masrafını sorununu vs bilmemde dsg dururken manuel almam ben...çok keyifli ve rahat bir şanzıman
Dsg zevkli bir vites tmm geçişlerde kayıp yaşanmıyor dolayısı ile dsg rocco manueli geçiyor. ama yinede insanın kafasında bir soru işareti kalmıyor değil sıkıntı çıkarırmı diye.
rocconun manuel vites olanını kullandım, rezalet bir şanzımanı var, çok sert geçişleri kemikli. 1.4 tsi alınacaksa kesinlikle dsg alınmalı. k04 setuplu 2.0tfsi alıp dibine kadar yüklenecekse manuel alınmalı.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
dsg sorunları eskide kaldı. yenilerinde sorun yaşayan yok. aldında 100lerce adamın içinden sorun çıkanı seninki oldu diyelim. ilk 2 yıl zaten rahatsın garantidesin. e roccoyuda alıp turşusunu kurmayacaksın.
demekki dsg candır. garantisi bitene kadar sen sıkılıp satılığa çıkarmış olursun zaten![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Her türlü dsg, hatta vw tercih etmek için güçlü sebep, başyapıt dsg
Golf MKVII 1.6 Tdi
Millet DSG için vw alıyor abiAman diyim DSG rahatlıktır
![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
sanırım manuel in tek avantajı vites oranına göre daha iyi yürüyor...
diğer her türlü dsg tercih edilir...
03 STİ
Bende dsg kullaniyorum ki en dolu dsg dir heralde methanol e kadar var arabada su ana kadar masallah sorun cikarmadi arac 2012 model
Volkswagen Golf 7.5 highline 1.4 tsi dsg
Stingray CS 195 volvo penta 4.3 V6 225 hp
DSG7 ara hızlanmalarda çok daha iyi kısa şanzıman oranları sayesinde.
Ben sorun yaşamamak ve yükleme amacıyla Manuel aldım. Aynı motor ve şanzımanlara sahip zaten golf ve rocco.
Manuel şanzımanın, ömürlük devirleri bitmek bilmiyor. Biraz daha kısa olsaymış tadından yenmezdi ama. 4.viteste 215 gören bir araca sahibim, bu nedenle ara hızlanmalarda yavaş kalabiliyor. S2000'in 5.viteste 200 gördüğünü düşünürsek
Ancak şöyle birşeyde var. 3.vites 100-220 arası denediğinizde, manuel dsg'yi geçiyor. DSG'nin en büyük avantajı 2.vites 50-60 arasında. 160-180 ve üzeri hızlarda manuel anlayamadığım bir şekilde geçiyor.
Sırf trafik derdinden DSG alınır ama konyada istanbul gibi trafik yok tabi ama yinede dsg derim rahatlıgı baska hemde cok hızlı vites atıo namussuz![]()
Valla benim araç, 2010model 160hp yeni konsol var üstünde. 6lı cd dokunmatik ekran ve bixenon var. coilover diff ve kanat var. Ben gayet memnunum 2senedir kullandım sorunsuz sıkıntısız. Yurt dışına cıkmasam satma niyetim bile olmazdı.
Alıcakken kesinlikle DSG alın bence sorun cıkarma azaldı yeni modellerde.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)