arkadaşlar bende dün cam filminden ceza yedim. 7 gün süre vermiş. size sorum sadece ön kapı camlarının filmini söktürsem yeterli olur mu yoksa bütün kapıları ve arka camı da söktürmem gerekli mi![]()
arkadaşlar bende dün cam filminden ceza yedim. 7 gün süre vermiş. size sorum sadece ön kapı camlarının filmini söktürsem yeterli olur mu yoksa bütün kapıları ve arka camı da söktürmem gerekli mi![]()
vay anasını otomatik men oluyormu 1 hafta sonra
eğer öyleyse ben 5 aydır trafikten men arabayla işe gidip geliyorum![]()
Grow up! this is just a car
şimdi trafiği aradım bilgi aldım,
tekrarı halinde trafikten men ediliyormuş şu an sıkıntı yok
Grow up! this is just a car
Ben ayni sizin hesap 30/1b den ceza kestiler altinda ne 1 hafta icinde kontrol ettir ne sunu yap ne bunu yap bilmem ne hic birsey yazmamislardi nese muanesinide yeni yaptirmistik babam a dedim boyle boyle ode s... et dedi bende dedigi gibi yaptim sonra bi gece cevirmeye girdim polis evraklar dedi eyvallah verdik cam filmimizide sokmustuk ne olur ne olmaz diye sonra amca geldi arabadan inermisiniz parka cekicez dedi hayirdir dedim araciniz trafikten men edilmis bilmem ne dedi ahh vah demeden cektiler arabayi bizde tekrar gittik muaneye cekme ucreti otopark ucreti derken x2 masraf cikardik kendimize keske hazir sokmusken usenmeyip muaneyede gitseymisim. Gecmis olsun sizede bence bi trafige gidin aracinizi sorgulatin orda size bilgi verirler men mi degil mi diye ona gore yolunuzu cizersiniz.
Merhaba Arkadaşlar ,
Aynı olay benim başıma da geldi ama Trafik Polisi insaflı çıktı ve gecenin bu saatinde seni baglamayayım dedi ve cezanı yarın dusurt dedi bıraktı beni.
1. ceza ihtar diye biliyordum ben meğersem oyle değilmiş.Bana da sadece 30/1-b'den ceza kestiler.Men kağıdım vs. yoktu. Eğer 1 hafta içerisinde gidip aracın düşümünü yaptırmazsan otomatik olarak 30/1-b den ceza yediğin için araç trafikten men ediliyor.Ceza'yı aracın neresinden yazdığı onemli o maddeden yazdıgı için o maddenin içerdiği her şeyi kontrol ediyorlar zaten.Yani bu maddeden ceza yer ve kontrol'e denk gelirseniz aracınız hiç acımadan kapatılır.
aslında sizin yediginiz 30/1b cezasının meddesinde şu yazıyor söförün görüşünü engelliyecek herhan gibi bir cisim diyor. aslında arka camların filmlerini sökmenize gerek yok ama gelde o yasanın icerigini tam bilmeyen o kişiyi polis yapmıs kişilerin polisine gelde anlat bu durumu. anlatamazsın boşuna ugrasma sök arka cmların filminide bence sıkıntı cıkarmasınlar.
Alcatraz GTI-6
dün akşam ön camları söktüm yarın şansımı deneyeceğimyok arkalarıda sök derse maket bıçağını takar sökerim artık ne yapalım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)