User Tag List

Sayfa 5/13 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
231 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Civic 1.4is sorgu, tavsiye, yardım

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 honda yerine getz e binerim honda alacaksan 1.6 vti full olacak belası olmayacak fiyatı uygun olacak yoksa alınmaz
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmged_jan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.4 honda yerine getz e binerim honda alacaksan 1.6 vti full olacak belası olmayacak fiyatı uygun olacak yoksa alınmaz
    valla 1.4 hondan olsa böyle demezdın getze bındım valla alabılcegım son arac bıle degıl
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyatlar biraz yüksek fakat ben illa bunlardan birini istiyorum derseniz.Füme ve kırmızı olan araçlar dikkatimi çekti.Yakıt tüketimin tabiki diğer baktığın araçlara göre az olur fakat keyfi başka.Sen bilirsin.

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ek kasa artık bir efsane oldu bile çoktan, o yüzden onu alacağıma bunu alırım konusuna girmek yanlış. Zaten ek kasa kafaya konmuş, aralarında seçim yapmaya kalmış iş, hala Clio Getz muhabbeti dönüyor. Fiyatları fazla mı? Evet. Başka alternatifleri var mı? Evet. Ama Ek kasa başka. Hiçbir araç zaten fotoğraflardaki gibi durmuyor,neler neler çıkıyor. Önemli olan temizini bulmak, hırpalanmamış olanları bulmak. Hayırlısı olsun, her gün sahibinden'e en az 5-6 yeni ilan düşüyor, kovalamak gerek biraz.

Bad-Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    getz falan hikaye hondaya bindikten sonra dengi başka bi araç çok zor oluyor , temiz ve uygun bi araç bulursun inş. bu ara zor olsa da
    Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...

erhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiyatlar ucuk yazık gunah is e bu para verılmez
    genelde arac piyasasi yukseldi

rapstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilgilenen yorum yapan herkese tesekkur ederim acele etmiyorum arac konusunda. Secim konusundaysa alternatif olarak koydugum kriterlere uygun arac onerilerileriniz varsa degerlendirecegimide soylemistim. Ben bulamadim ozellikle yakisiklilik konusunda tamam zevkler tartisilmiyor ama bende bu araci begeniyorum parca bulunurlugu nispetn sorunsuzluguda buyuk etken.Allah herkesin gonlune gore versin.

krm106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ek Vazgeçilmezdir Yıllardır 106 ve Ek Kasa Arasında Gidip Gidip Geliyorum

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşalar bi bilgilendirme yapayım ilandaki aracı bi kardeşimize almaya niyetlendik,(araç daha önce Ankara Polatlıdaydı,askeri personel sahibi)değişenleri göze almıştık defalarca sorup pert kaydının olup olmadığını sorduk kesinlikle yok dedi,airbaglar ilan açılmadı dedi.Aracı servise soktuğumuzda 13 bin gibi bi hasar kaydı çıktı.Tabi servis parasını kendisi ödetip çıktık.Bilginiz olsun boş yere sizde gidip masraf etmeyin
    Honda Civic 1.4i S 2000 Model 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 94167447

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abı arac duzgun duruyr kesınmı yanı belkı eskı plakadır ben aracın bıyerıne baksam anlarım msnden söylerım abı oraya bak eger duruyrsa tamamdır
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşalar bi bilgilendirme yapayım ilandaki aracı bi kardeşimize almaya niyetlendik,(araç daha önce Ankara Polatlıdaydı,askeri personel sahibi)değişenleri göze almıştık defalarca sorup pert kaydının olup olmadığını sorduk kesinlikle yok dedi,airbaglar ilan açılmadı dedi.Aracı servise soktuğumuzda 13 bin gibi bi hasar kaydı çıktı.Tabi servis parasını kendisi ödetip çıktık.Bilginiz olsun boş yere sizde gidip masraf etmeyin
    Honda Civic 1.4i S 2000 Model 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 94167447
    ah be abi keşke sorgulatsaydın forumda boşuna uğraşmamış olurdun,cahit düşünüyodu bu arabayı ben gittim inceledim belliydi zaten arabanın durumu

SerkanKurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Civic 1.4i S 1998 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 92190584

Şu arabaya kazalı diyen varmı mesela arkadaşlar ? resimlerden anlıyan varsa tebrik edicem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mn panjurun orda kaput tampondan önde ve motorun ıcı ne pis oyle
    www.honda-tech.com

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet beyler yokmu ısteyen gıttı gıdıyor 1 hafta antalyada görmek ısteyenler gorebılır.

Techden alacaklara 17
    Honda Civic 1.4i S 1998 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 88725169

SerkanKurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mn panjurun orda kaput tampondan önde ve motorun ıcı ne pis oyle
    PM attım sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abı arac duzgun duruyr kesınmı yanı belkı eskı plakadır ben aracın bıyerıne baksam anlarım msnden söylerım abı oraya bak eger duruyrsa tamamdır
    Yetkili servis kayıtlarıda bi yanlışlık yoksa kesin.

krm106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telefonda Benimle Öyle KEsin Konuştu ki Araç Sahibi Aracı ASkeri personelde Oldugunu göz önüne alarak İnanıp güvenip gittik. ayrıca tam 3 gün boyunca telefonda defalarca konuştum. Ve Gece Bursadan 3 kişi çıkıp gittik Sabah Gördüğümüz manzara karşısında inanın sinirden ayaklarım titredi hayatımda gördüğüm en kötü civicle karşı karşıya kaldım aracın sağ kulesi hala dönük nasıl toplandıysa kaputu kapanmıyor bile arka kelebek camlar akvaryum slikonuyla yapışmış inanılmaz kötü. İç aksam desek plastikiğin tamamı kırık diyebilirim. kesinlikle uzak durun. biz birbirimize giricektik Allahtan yanımda arkadaşlarım vardı. Kendimi ankara otobüsüne zor attım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krm106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telefonda Benimle Öyle KEsin Konuştu ki Araç Sahibi Aracı ASkeri personelde Oldugunu göz önüne alarak İnanıp güvenip gittik. ayrıca tam 3 gün boyunca telefonda defalarca konuştum. Ve Gece Bursadan 3 kişi çıkıp gittik Sabah Gördüğümüz manzara karşısında inanın sinirden ayaklarım titredi hayatımda gördüğüm en kötü civicle karşı karşıya kaldım aracın sağ kulesi hala dönük nasıl toplandıysa kaputu kapanmıyor bile arka kelebek camlar akvaryum slikonuyla yapışmış inanılmaz kötü. İç aksam desek plastikiğin tamamı kırık diyebilirim. kesinlikle uzak durun. biz birbirimize giricektik Allahtan yanımda arkadaşlarım vardı. Kendimi ankara otobüsüne zor attım
    geçmiş olsun...

Mert- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanların içi nasıl rahat ediyor anlamıyorum. sen kalk adamı başka şehirden çağır, telefonda bir sürü yalan at..şerefsizlik hat safhada

sonra bir de hiçbirşey olmamış gibi pişkin pişkin konuşup sırıtır bu adamlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)