Son arabamı hb , 1.4 98 mod. full dü. 15.500'e ***** sitede ilan aktif oldu 4. saatte noterdeydim :)
17'ye arkadaş makyajlı full civic alsın 1 tL zarar etmeden istediği zaman satar.
Bence civic'in en büyük farkı bu, yakıt tüketimininde çok önemli bir rolü var tabi.
16-17liraya 1.4is alana kadar gidip saxo vts veya bulunabilirse 106gti falan alınabilir.
Görünüm olarak EK kadar iyi olmaya bilir tabi ki bu zevk meselesi tartışılamaz.
abi genel olarak haklısın ama araç satma olayı birazda şans işi,ben 1.4ü 1 ayda sattım ki hatasızdı,alfayı ilan verişimin 2. gününde sattım hemde karlı olarak
yakıt konusunda gelince lpg ile alfaların çokda korkulacak yakıtı yoktur.1.4 ile arasında dağlar yok ki biri 90hp biri 120hp
1.4 is'ler lt olarak 100km de benzin ;
gazlayarak
sakin kullanım
sehirdışı (karısık hızlı yavas ortalama)
orta halli gazlamalı olarak siçinde
ne kadar yakıyor ?
sattığım aracın şusu busu var derim rahatlıkla alan alır misali verdim , o zamanlar fiyatlar o düzeydeydi zaten max. 13 falandı yapılı olanlar öle gitti..
1.6 ies im vardı fulldü temiz araçtı onuda 3 sene önce 16 ya vermiştim km falan düşüktü , bi aracın ederi vardır istenir ama kalkıp boş araca 17-18 demek yanlış bence , emeği olana lafımız yok zaten ;)
nakıt sıkıntısı deıl turkıyede sayılıdr tertemız bınılecek vti degerıde odur oda siteye uyedır zaten ..
tertemız dedıgının basından neler gecmısrtır sorabılırsın burdakı ınsanların adan z ye ne varsa acıklayacaklardır ..
650 km 300 km klıma acık 120 tl benzın yaktımm aracım sohc vtec ayrıca .. 120 130 aaarası ıkı kere 230 lara cıktım son petrolu kacırdıktan sonra yaklasık 250 km 90 80 arası gıttım
o zaman bunu ayart edebılırsınız haybıye konusmıyalım sevıye herzaman guzeldır saygıyı getırır
sen demek istediğimi anlamadın herhalde ama neyse önemli değil , uzun süredir honda fanatiği biriyim , elimden geçmişte bi araç kendi şahsi fikrimi söledim , odur budur istiyen kaideye alır istiyen almaz sıkıntı yok ;)
Tabi dediginiz bir yerde dogru. Temiz gösterim aldıktan sonra can yakan araçlar var. Ama dedigim mantık da da insanlarda var. Bir kaç kez denk geldim ve gerçekten temiz düzgün kullanılmış araçların ies parasına gittigini gördüm. Bu durumda bekleyip butür araçları avlamak en iyi yoldur bence
Acele etmemeye çalışıyorum araştırma içindeyim ama bu paralara vti bekleyecek sabır dervişte var bende yok :D Kaldıki ben çok gezicem yakıt tüketimi benim için önemli vti a lpg takmak olmaz gibi gazlamalık bi araç sonuçta ha denk gelir alırda takarsam bilemem tabi :D
Sondaki ilanda sunroof yok orj deri döşeme klima güvenlik paketi var. Makyajsız sunroof klima şart benim için. Teşekkürler.
Alfayı satmak görüp duyduğum kadar biraz şans işi sanırım hemen satabilende var uzun süre bekleyende. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Clio rs, gti, vts de düşündüm ama dediğim gibi bu tür gazlanacak araçlara lpg takıp binmek pek hoş olmaz diye düşünüyorum zira ben çok gezicem dediğim gibi tüketim benim için önemli.