User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
150 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Çiftkurtlar Rezilliği...

tegci_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çiftkurtlar kadar rezil bir firma yok falken lastiklerinin distribütörlüğünüde yapıyorlar 3 sene önce bayiliğini bıraktım adamlar gümrükten mal çekicez diye ödeme istiyorlardı bizde ödemeyi yapıp 1 ay mal bekliyorduk en sonunda film koptu bağları kopardım. yerinizde olsam sağlam bi avukat tutup emdikleri sütü burnundan getirinceye kadar uğraşırdım Allah yardımcınız olsun.
    Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olurmuş. Yunus Emre

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ciftkurtlar ve vergi! Dua edin uste para istememis!
    Bir kac sorum olucak;
    Otv makbuzunu gordunuz mu?
    Gumruk beyannamesini gordunuz mu?
    Sormamdaki sebeb,galeriler(ozellikle ciftkurtlar gibi kurtlar!) size yuksek fatura kesip,araci gumruge cok dusuk beyan ile sokuyor,eger gumruk itiraz ederse,otv sini beyan ile dusuk yatiriyorlar! Yada 3-4 kez zarar fatutasi kesip,aracin otv matrahini illegal yollarla dusuruyorlar!
    Maliye mutlaka bu vergi zayini tahsil ediyor ve ceza kesiyor! Hata cogu zaman araca satilmaz kaydi koyup,elinizde 5 para etmeyen mal kaliyor!
    Bu dedigim iki evragin asillarini isteyin,vermiyorlarsa yikin ortaligi! Ben 2009 yazinda Gt-R almistim,80 dolardan soktuk demislerdi,ustune dusmedim ancak 40 dolarda soktuklarini ogrenince sok olmustum!
    Mesela bakirkoydeki "meshur" galeri, F458'e 41.000 euro otv yatirmis,hesabi siz yapin!!
    Oyuzden ben Gt-R imi kendim getirdim,tam fatura tam otv... Alirkende icim rahat satarkende...
    Aman dikkatli olun...

MUY37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OTV makbuzunu istedik haber vericekler... Gumruk beyannamesinide arayıp istedim yazınızı okuduktan sonra. Haber bekliyoruz , eğer Chevrolet Türkiye gerekeni yaparsa zaten çarşı pazar karışıcak gibi duuryor.
    - The Ultimate Sleeper -

8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapmicaklar pardon yapamiyacaklar... Cunku hersey ortaya cikicak. Bence siz gumruge ve vergi dairesine gidip,sahibi oldugum su sase nolu aracin evraklarini istiyorum diyin. Artik bilgisayar ortaminda hersey. Vakit kaybetmeden baslayin...

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bundan altı ay kadar evvel ciftkurtlar tarafından ithal edilmiş bir m3 e alıyordum. Arabanın sahibi Kartal da bir Fiat bayiisi idi. Satın almak icin evraklarını aldım aracın , öncelikle fatura düşük cikti daha sonra da gümrük beyannamesi bulunamadı. Arabanın sahibi epey bir ciftkurtlari destikten sonra bir evraka ulaştı. Arabanın ilk getirildiği kisinin adı charles jack Daniels di. İsim enteresan, fatura düşük , gelen gümrük beyannamesinin numarası ise ofsaytı. Çünkü numarayı araştırdığımda kapanan bir gümrük noktasının son kestiği beyannamenin numarasından büyüktü. Fiatci vatandaşa bunları anlattım. Cocukta endişeye kapıldı. En son bir galeriden satilikti. Simdi görmüyorum arabayı. Grey den bedava verseler artık gözüm görmüyor.
    "Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
    M.Kemal ATATÜRK

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deathofacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bundan altı ay kadar evvel ciftkurtlar tarafından ithal edilmiş bir m3 e alıyordum. Arabanın sahibi Kartal da bir Fiat bayiisi idi. Satın almak icin evraklarını aldım aracın , öncelikle fatura düşük cikti daha sonra da gümrük beyannamesi bulunamadı. Arabanın sahibi epey bir ciftkurtlari destikten sonra bir evraka ulaştı. Arabanın ilk getirildiği kisinin adı charles jack Daniels di. İsim enteresan, fatura düşük , gelen gümrük beyannamesinin numarası ise ofsaytı. Çünkü numarayı araştırdığımda kapanan bir gümrük noktasının son kestiği beyannamenin numarasından büyüktü. Fiatci vatandaşa bunları anlattım. Cocukta endişeye kapıldı. En son bir galeriden satilikti. Simdi görmüyorum arabayı. Grey den bedava verseler artık gözüm görmüyor.
    isim çok entrasan gece barda filan evrak dolduruyorlar sanırım
    komançero garage

boost35
    Misafir
    arkadaşım yazını bende sabırla okudum. sana tavsiyem şasi no, motor no, vsvs hepsini ekleyerek, ingilizcesi çok iyi olan birini yanına alıp amerika chevroletye bunların hepsini detaylı yazmandır. bizim başımızdan buna benzer birşey geçti ve sana soyledigimin benzerini yaptıktan sonra adamlar problemli parçaların hepsini ücretsiz gonderdigi gibi birde ozur mektubu gonderdiler.

YsnErhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Chewrolet Türkiye ( 0262 853 30 12 ) ile bu konuyu mutlaka paylaşın çözüm bulacaklardır dıye umuyorum. Tekrardan geçmiş olsun

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tefeci bir galeriden alsanız daha az uğraşırdınız herhalde resmen çakal tayfası bunlar ama dediğim gibi kanuna sığınmak ve yeni bir servis bulmak şart
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmged_jan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tefeci bir galeriden alsanız daha az uğraşırdınız herhalde resmen çakal tayfası bunlar ama dediğim gibi kanuna sığınmak ve yeni bir servis bulmak şart
    Zaten çiftkurtlar benim için bitmiştir yeni servis konusunda hallettim gibi... Kanuni boyuta Chevrolet Türkiye den gelen cevap doğrultusunda başvurucam. Öncelikle onlardan gelen cevap önemli.
    - The Ultimate Sleeper -

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YsnErhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Chewrolet Türkiye ( 0262 853 30 12 ) ile bu konuyu mutlaka paylaşın çözüm bulacaklardır dıye umuyorum. Tekrardan geçmiş olsun
    Zaten görüştüm daha işlemler başlatıldı, sonucu bekliyorum.
    - The Ultimate Sleeper -

bywarm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sebeb ne olursa olsun çift kurtlar camaro nun resmi bayisi ise herşeyi kontrol edip o şekil vermesi gerekiyor yok yılda 1 camaro satmış yada 50 satmış bu işin acemiliği olmaz biz bile altımızdaki 15 ,20000 tl lik araçlarımıza yanıp tutuşurken adam orada 130000 tl ötv ödüyor borumu sen iyi sabretmişsin ( ben olsaydım orayı mezbahaneye çevirirdim ) o kadar para vericem üstelik paramla rezil olucam + şimdi ruhsatta 2600 cc yazıyor üstüne üslük yakalansan sahtekar duruma düşeceksin yemişim camaro sunu çifte kurtunu aç davanı maddi manevi al paranı geri faizi ile kafan sağlam olsun ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cakal galeri denmis,ciftkurtlarin durust oldugunu nereden biliyorsunuz?
    Ayrica Chevy tr nin yapicagi fazla birsey yok eger araca dusuk otv yatip,dusuk beyan edildiyse.
    Onlar ancak idari olarak mudahele ederler. İthal isine karis(a)mazlar,sirketin ic isleri.
    Sahibi dahil cok dikkat edilmesi gereken bir yer!

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "aç kurtlar klasiği"
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ciftkurtlar ve vergi! Dua edin uste para istememis!
    Bir kac sorum olucak;
    Otv makbuzunu gordunuz mu?
    Gumruk beyannamesini gordunuz mu?
    Sormamdaki sebeb,galeriler(ozellikle ciftkurtlar gibi kurtlar!) size yuksek fatura kesip,araci gumruge cok dusuk beyan ile sokuyor,eger gumruk itiraz ederse,otv sini beyan ile dusuk yatiriyorlar! Yada 3-4 kez zarar fatutasi kesip,aracin otv matrahini illegal yollarla dusuruyorlar!
    Maliye mutlaka bu vergi zayini tahsil ediyor ve ceza kesiyor! Hata cogu zaman araca satilmaz kaydi koyup,elinizde 5 para etmeyen mal kaliyor!
    Bu dedigim iki evragin asillarini isteyin,vermiyorlarsa yikin ortaligi! Ben 2009 yazinda Gt-R almistim,80 dolardan soktuk demislerdi,ustune dusmedim ancak 40 dolarda soktuklarini ogrenince sok olmustum!
    Mesela bakirkoydeki "meshur" galeri, F458'e 41.000 euro otv yatirmis,hesabi siz yapin!!
    Oyuzden ben Gt-R imi kendim getirdim,tam fatura tam otv... Alirkende icim rahat satarkende...
    Aman dikkatli olun...
    galleriden sıfır araba alırken daha plakası çıkmadan bu şekilde sorgulatabilirmiyiz ?

galeriler çok ciddi vurgunlar yapmışlar bu sayede birçok kişinin zaten bu yuzden canı yandı çok dikkatli olmak bilinçlenmek gerekli

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

borayuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUY37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten görüştüm daha işlemler başlatıldı, sonucu bekliyorum.

ben olsam Chevy Turkiye'yi de muattap almazdim bu kadar olan bitenden sonra, guvenim kalmazdi onlara da ama zamanin varsa eger sormussun cevap beklemek farz olmus, takipteyim :/
    what goes around.. comes around..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki,diyeceksiniz ki otv nekadar yatiyor? Para ver yatiralim mi dedi? Paran yoksa yapma bu isi kardesim deyin! Ha diyelim parasi yok ama araci cikartmak icin cepten odiceksiniz; gumruk beyannamesi ve otv beyannamesini isteyin! Ki yaticak matrahi gorun...
    Bu iki evragin ASLİNİ gormeden is yapmayin!
    Yada benim gibi Tr de distrubutoru olmayan yada baska durumlarda kendiniz getirin ve evraklari duzgun yapin...

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabiki,diyeceksiniz ki otv nekadar yatiyor? Para ver yatiralim mi dedi? Paran yoksa yapma bu isi kardesim deyin! Ha diyelim parasi yok ama araci cikartmak icin cepten odiceksiniz; gumruk beyannamesi ve otv beyannamesini isteyin! Ki yaticak matrahi gorun...
    Bu iki evragin ASLİNİ gormeden is yapmayin!
    Yada benim gibi Tr de distrubutoru olmayan yada baska durumlarda kendiniz getirin ve evraklari duzgun yapin...
    bilgiler için teşekkurler

normal kendime ait bir şirketim var ama makine imalatı yapıyoruz ithalat üzerine değil mesela 1 adet kendime bir araç aldım yurt dışından bunu vergilerini odeyip getirebiliyormuyum ?

yoksa illaki bu izinlere sahip bir aracı şirketmi kullanmam gerekli ?

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Tekos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba çok geçmiş olsun.Yazının hepsini okudum , resmen size eziyet çektirmişler.Çok geçmiş olsun (zevk vs. kalmamıştır artık içinizde) ama bu olayları yanlarına bırakmamak gerekiyor.Çok fazla iyi niyet bazen suistimal ediliyor.Bu konular da artık yargı daha hassas bence konunun üzerine gidin.
    Bu olayın en guzeli bir tane avukat ve isteklerinizi noterden dilekçe şeklinde tebligat yoluyla ihbarname çekerek istemeniz.
    Avukat sizi yönlendirecektir ama maddi ve manevi tazminat yolunuz açık gözüküyor,isteyin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)