User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
67 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: az önce yaşadığım olay (çözüm)

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polislerin yazdığı cezaları hukuk sistemimizle bağdaştıramıyorum..

Şöyle ki;

Polis herhangi bir hatalı durumda veya bu konuda geçtiği gibi hatalı olmayan durumda ceza yazabiliyor. Varsayalım ki ortada gerçekten bir hata var ve polis bunu görüp ceza yazdı..

Ben buna itiraz ettiğimde, mahkemeye başvurduğumda kesinlikle kazanmalıyım. Neden mi? Öncelikle polisin gördüğü olay haricinde bahsi geçen suçu işlediğime dair hiçbir kanıt yok. Kanıt olmadan da suç söz konusu olmamalı..İkinci olarak masumiyet karinesi.. Neydi, suçluluğu ispatlanana kadar herkes masumdur. Yani ben itiraz ettiğimde ceza yazan polis suçu işlediğimi somut kanıtlar ile ispatlamalı. Kanıtsız suç olmayacağına göre kanıt yoksa suçluluğum ispatlanamayacağından ceza neye dayanarak yazılıyor?

Bu mantık ve hukuk çerçevesinde yazılan tüm cezalar ( görüntü - video kaydı olanlar hariç ) geçersiz olmalı.. Memur arkadaşların ve avukat arkadaşların bu konudaki yorumlarını merak ediyor, yanlışım varsa düzeltmelerini rica ediyorum..
    Benim bildiğim kadarıyla polisin yanında başka bir polis memuru varsa şahit olarak gösteriliyor o sizin dediğiniz açığı böyle kapatıyorlar.Fakat bunun dışında dedikleriniz doğru.Onlarda biliyorlar cezayı iptal ettirebileceğinizi fakat adam akşama kadar canı sıkılıyor veya müşteri çıkmıyor(bu söylediğim bazıları için geçerli) durduruyor seni cezayı yazacak kesin.Ya parasını versin bana veya devlete yada uğraşssın dursun diye düşünüyor.Sonuçta onun için problem değil 3 dakikalık iş.Ama sizin itirazınız günler alıyor.Maalesef herkes iyi niyetli olmuyor işte.Maalesef trafiğimiz böyle.Kısacası sizi bir polis durdurduğu zaman ceza yazması için seçenek bol.aramızda kaç kişi tebeşir veya ceset torbası tutuyorki bagajında?

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu olaylardan sonra ne kadar eğitimli polislerimiz var , vay halimize ne olacak bu memleketin hali böyle..

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 6. ayağı olan Ford Otosan Kocaeli Rallisi’nde büyük bir rezalet yaşandı. Yarış arabalarını durduran trafik polisi, belgeler eksik diye ceza yazmak istedi. Geç kalma tehlikesi yaşayan yarışçılar, polise uzun süre dil döktü

Kısa adı KOSDER olan Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen ve Türkiye Ralli Şampiyonası`nın 6. ayağı olan Ford Otosan Kocaeli Rallisi, büyük bir rezalete sahne oldu. İntertex Fuar Alanı`ndan çıkarak yarışın başlayacağı Umuttepe'ye yol alan yarış arabalarına, İl Emniyet Müdür Vekili Ali Şahinli'nin talimatıyla ceza yazılmak istendi.

TOPLANTISI YAPILMIŞTI
    Kocaeli Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü'nden yetkililerin katıldığı İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 28-29 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 6. ayağı olan Ford Otosan Kocaeli Rallisi'nin yapılmasına izin verilmiş ve yarışma bu kurumlar arasında koordine edilmişti.

YARIŞ GÜZEL BAŞLADI
    İntertex`te düzenlenen törende Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün ve KOSDER Başkanı Ceyhun Yalçın, yarışta mücadele eden 42 pilota start verdi. Ford Otosan'ın 11 yıldır ana sponsor olduğu ralli, iki ayak üzerinden 124 kilometresi özel etap olmak üzere toplam 379 kilometre üzerinden koşuluyor. Önceki gün başlayan yarış dün de devam etti.

İKİ ARACI DURDURDULAR
    Kocaeli Valiliği'nden izin alınarak düzenlenen yarışmanın başlayacağı Umuttepe`ye giden 2 yarış arabası, İl Emniyet Müdür Vekili Ali Şahinli'nin talimatları çerçevesinde trafik polislerince durduruldu. Sürücüler ve arabalar hakkında tehlikeli sürüş, abartı egzos sesi ve plaka bulunmadığı iddialarıyla işlem yapılmak istendi.

ANLATMAK İSTEDİLER
    TEAM-47 takımında yer alan Yiğit Timur idaresindeki ve co pilotluğunu Efe Ersoy'un kullandığı yarış arabasıyla; Neo Motorsport takımından Adil Küçüksan ile Gürkan Menderes idaresindeki yarış arabası polis tarafından Umuttepe yolu üzerinde yol kenarına çekildi. Neye uğradığını şaşıran pilotlar durumlarını anlatmak isteseler de kimse onları dinlemedi.

BIRAKIN, GEÇ KALACAĞIZ
    Özellikle TEAM-47 takımındaki Yiğit Timur, “Bu bir yarış aracı, yarışırken belge mi taşıyalım? Bu işi senelerdir herhangi bir belge taşımadan yaptık. Belgelerin hepsi fuar alanında. Bırakın geçelim. Yoksa geç kalacağız” diyerek adeta isyan etti. Polis ekipleri, arabalar yarışlarda zarar görmesin diye takılan karton plakaları da bahane ederek işlem yapmak istedi.

İLK DEFA KARŞILAŞTIM
    Yaklaşık 20 dakika kadar bekletilen ve yola devam etmeleri için dil döken yarışçılar, gelen ikinci bir emirle yollarına devam ettiler. Bir süre sonre olay yerine gelen KOSDER Başkanı Ceyhun Yalçın da olan bitene bir anlam veremediğini ifade etti. Yalçın, “Biz bu yarışları yıllardır düzenliyoruz, ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım” dedi.

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üstteki mesajda fotoğrafta gözlüklü polis kıyafete bakıyo tuhaf tuhaf, bilmiyodur Allah bilir yarış tulumunu. yuh arkadaş fransa'ya göndersen bunları, monaco'da hamilton'a ceza keserler.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstteki mesajda fotoğrafta gözlüklü polis kıyafete bakıyo tuhaf tuhaf, bilmiyodur Allah bilir yarış tulumunu. yuh arkadaş fransa'ya göndersen bunları, monaco'da hamilton'a ceza keserler.

kesin sanayideki tamirci arabayla gazlıyor sanıyor

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Babamda bu sabah yemiş cam filminden cezayı 154 lira almış 35 yıldır araba kullanan adamın ilk cezası bizde itiraz edicez önceki davaları emsal göstererek nasıl olsa şu an gün içi boşta uğraşır sorun yok
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

Bad-Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çoğrafya , matematik sorcaklarına keşke işe uygun kişileri alsalar ama nerde
    Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben durduğum yerde ceza yedim
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işin bokunu çıkardılar.sonuna kadar gidin bence..millet ses etmedikçe işi çığırından çıkarıyorlar
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu açan kişiye bir soru sordum, cevabını alamadım..

Öyle yazdığını editlemekle olmuyor bu işler..

Güncelleyeyim sorumu..

önce yazıp ondan sonra ne anlama geldiğini soranlar olunca sildiğin "öncelikle n.t.p.v.a.s" ne anlama geliyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sulh mahkemesine gidin trafik cezasının iptali davasını açın. Eğer anlattığınız gibiyse %99 ceza iptal edilir.

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önce yazıp ondan sonra ne anlama geldiğini soranlar olunca sildiğin "öncelikle n.t.p.v.a.s" ne anlama geliyor?
    o kısaltmaya konunun başlangıcında ben de dikkat ettim, evet editlemiş. arkadaş orada "ne kadar türk polisi varsa a... s..." mi demek istemiş acaba? editmesiyle birlikte konuyla alakalı sadece bu aklıma geldi. inşallah düşündüğüm gibi değildir.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu açan kişiye bir soru sordum, cevabını alamadım..

Öyle yazdığını editlemekle olmuyor bu işler..

Güncelleyeyim sorumu..

ordaki t nin k olması lazım kanımca...
    Loading...

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ordaki t nin k olması lazım kanımca...
    yok yok türk olarak düşün o t yi

atabay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun.sizin her seye efendi bir sekilde yaklasiminiz bu gorevlilere bal kaymak olmus .tatli ser efendi kabadayi abilere hadiii hadiii tamamm bu sefer affsdiyorum derdii.belkii
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu sahibine soruyorum. Flaşör yanık seyretmek suçmuymuş? Baktınız mı trafik kurallarına?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır oraya bir şey yazıyor, ondan sonra iki kişi soruyor nedir diye, o soru sorulmuş mudur, birileri bir şey yazmış mı hiç sallamadan devam ediyor..

Neyin kısaltmasıymış o ciddi merak ediyorum.. Öyle kısaltma falan değil, böyle aslanlar gibi yazacak buraya o arkadaş.. Yüreğin yetmiyorsa yazmayacaksın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoca efendi>Milletvekili>Milletveki​li yakını>Polis>Halk..... Yaşasin demokrasi.........
    Okumadan imzalamam.....

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu olaylardan sonra ne kadar eğitimli polislerimiz var , vay halimize ne olacak bu memleketin hali böyle..

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 6. ayağı olan Ford Otosan Kocaeli Rallisi’nde büyük bir rezalet yaşandı. Yarış arabalarını durduran trafik polisi, belgeler eksik diye ceza yazmak istedi. Geç kalma tehlikesi yaşayan yarışçılar, polise uzun süre dil döktü

Kısa adı KOSDER olan Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen ve Türkiye Ralli Şampiyonası`nın 6. ayağı olan Ford Otosan Kocaeli Rallisi, büyük bir rezalete sahne oldu. İntertex Fuar Alanı`ndan çıkarak yarışın başlayacağı Umuttepe'ye yol alan yarış arabalarına, İl Emniyet Müdür Vekili Ali Şahinli'nin talimatıyla ceza yazılmak istendi.

TOPLANTISI YAPILMIŞTI
    Kocaeli Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü'nden yetkililerin katıldığı İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 28-29 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 6. ayağı olan Ford Otosan Kocaeli Rallisi'nin yapılmasına izin verilmiş ve yarışma bu kurumlar arasında koordine edilmişti.

YARIŞ GÜZEL BAŞLADI
    İntertex`te düzenlenen törende Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün ve KOSDER Başkanı Ceyhun Yalçın, yarışta mücadele eden 42 pilota start verdi. Ford Otosan'ın 11 yıldır ana sponsor olduğu ralli, iki ayak üzerinden 124 kilometresi özel etap olmak üzere toplam 379 kilometre üzerinden koşuluyor. Önceki gün başlayan yarış dün de devam etti.

İKİ ARACI DURDURDULAR
    Kocaeli Valiliği'nden izin alınarak düzenlenen yarışmanın başlayacağı Umuttepe`ye giden 2 yarış arabası, İl Emniyet Müdür Vekili Ali Şahinli'nin talimatları çerçevesinde trafik polislerince durduruldu. Sürücüler ve arabalar hakkında tehlikeli sürüş, abartı egzos sesi ve plaka bulunmadığı iddialarıyla işlem yapılmak istendi.

ANLATMAK İSTEDİLER
    TEAM-47 takımında yer alan Yiğit Timur idaresindeki ve co pilotluğunu Efe Ersoy'un kullandığı yarış arabasıyla; Neo Motorsport takımından Adil Küçüksan ile Gürkan Menderes idaresindeki yarış arabası polis tarafından Umuttepe yolu üzerinde yol kenarına çekildi. Neye uğradığını şaşıran pilotlar durumlarını anlatmak isteseler de kimse onları dinlemedi.

BIRAKIN, GEÇ KALACAĞIZ
    Özellikle TEAM-47 takımındaki Yiğit Timur, “Bu bir yarış aracı, yarışırken belge mi taşıyalım? Bu işi senelerdir herhangi bir belge taşımadan yaptık. Belgelerin hepsi fuar alanında. Bırakın geçelim. Yoksa geç kalacağız” diyerek adeta isyan etti. Polis ekipleri, arabalar yarışlarda zarar görmesin diye takılan karton plakaları da bahane ederek işlem yapmak istedi.

İLK DEFA KARŞILAŞTIM
    Yaklaşık 20 dakika kadar bekletilen ve yola devam etmeleri için dil döken yarışçılar, gelen ikinci bir emirle yollarına devam ettiler. Bir süre sonre olay yerine gelen KOSDER Başkanı Ceyhun Yalçın da olan bitene bir anlam veremediğini ifade etti. Yalçın, “Biz bu yarışları yıllardır düzenliyoruz, ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım” dedi.
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

plakası varsa tescilliyse, trafikte seyrediyorsa ceza yazabilir normal bu yadırgamayın polisleri, yarış otomobillerinin bir kısmı plakalı muayeneleri vs olmak zorunda eğer trafiğe çıkmak isteniyorsa
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üflermisin sabaha mı bırakırsın arkadaş.. geçmiş olsun
    RACE WERKS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)