User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: 30/1b den ceza yedim ne yapmam gerekiyor arkadaslar

dbarx2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bende dün cam filminden ceza yedim. 7 gün süre vermiş. size sorum sadece ön kapı camlarının filmini söktürsem yeterli olur mu yoksa bütün kapıları ve arka camı da söktürmem gerekli mi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay anasını otomatik men oluyormu 1 hafta sonra

eğer öyleyse ben 5 aydır trafikten men arabayla işe gidip geliyorum
    Grow up! this is just a car

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi trafiği aradım bilgi aldım,

tekrarı halinde trafikten men ediliyormuş şu an sıkıntı yok
    Grow up! this is just a car

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ayni sizin hesap 30/1b den ceza kestiler altinda ne 1 hafta icinde kontrol ettir ne sunu yap ne bunu yap bilmem ne hic birsey yazmamislardi nese muanesinide yeni yaptirmistik babam a dedim boyle boyle ode s... et dedi bende dedigi gibi yaptim sonra bi gece cevirmeye girdim polis evraklar dedi eyvallah verdik cam filmimizide sokmustuk ne olur ne olmaz diye sonra amca geldi arabadan inermisiniz parka cekicez dedi hayirdir dedim araciniz trafikten men edilmis bilmem ne dedi ahh vah demeden cektiler arabayi bizde tekrar gittik muaneye cekme ucreti otopark ucreti derken x2 masraf cikardik kendimize keske hazir sokmusken usenmeyip muaneyede gitseymisim. Gecmis olsun sizede bence bi trafige gidin aracinizi sorgulatin orda size bilgi verirler men mi degil mi diye ona gore yolunuzu cizersiniz.

Tekos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba Arkadaşlar ,
    Aynı olay benim başıma da geldi ama Trafik Polisi insaflı çıktı ve gecenin bu saatinde seni baglamayayım dedi ve cezanı yarın dusurt dedi bıraktı beni.
    1. ceza ihtar diye biliyordum ben meğersem oyle değilmiş.Bana da sadece 30/1-b'den ceza kestiler.Men kağıdım vs. yoktu. Eğer 1 hafta içerisinde gidip aracın düşümünü yaptırmazsan otomatik olarak 30/1-b den ceza yediğin için araç trafikten men ediliyor.Ceza'yı aracın neresinden yazdığı onemli o maddeden yazdıgı için o maddenin içerdiği her şeyi kontrol ediyorlar zaten.Yani bu maddeden ceza yer ve kontrol'e denk gelirseniz aracınız hiç acımadan kapatılır.
    Alıntı Kutluhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben ayni sizin hesap 30/1b den ceza kestiler altinda ne 1 hafta icinde kontrol ettir ne sunu yap ne bunu yap bilmem ne hic birsey yazmamislardi nese muanesinide yeni yaptirmistik babam a dedim boyle boyle ode s... et dedi bende dedigi gibi yaptim sonra bi gece cevirmeye girdim polis evraklar dedi eyvallah verdik cam filmimizide sokmustuk ne olur ne olmaz diye sonra amca geldi arabadan inermisiniz parka cekicez dedi hayirdir dedim araciniz trafikten men edilmis bilmem ne dedi ahh vah demeden cektiler arabayi bizde tekrar gittik muaneye cekme ucreti otopark ucreti derken x2 masraf cikardik kendimize keske hazir sokmusken usenmeyip muaneyede gitseymisim. Gecmis olsun sizede bence bi trafige gidin aracinizi sorgulatin orda size bilgi verirler men mi degil mi diye ona gore yolunuzu cizersiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dbarx2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende dün cam filminden ceza yedim. 7 gün süre vermiş. size sorum sadece ön kapı camlarının filmini söktürsem yeterli olur mu yoksa bütün kapıları ve arka camı da söktürmem gerekli mi
    yok mu yardımcı olacak

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dbarx2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında sizin yediginiz 30/1b cezasının meddesinde şu yazıyor söförün görüşünü engelliyecek herhan gibi bir cisim diyor. aslında arka camların filmlerini sökmenize gerek yok ama gelde o yasanın icerigini tam bilmeyen o kişiyi polis yapmıs kişilerin polisine gelde anlat bu durumu. anlatamazsın boşuna ugrasma sök arka cmların filminide bence sıkıntı cıkarmasınlar.
    Alcatraz GTI-6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün akşam ön camları söktüm yarın şansımı deneyeceğim yok arkalarıda sök derse maket bıçağını takar sökerim artık ne yapalım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)