Valla tek kapı spor araçlar içinde cok güzel geliyo gözüme Scirocco, satmak hiç istemiyorum ama şartlar. Bmw 3 serisi yeni kasa alınıcaksa 320 falan onların fiyatları 55 58bin euro olarak degişiyo sanırsam ama onlar 4 kapı Rocco 2 kapı![]()
Ayrıca 320i ile denedim kendi roccomu stock digeri daha 4200km de idi bmw. Aynı gidiyoruz 200 210 gibi geçmeye başlıyo hatta.
dsg her ne kadar güzel bir şanzıman olsada vites topuzunu elimde hissetmem lazımarabayla mucade etmek gibisi var mı ?
manuel almalısın 2 ayak 3 pedal en iyisihem insanın canı skılır dsg de bas gitsin bas dursun ne o öle
![]()
bana sorarsan DSG polo GTI sahibi biri olarak manuel derim.Dsg gerçekten ekonomiktir(otomatik şanzuman çok yakar genellemesinide çökerten bir şanzumandır), performanslıdır.Istanbul ve trafik için birebirdir fakat.Oldumuda oluyor işte dsg çok pahalı ve narin bir şanzıman türü çift kavrama olduğu için 2 tane otomatik şanzıman varmış gibi bir süre sonra çok belalar getirebiliyor garantisi bitip problem olması durumunda .Hele modifiye işinin sonuda yoktur Yazılım yaptırıcam dersiniz gerisi gelir.Ki sadece yazılım bile sıkıştırmaya yeter arabayı.Kısacası İlk birkaç ay iyiki dsg almışım diyiceksiniz ama sonra gerçekten bayıyor.Hane 1 saniye kaybım olsaydı problem olmazda manuel alırdım.Ama maalesef manuel polo gti türkiyeye gelmiyor.Belkide ben manuelci olduğum içindir ama manuelin keyfi hiçbir şanzıman türünde yok çünkü sen yönetmiyorsun tam olarak arabayı
bugatti de bile dsg var gerisini sen düşün =)
kusursuz vites atıyor rahatlığı da cabası..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
DSG alınmalı,gerçekten rakipsiz
10 milyar diye biliyordum ben
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)