Traji-komik gerçekten , büyük geçmiş olsun .. Hukuki yollardan hakkınızı sonuna kadar arayın bence..
Traji-komik gerçekten , büyük geçmiş olsun .. Hukuki yollardan hakkınızı sonuna kadar arayın bence..
otomobil satış uzmanı olarak kanım çekilerek okudum.
evet hata yapılabilir, firmadan yada emniyetten olabilir ama bu kadar da üstüste hata nasıl yapılır anlayamadım...
yazık...
dist. çıkışlı otomobil neden satılmaz? bu sebeplerden.
Otomobil ithalat izniniz yoksa,bu izini olan sirketlere 1000 euro komisyon vererek herseyi sizin takip ettiginiz,durust hazirlanmis evraklarla,kafa rahat/gonlunuz rahat ithal edebilirsiniz. Sanirin tek otomobil getirme hakki olmadi gerek vatandaslarin.
Uzak durun kurtlardan,cakallardan. Piyasanin icine ettiler!
Biraz hort olacak ancak cidden merak ettim bi gelişme var mı konuda diye.
bu yazdiginiz yaziyi aynen translate edip amerika headquarters a yollayin ve direk avukata verin bence, ugrasmaya degmez. ne terbiyesiz kurumlar var.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
bütün hepsini okudum hocam sana zahmet veren yayında ve yapımda emeği geçen hepsinin taaaaa aaaaaa......
tek seferde okudum benim icim bunaldı bilgisayar basında ! cok gecmis olsun , umarım diger problemlerde en yakın zamanda cözülür ama dava acıp arabayı geri vermekte adamların hakkettigi muamele !
çiftkurtlar mehmet çelik birazdan beyaztv'de arkadaşlar.kaçak lüks otomobiller hakkında konuşacak.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Çiftkurtlar zaten patlak verdi bakalım sonucu ne olacak.Opel ve Mitsubishi Mar oto'da ilk vergiyi ödemiyor ve nasıl ruhsat çıkıyor anlamış değilim ben sıfır araç alıp 1 ay sonra satmak istedim noterde vergi borcu çıktı aradığımda olur böyle şeyler 1 saate yatırılır demişlerdi.
süper lüx bir otomobili, şahin fiyatına mı satıyorlar da bu kadar rahat ve geniş davranıyorlar anlamadım?
Türkiye de kurumsallık ne yazık ki, Türk ismi olan bir firmalar için geçerli değil![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Sanırım bu opel-chevrolet bayilerinin hepsinde bi gerizekalılık var
Aracımı teslim almada aynı problemleri yaşadım diyebilirim sizi çok iyi anlıyorum baştan aşşa kaynar suların dökülmelerini geçmiş olsun
En son tutuklanmışlardı diye hatırlıyorum daha sonrasında haberlerde falan hiç görmedim bu konuyu..
Son durum nedir bilgisi olan varmı ?
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)